Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕГА САМО В ПИК TV! ГЕРБ и БСП в тежка схватка за г-жа Лъжа, "КОЙ" и олигархията (ОБНОВЕНА)
ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕГА САМО В ПИК TV! ГЕРБ и БСП в тежка схватка за г-жа Лъжа, "КОЙ" и олигархията (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
109500
Коментари
16
ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕГА САМО В ПИК TV! ГЕРБ и БСП в тежка схватка за г-жа Лъжа, "КОЙ" и олигархията (ОБНОВЕНА)

Невиждано предизборно шоу започва още преди старта на кампанията първо и ексклузивно в ефира на ПИК TV!

Най-новите и интересни лица в листите на партиите се изправят един срещу друг в горещ политически дебат, какъвто досега не сте виждали - на открито и пред публика (пред офиса на ПИК в двора на столичната улица "Бачо Киро" 23, пресечка на "Дондуков" по трамвайната линия срещу Младежкия театър)!

В центъра на София, директно пред столичани, представители на ГЕРБ, БСП, РБ и "Воля" кръстосват словесни шпаги в директен сблъсък, отговаряйки и на въпроси на зрителите на живо.

Първите герои в предизборния сблъсък на ПИК са новите звезди и кандидат-депутати на ГЕРБ - Тома Биков, на БСП - Александър Симов, на Реформаторския блок - Венци Мицов, и на партия "Воля" - Илиян Матеев.

Ако не можете да дойдете и гледате през вашия телевизор, таблет или телефон в ПИК и ПИК TV, не пропускайтe да зададете въпросите си като коментари в сайта на Агенция ПИК или в страницата ни във фейсбук, където може и да гласувате за вашия фаворит в дебата. Питайте и провокирайте, а политиците ще отговорят - от 12 до 13,30 ч. само по ПИК TV! 

Привличането на нови лица в партийните структури прилича на бракониерство, каза в началото на дебата Илиян Матеев, който държи да бъде представен като експерт от новата партия на Веселин Марешки "Воля". 

Не знам какво точно значи Радан Кънев да ти е отзад - ние с него не сме в никакви отношения, коментира в типичния си шеговит стил Венци Мицов от партията "Глас народен" на Светльо Витков от "Хиподил", която е прясно вляла се в коалицията на Реформаторския блок. 

Как става така, че човек, който е спечелил именно от статуквото през последните години, сега обещава да го премахне и да се бори срещу него. С тези думи започна словесното предизвикателство на Александър Симов от БСП към човека на варненския бизнесмен Марешки Илиян Матеев. 

Гражданите искат да видят хора с позиция, с ясно изразени идеи, които не са си мълчали през годините, защото се вярва на последователни позиции. На това се дължи присъствието на повече журналисти в депутатските листи, обясни Симов, който също е журналист.

Съвсем логично е да се привличат хора, които мога да политизират средата. Така че, да тя ще е тежко политизирана и в следващото НС положението ще бъде много тежко, изказа своето мнение Тома Биков от ГЕРБ. 

Платим съм с последните 5 години от живота си мястото си в депутатска листа. Така стоят нещата - време е всички да се оцапаме. Така отговори на въпроса колко си е платил за апетитната номинация за парламента Венци Мицов. 

Факт е. Няма партия, която да може да мине между капките по темата за покровителството от олигарси. БСП има своите вини. Тя позволи да бъде забъркана в корпоративно-олигархични интереси, но ние платихме цената си. След 2013 г. БСП беше две години в кома и гаранцията за промянатае, че минахме по пътя на голямаболка и изкупление, обясни Александър Симов. 

Този, който взема решенията, трябва да носи отговорност. Ето това е борбата с олигархията. Когато започне да се задава въпроса кой носи отговорност в държавата, тогава настъпва хаос, категоричен е Тома Биков от ГЕРБ. 

В БСП имаме разбирането, че служебният кабинет има своите отговорност. Служебният премиер не е кукла на конци на г-жа Нинова. Ако си мислите, че членовете на този кабинет са марионетки - няма такова нещо! Всеки носи отговорност за действията си, категоричен е Симов.

Мажоритарният вот ще подейства като торнадо за България, коментира кандидат-депутатът на левицата относно готвените промени в Изборния кодекс. 

За мен мажоритарният вот ще приключи всички малки партии - ние ще имаме дву- или три-партийна система. Такъв модел на мажоритарен вот няма в Европа, а по света е на много малко места, смята Венци Мицов.

Корнелия Нинова е най-точния изобличител на всички грешки на предишното управление. Тя е човек и политик, който не се влияе - затова расте и рейтинга й, защити в отговор на зрителски въпрос лидера на БСП журналистът Александър Симов.

Знаете ли откъде тръгна това г-жа Лъжа? Когато в поредната си пресконференция в стил Цола Драгойчева Корнелия Нинова каза, че от Брюксел са ни превели не 160, а 160 милиона, след което от Брюксел категорично потвърдиха, че е преведена цялата сума и такова нещо няма. Защо тогава Нинова не даде още една пресконференция, а мълчи, попита риторично Тома Биков от ГЕРБ.

Ако г-н Марешки и партия "Воля" бяха нечия патерица, щяхме да имаме медиен комфорт. Проверките срещу него не спират и в момента - цялата държавна машина го мародерства, защити лидера си Илиян Матеев.

Аз пък мога да ви разкажа как се оцелява 25 години като фриленсър. Имам панелка в "Младост" 4 - половината е моя, половината на една банка, но това едва ли е интересно на някой. Но това е реалността, извън "успелите" бизнесмени, обясни Венци Мицов. 

Всички софиянци трябва да бъдат компенсирани за аварията на Топлофикация - няма значение дали един час или един е нямало парно. Аз самия нямах цяла седмица, така че нека гражданите знаят правата си, допълни Венци Мицов, който е настоящ общински съветник в Столична Община. 

Корнелия Нинова не може да бъде натоварена с това в какво се е превърнала България през последните години, каза Александър Симов. Колегата му от ГЕРБ Тома Биков обаче контрира, че синът на БСП лидерката е в Америка, докато дъщерята на Бойко Борисов живее в България. Г-жа Нинова говори за лошия Запад и за лошата Америка, пък какво се случва, попита риторично Тома Биков. 

В разгорещения спор между представителите на ГЕРБ и БСП се включи Матеев, който предизвика Симов с въпрос да каже за богатите бизнесмени в редиците на социалистите. Няма смисъл богати бизнесмени да бъдат тикани напред, защото това отвращава хората. Затова не знам защо г-н Марешки излиза напред, отговори Симов. 

Ще предложим още в следващото Народно събрание депутатският имунитет да отпадне. Всички сме се обединили около това. Освен това, министрите нямат имунитет, те са лицата на ГЕРБ и е най-нормалното нещо да бъдат водачи на листи, заяви Тома Биков.

Осмото място на бившия вътрешен министър Румяна Бъчварова си е решение на ръководството на ГЕРБ и не е оценка за работата й. Тя си е в ГЕРБ, в кампанията и продължава да ни помага, категоричен е Тома Биков. 

 

Още по темата
ГОЛЯМОТО ШОУ ЗАПОЧВА ТОЧНО В 12 ДНЕС НА ОТКРИТО! Новите звезди на ГЕРБ, БСП, Реформаторите и "Воля" в горещ сблъсък по ПИК TV! Вижте подробности!
Часовник
10:01
Голямото предизборно шоу е днес точно в 12 на обед в ПИК и ефира на ПИК TV! За тогава се стяга атрактивен дебат между основните политически сили - нетрадиционен дебат, какъвто никога не сте...
Напиши коментар »
(16)
1
СлаНинова това прочетели го това, или пак е лъжа. Как можа да прати тоя патологичен лъжец пелтека Стойнев, да лъже и в ефир. Нали го помним как беше на екскурзия в Америка, и искаше да ни превърни в роби, като купи с нашите пенсии, най скъпия реактор в света струващ 20 милиарда, и то долара! Сега като гледам онова бузестото и червендалестото се чудя момче ли е или моме, в устата е досущ минитчия, дека ги намира тия три половете не знам. Веке няма да гласувам за вас, защото ми омръзнаха твоите лъжи, и имам мускулна треска на ушите си от тях!
2
а различните от ГЕРБ БСП ДПС РБ няма ли да каните ?
3
ПИК TV - дискриминация, всеки има ли ....????
4
получават за тази година общо повече от 111 милиона лева. Предишните години са били повече. Разпределени са приблизително така: 65 + 42 + 4 милиона. Персоналът на БНТ е 3500 човека. Освен тези пари взимат и от реклами и от политически предавания. Грантовете от онази фондация са отделно за някои най-продажни елементи. Срещу тези пари получаваме лъжи, дезинформация, манипулация и американска пропаганда, всичко това е част от хибридната война на САЩ срещу света. Същото е и в БНР, и в БТА. Тези 111 милиона са много повече и от субсидиите на партиите, които искат да ги премахнат или съкратят, и от разходите на НС за заплати и др., на което искат да намалят депутатите на половина, взети заедно. Ами в такъв случай не е ли време да се направи сериозно съкращение в тези средства за масова дезинформация както в персонала, така и в парите, които им се дават? По-точно там има нужда от чистка на чуждите елементи, и провеждане на една по-патриотична насоченост.
5
Mинделку бухалката на Тиквуций...
6
СОЦИАЛИСТА А. СИМОВ ДА КАЖЕ ДАЛИ СЕ ЗАНИМАВА С ВЕИ ? КАКВО Е ОБЩОТО НА ЖУРНАЛИСТИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА ? ЗАЩО МИЛИОНЕРИТЕ В БСП КОМАНДВАТ НИНОВА ?
7
Тези са едни и същи BOKLYCI едните ползват маската на Герб а другите на Бсп като им погледните досиетата или биографиите на всеки еди от тях ще разбрете че това са хора от едно проклето от народа потекло .Единствената цел на тези е онищожаването на българският народ.Единственото спасение от тази напаст е Ножа
8
всички борещи се за кокала с една песен на Милена, която днес има рожден ден- " Омръзна ми да светя като крушка......."
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
единствено можете да хвалите партия ГЕРБ, всичко останало ще бъде цен зурирано
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Prosto, tryabva predi da govorim, da si spomnim "KOI"okrade Balgariya sled 1989g? Sled tova da se popitame, koi opravi golyama chast ot izklyuchitelno loshoto polojenie na stranata vapreki yarostnata saprotiva na kradcite, dovede darjavata do ikonomicheski raztej po vreme na svetovna finansova kriza, po vreme na evropeiska bejanska krisa, I na vsichko otgore stroi I patishta I magistrali.Tova moje da se propusne samo ot slepci !!!
14
Абе червен измамник, ти червените крадци ви искаш да хвалим, затова че са руската колониална администрация в България, която вече 73 години ограбва народа ни, в полза на кремълските тирани. Марш от тука червен боклук!
15
Бойко Борисав е червен комунист
16
Колко словестни схвадки с другопартийни опоненти е спечелил члена на БКП Бойсо Борисов
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?