Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Патриотичният фронт откри кампанията си в Пловдив с молебен
Патриотичният фронт откри кампанията си в Пловдив с молебен
Автор: ПИК
Дата
Дата
8149
Коментари
1
Патриотичният фронт откри кампанията си в Пловдив с молебен

С молебен откри днес в катедралния храм „Света Богородица” в Пловдив предизборната си кампания Патриотичният фронт-НФСБ и ВМРО.

В църквата бяха кандидатът за кмет Славчо Атанасов, кандидатите за районни кметове и общински съветници.

„Днешното управление на ГЕРБ е римейк на нашето от 2007-2011 година - каза Славчо Атанасов, който беше кмет в посочения мандат - Римейк, но изкривен. Непрозрачност, съмнения за конфликт на интереси, унищожаване на средния и малък бизнес, високи данъци, отсъствието на кмета сред хората. Пловдив трябва да се управлява честно и почтено, а не на принципа „проба - грешка”, каза още той в словото си. Славчо Атанасов участва в местните избори с номер 24 - под същия номер преди година пловдивчани го избраха за народен представител. Всички социологически анализи до момента го сочат за главен съперник на сегашния кмет Иван Тотев от ГЕРБ.

Излъчен от Патриотичния фронт, той е подкрепен и от коалицията „Народен съюз”, в която влизат Баста, Земеделски народен съюз, Гергьовден, БДС - Радикали, ССД и ГОРД, зад него застават и „Бъдеще и развитие на България” и Българска земеделска партия. 

Още по темата
Скандал! АБВ и Патриотичен фронт не одобряват конституционните промени! Симеонов: Писна ми! Разваляме всичко!
Часовник
13:43
Тежки консултации за промените в Конституцията текат в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева от около 11,30 ч. днес. В него участват представители на четирите формации от мнозинството...
Напиши коментар »
(1)
1
Нали сте Фронт,тогава защо отивате на изборите разделени?? За които не знае ВМРО и НФСБ се явяват отделно като всяка партия е излъчила свой кандидат.А къде ли са останалите 12 партии от фронта?? За който е забравил ПФ е коалиция от 14 партии. Ако някой може да ги изброи е достоен да стане президент. А да...питам се от кога Валери се е научил да се кръсти че.е решил с молебен да открива каквото и да е?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?