Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Политиците на върха от ЕС приветстваха ГЕРБ и заявиха подкрепата си за Цецка Цачева
Политиците на върха от ЕС приветстваха ГЕРБ и заявиха подкрепата си за Цецка Цачева
Автор: ПИК
Дата
Дата
23138
Коментари
5
Политиците на върха от ЕС приветстваха ГЕРБ и заявиха подкрепата си за Цецка Цачева

Високопоставени лидери от ЕС уважиха днес откриването на президентската кампания на ГЕРБ в зала „Арена Армеец”.

Първа реч към делегатите изнесе председателят на Женската органзиация на Европейската народна партия Дорис Пак.  През последните две години България е по-стабилна и се превърна в по-голям фактор в ЕС.  Премиерът Борисов е спочтен сподвижник на нашия канцлер Ангела Меркел, заяви Пак.

В ЕС има един убеден европеец, какъвто е Бойко Борисов, който се застъпва за едно целенасочено и прагматично решение за всички нас. Пример за това е, че от тази седмица нататък централата на Фронтекс ще се намира на територията на България, заяви представителят на ЕНП.

В заключение Пак заяви, че Цецка Цачева е кандидатът, който заслужава най-много доверие в тези тежки времена и всичко зависи от всеки глас. Бог да благослови Цецка, България и ЕС, завърши Дорис Пак.

След нея беше излъчено видео обръщение и от лидера на ЕНП Жозеф Доу, който нямаше възможност да присъства в залата.

За България е важно да има отговорен, надежден и преди всичко проевропейски настроен президент. Днес откривате кампанията си за президентските избори на 6 ноември. Не мога да бъда с вас тук в София, но държа да изразя подкрепата си, каза той.

Лидерът на групата на ЕНП в ЕП посочи, че след връщането на премиера Борисов на власт в България, страната ни е отчела значителен напредък. По думите му и във външен план България е надежден партньор. Той изрази увереността си, че българският народ ще възнагради тези усилия и отново ще засвидетелства доверието си към дясноцентристката партия в България.

Приветствие в залата направи и зам.-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни. България напредва, расте, израства и съумява да пази границите на ЕС. България привлича вниманието на цял свят с това, което прави и решението да изпратим тук преден отряд на Фронтекс е доказателство, че ние оценяваме всичките й усилия в опазването на външната граница на ЕС.

Приветствам ви за вашия добър избор в лицето на госпожа Цецка Цачева и адмирал Пламен Манушев. Убеден съм, че българският народ ще направи правилния избор. Може да разчитате на моята лична подкрепа, но също така и на цялата ЕНП, която с любов и обич гледа към вас, заяви Таяни.

 

 

Напиши коментар »
(5)
1
Закриват хайдушката чета ГРОБ с "грандиозна" церемония! Те си изпълниха еничарските обещания! ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!
2
"Музиката напред, зад музиката циганите и хамалите. Начело, дигнат на ръце, със засукани мустаци, с накривена шапка... кой мислите?" Най актуалното четиво за месеца е "Бай Ганьо прави избори" на великия Алеко Константинов.
3
Успех на г-жа Цачева!!!!
4
УСПЕХ НА ГЕРБ !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ И ТЯХНАТА ЗЛОБА И ЛИЦЕМЕРИЕ !!
5
УСПЕХ НА ГЕРБ !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ И ТЯХНАТА ЗЛОБА И ЛИЦЕМЕРИЕ !!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?