Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПИК TV: Партията на Александър Томов БСДЕ – "бялата лястовица на изборите"
ПИК TV: Партията на Александър Томов БСДЕ – "бялата лястовица на изборите"
Автор: ПИК
Дата
Дата
19168
Коментари
2

Страната няма алтернатива, затова се появи и бялата лястовица. Имаме коалиция, която обеща реформа, но реформи-няма. Това заяви Александър Томов, председател на "Българска Социалдемокрация-Евролевица" на работната среща на партията.

Томов, който открива кампанията на 25 септември в София, припомни, че на 1 януари 2007 г. станахме член на ЕС, тогава сме се надявали това да доведе до по-добро жизнено равнище и преодоляването на изоставането, което сме имали в началото. "За тези 8 години не сме преодолели това изоставяне, не сме напреднали по начин, който да ни осигури просперитета към който се стремим. За тези 8 години не сме увеличили производителността на труда си. По доходи сме най-бедната страна на Европа. Няма как да не губим население, мозъци и най-силен потенциал", заяви Томов.

Бившият собственик на ЦСКА заяви, че България не може да продължава по този начин. "До 2010 г. имаше резерви в предприятията, в момента няма. Балансираме, благодарение на взимане на заеми. Сегашното правителство започна да погасява дългове, които са в следствие на корупция. Това е непростимо и води към ситуация като в Гърция, но по друг начин. Гигантска сума от 3, 7 млрд. лв. бе дадена за КТБ, но никой не разбра кой е виновен. От 16 млрд. лв. заем да виждате растеж от него или заводи и то при наличие на еврофондове. Около 2, 5 млн. души в България нямат средства за нормален европейски живот", категоричен бе Александър Томов.

Той подчерта, че имаме лафове и майтапи на ниво премиер, но проблемите остават. "Налага се бялата лястовица да се върне заради липса на реформи, опасността от криза и разпадане на лявото пространство. Готви се проект за това две десни партии-ГЕРБ и РБ да си разменят властта, а БСП в повечето общини ще остане на 3-то и 4-то място. Левицата е в криза и има нужда от нови лица. Най-голямата опасност е, че младите напускат страната", алармира още Александър Томов.

Напиши коментар »
(2)
1
Защо му давате на тоя търтей място да дрънка или няма с какво да си запълните странизите в почивните дни. Нека лупи да каже дали в целия си съзнател живот е създал добавена стойност поне за един лев.
2
Къде сте, О, вий изрути тролски, защо изпокрехте се в дебрите горски? На Пик ТВ защо не се събереме, да коментираме отвреме-навреме? И не на последно място, къде ми е ментето, котката с деветте упащки да му нашари допето?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?