Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Петър Стоянов посети структура на СДС, посъветва за сдържаност спрямо партньорите във властта
Петър Стоянов посети структура на СДС, посъветва за сдържаност спрямо партньорите във властта
Автор: ПИК
Дата
Дата
6265
Коментари
3
Петър Стоянов посети структура на СДС, посъветва за сдържаност спрямо партньорите във властта

Партиите от Реформаторския блок не могат да си позволят братоубийствена политическа битка по време на местните избори, заяви на пресконференция в Смолян президентът на България /1997-2002/ Петър Стоянов, цитиран от БТА.

Според него на предстоящите местни избори Реформаторският блок ще се изправи пред голям тест, който може да се окаже по-сериозен от последните парламентарни избори. През следващите месеци РБ трябва да намери много точния баланс в своето говорене, заяви Петър Стоянов пред представителите на Областния съвет на СДС в Смолян. Той допълни, че е оптимист за резултата от предстоящия вот от гледна точка на представянето на РБ, но именно неконтролируемото политическо говорене би могло да изиграе лоша шега на реформаторите.

Няма толкова важен кмет в България, който да си заслужава политическа битка между партиите в РБ, много е крехка коалицията, за да си позволи вътрешни братоубийствени борби, коментира Стоянов. Той предупреди съмишлениците си от СДС, че братоубийствена война в рамките на РБ би означавала преждевременен край на блока.

Стоянов препоръча на представителите на областното ръководство на СДС в Смолян като успешна формула за местните избори "общи кандидати в рамките на РБ и сдържано политическо поведение по отношение на партиите, с които управляваме заедно".

Петър Стоянов изрази надежда, че Реформаторският блок постепенно "ще намери истинската си физиономия на автентична дясна партия".

Още по темата
Реформаторите в Кърджали отиват на избори без СДС
Часовник
13:44
Реформаторският блок в Кърджали не включва във формата си СДС, ще излъчи свой кандидат за кмет и при балотаж ще подкрепи този на ГЕРБ. Разломът между партиите в блока и СДС е още от времето на...
Напиши коментар »
(3)
1
абе тая пловдивска драглива циганска кранта още ли е жива
2
ПЕШО КОНЯ ,ТУРИЛ НАКОЛЕНКИТЕ И ЗАЕЛ ПОЗА ПРЕД МУТРАТА ГА ЧЕ.......
3
Ти за ГерБ ли работиш бе крадлив Пешо или за СДС . Лъйнар
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?