Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Перфектното четиво за плажа! Хитовият роман „Греховни нощи” пали страстите
Перфектното четиво за плажа! Хитовият роман „Греховни нощи” пали страстите

Автор: ПИК
Дата
Дата
11217
Коментари
1
Перфектното четиво за плажа! Хитовият роман „Греховни нощи” пали страстите

Готови ли сте за страстно и екзотично изживяване? От днес на всички вестникарски будки в София, а от утре в цялата страна, търсете горещия роман „Греховни нощи“ от Ани Виванти с логото на издателство „Милениум“ - на цена само 6 лв.

Главната героиня в тази приключенска история е бунтарка по природа, а нейният възлюбен е обрекъл себе си в името на другите. Тя е англичанка от висшето общество, а той е изваян от абанос южен бог, потомък на фараоните. Разделят ги религията, традициите, общественото им положение и разстояние от хиляди километри. Тонове предразсъдъци и омраза обричат любовта им на забвение. Но истинските чувства не могат да бъдат потушени, независимо от жертвите, годините и изпитанията.

Този роман възражда надеждата, че любовта е способна да надживее времето и пространството. Сюжетът е талантлива вариация на вечните мотиви за всеопрощението и непобедимата сила на истинската обич.

Героите минават през рая на удоволствието и ада на невъзможното единение, но са решени да отстояват до край чувствата си и правото си на лично щастие.

Авторката Ани Виванти е талантливата разказвачка на спиращи дъха приказки, сякаш излезли от "1001 нощи". Тя е световноизвестна италианска поетеса и писателка. Творчеството ѝ варира от любовни драми, през лирически творби до исторически сюжети. Като една нова Шехерезада тя изгражда живи и пълнокръвни образи, чиито преживявания се разиграват на фона на екзотични, горещи, далечни страни. 

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

Напиши коментар »
(1)
1
Принуждавате младежите да дялкат чекии и да им отслабва мозъка от това ! Семето не отива по предназначение и оттам идва демографската криза.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?