Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПОД ЛУПА! Жестоката истина - три думички закопаха БСП на изборите! Паролата за катастрофата е "Елена, Крум и демокрация"
ПОД ЛУПА! Жестоката истина - три думички закопаха БСП на изборите! Паролата за катастрофата е "Елена, Крум и демокрация"

ГЕРБ и патриотите имат шанс да направят правителство, ако не се договорят отиваме на нови избори през септември, смята Калоян Методиев

Автор: ПИК
Дата
Дата
71728
Коментари
23
ПОД ЛУПА! Жестоката истина - три думички закопаха БСП на изборите! Паролата за катастрофата е "Елена, Крум и демокрация"

Победата на ГЕРБ според мен беше очаквана с оглед на кампанията през последната седмица, но не беше очаквано с такава преднина да излезат на първа позиция. Мисля, че това беше изненадата на тези избори, която не уловиха нито социолозите, нито анализаторите. Просто ГЕРБ успяха да се върнат с „летящ старт на терена“. Това каза в интервю за „Фокус” Калоян Методиев , преподавател в Югозападния университет.

Според него, в края на третата седмица  от предизборната кампания БСП загуби инициативата, кампанията им потъна и три бяха думите, които допринесоха за това потъване – Елена, Крум и демокрация.

„Що се отнася до „демокрация” не толкова самото изказване на Корнелия Нинова, което беше изкарано от контекста, повлия, колкото обяснителния режим в който тя влезе по повод на тази реплика и това, че настъпи в терен, който не трябваше да „пипа“, защото това бе запазена марка на атака. Не знам дали това бе грешка от нейна страна или умишлено действие не знам, но в крайна сметка, това допринесе за част от тази загуба”, допълни политологът.

Той бе категоричен, че сформирането на правителство може да се окаже сравнително постижима цел, може да се договори такова, но ще му бъде много трудно да задържи властта, защото се върнахме на изходната точка при която ГЕРБ ще концентрира много власт в себе си, а това означава много отговорност.

„Ако Борисов се договори с патриотите, може да състави правителство, ако не успее вероятно ще имаме нови избори през септември”, смята Методиев. 

 

 

Напиши коментар »
(23)
1
Когато заляха Ана Закова с киселина се възмущавах и съчувствах... сега когато видях какъв син е отгледала и възпитала си мисля че не е трябвало да се хабя... започвам да си мисля че не не е трябвало да се хабя...
2
Кукуто Ламбо и Мишу Суичмяза сдадоха властта на шибаните кифли курнелия и хелена и затова бисипето я докараха дотук или дотам!
3
ГЛЕ СА....ЛА ВЕРИТОЧКА Е НУДЕЧКА !....НАЧИ ГОЛЛАЯ....КОТУ ЛЕНЦЕ ИОНЧА....СТРИИПТИЗЕ БАТЕ ПРАИ ТАЯ....ФРЪЛЯ ГАШТИ ЦУТИЕНИ МИКРАФОНЕ БИМБАЛКИ /ЦИЦЕ/....КОЗМИ УТ ВЕНЕРА ....И ЗАГУБИ !....Е ТВА Е СТРИПТИЗЕ ПУЗИТАН САН СТЕФАН !....А ?....КОЯ ....НЕ ОНАЯ КРЕМ ЕЛЕНА МИ ТАЯ ....ЛЕНЦЕ ПУЗИТАНЧЕ ТРИКУЛОРЧЕ ОПЕН ХАОС !....
4
КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!! НЯМАШ ШАНС НИНОВА!!! БАТКОВЦИТЕ, КАКТО СЪМ КАЗАЛ, ВЕЧЕ СА НЕТЪРПЕЛИВИ ЗА "РАНДЕ ВУ" С ТЕБ!!! ЕДИНСТВЕН ИЗХОД ЗА ТЕБ Е БСПEXIT!!! ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА БЛАГОДАРИШ НА ЙОНЧЕВА, НА ЗАРКОВ, НА СТОЙНЕВ, НА ГЕЧЕВ, НА БОЙЧЕВ И ПР. !!! С ТЯХНАТА "ЕКСПЕРТИЗА" , НАДМЕННОСТ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА "ЧУВСТВОТО ЗА ХУМОР" НА НЕДОМАСЛЕНИЯ ЗАРКОВ!!!
5
ЗЛОБА..... КАТО ГОВОРЕЩЕ КУРНЕЛИЯ ИМАХ ЧУВСТОТО ЧЕ СЕ СТЯГАМЕ ЗА БОЙ,,,,, ТОВА БЕШЕ НАЙ КОЩМАРНОТО МИ ГЛЕДАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА МИ АКО НЕ БЕШЕ В ТЕЛЕВИЗОРА А ПРЕД МЕН , НЯМА НАЧИН ДА НЕ МЕ ИМЛАТИ ЕДИН ,,, ТО ЦЕЛИЯ СВЯТ И БЕШЕ ВИНОВЕН,,, ЕЛЕНА СЕ ДЪРЖА КАТО СЕЛСКА ДЪРЖАНКА,,,, А КРУМ Е ЗА ЗАТВОРА,,,,, НИКОГА ХОРА БСП,,, НИКОГА ЗАПОМНЕТЕ И ПРЕДАЙТЕ НАТАТЪК,,,,,
6
daaaaaaa,, така е имах чувството це слагаме пушките на рамо и ще трепем герберите,, ама те нали са другата половина от българия,,,,,, да не дава господ това куку стефилацио данаилов..... елена станишева...... курнелия такксимова, киро ментето,,,,,прагов парата.... и боже опази ни
7
Елена ще ОСЪДИ МУТРАТА - МОШЕНИК
8
Тоя спържляк Зарков прилича на беззъб скункс!
9
Крум Зарков ли е козарков ли е,ама Корнелия трябва да го махне от политиката! И се представя дядо му бил от ДС,майка му Ана Заркова,ами ти кой си бе,кой си??? Няма собствена биография,Корнелия сбърка тотално,че го лансира! А сега става и депутат от Русе!
11
Приятели, пишете грамотно и четливо. Не се правете на интересни. Дръжте се като големи хора. Иначе Нинова е симпатяга, но пренави гайката
12
Ако Елена и Крум са закопали БСП, то тогава КТБ и откраднатия милиард от здравето на хората, заемите и подобни трябваше да заграбят ГЕРБ. У нас цялата ни управленска система е прогнила и не знам не се ли срамуват да я наричат демократична.
13
Къде сте, комунистически тролове? Изпокрихте се вдън земя като лалугери. Вече ви спряха паричките, защо ли? Добре че изборите минаха и ГЕРБ решително ви нокаутира за кой ли път. Вашата лидерка Корделия Нинова изтормози целия български народ с агресията си, безобразните лъжи и отровата, която пръскаше като пепелянка цял месец. Трябва да бъде съдена за психически тормоз и причинени необратими вреди на нацията ни. Кого интересува партията й на разбойници, крадци и убийци та трябваше да я търпим цял месец да ни се зъби от телевизора. А госпожа Елена Йончева, след като първа публично нападна с лъжите си ГЕРБ, изведнаж стана много чувствителна, когато се заговориха истини за нея. И започна да обикаля телевизиите, да доказва колко е праведна и да заплашва. Светът се завъртя около нея, по-важни въпроси в държавата нямаше. А беше предизборен период. Вместо да говори за това какво полезно ще направи, нали напира за депутат?... Но това са комунистите - нагли, безскрупулни, егоистични, освен всичко друго. Затова хората ги наказаха на изборите и дано е завинаги. И аз като №5 призовавам: НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ. ЗАПОМНЕТЕ, ХОРА, И ПРЕДАЙТЕ НАТАТЪК!
14
Нееееее, името е друго и всички го знаете. :))
15
БРАВО за коментара! Не може да се каже по-добре! +++++++++++++++++++
16
САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР ИМА ЩАТ ЗА КРУМ А И ЦИРК БЪЛГАРИЯ СИ НУЖДАИ ОТ СМИШНИЦИ КЛУОНИ
17
КАКВА ЖУРНАЛИСКА СИ? БОКЛУК НЕНУЖЕН !
18
крум зарков мяза на имбецил. Къде го намериха? Смешник.
19
Тоя току-що излюпил се птеродактил отде го изкопа ма, ало! Селската зарзаватчийка от бесепето, не се озъртай като партизанин в мандра, тебе питаме!
20
БСП са си закопани по начало, никой разумен човек в България не залага на подобна ретроградна партия !
21
герб никога не е побеждавал .........ако може да се каже че простите мангали който се купуват за 20 лв избират БЪЛГАРИЯ Но без бой няма да се отървем от тази проста гербераска мафия и на следващите избори честно без неграмотни мангали
22
В това което казваш няма нищо вярно . При разбивката на електората се вижда, че БСП е подкрепяна с най-голям процент именно от тази малцинствена група.
23
герб не е спечелил защото влиза в коалиция 50 процента не сме гласували защото не вярваме на никого сега започва голямото изнудване каракачанов чака този миг вече 27 години а за в симеонов да не говорим как се е засилил кьм енергетиката само атака се ослушва избори след председателството
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?