Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Перфектното четиво за плажа! Екзотика и еротика в „Морски екстаз”
Перфектното четиво за плажа! Екзотика и еротика в „Морски екстаз”
Автор: ПИК
Дата
Дата
11321
Коментари
0
Перфектното четиво за плажа! Екзотика и еротика в „Морски екстаз”

Отдайте се на изкушението и се потопете в дълбините на романтиката и еротиката, преживявайки „Морски екстаз“ – един от летните бестселъри на издателство „Милениум“.

Днес можете да намерите увлекателния роман на вестникарските павилиони в столицата, а от утре - и в цялата страна.

Книгата на Валънтайн Уилямс е издържана в жанра приключенски любовни романи и е изключително подходящо  четиво за плажа, защото носи яркото слънце и горещите страсти на Испания.

Авторът омесва герои от различни националности - американци, англичани, испанци и баски, и използва борбата на баските за независимост за основен двигател на сюжета. В усамотена къща на морския бряг, която носи особеното име "Юзотеджия" (на баски - "Къщата с гълъбите") се разиграва опасен заговор. Главатарка на бунтовна банда, подкрепяща баските срещу испанските интереси, е изумителната красавица Иносенция. Тя следва пътя, начертан от нейния известен с революционното си минало баща. Чаровницата пренася нелегално през границата оръжия и боеприпаси и чертае специален терористичен план. Англичанин с баски корени се опитва да я уличи в шпионаж, но не може да остане безразличен към нейната прелест и очарование. А самата Иносенция изгубва ума си по него и рискува да заплати с живота си, попаднала в плен на пожара на любовта и същевременно вярна на клетвата си да помага на потиснатия народ.

Това е пламенна история за страст, която се разпалва на фона и във вихъра на историческите събития. Английският писател Валънтайн Уилямс не случайно е изкушен от темата и я превръща в опорна точка на своя роман. Той е изявен журналист, син е на един от главните редактори на "Ройтерс". Работил е като военен кореспондент на агенцията и за в. "Дейли Мейл" в редица горещи точки в Европа и на Балканите.

„Морски екстаз” е увлекателен разказ, изпълнен с драматизъм, превратности, благородство и дива страст.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?