Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ПАНИКА: 20 бодигарда зарязват алкохолния бос Миню Стайков! Армията му сдава оръжията и колите
ПАНИКА: 20 бодигарда зарязват алкохолния бос Миню Стайков! Армията му сдава оръжията и колите
Автор: ПИК
Дата
Дата
101111
Коментари
12
ПАНИКА: 20 бодигарда зарязват алкохолния бос Миню Стайков! Армията му сдава оръжията и колите

Алкохолният бос Миню Стайков, който е в болница към следствения арест с куп повдигнати обвинения, остана без армията си от охранители. От 1 август са го напуснали силоваците му начело с шефа на сигурността в карнобатската империя "СИС Индустрийс", пише столичен седмичник.

Гардовете са сдали служебните автомобили и оръжия без предупреждение, защото не били получавали заплати в продължение на три месеца въпреки дългогодишната вярна служба. Дори тузарското имение на Миню в Бояна останало на самотек, като опазването му било поверено на външна фирма по договор.

Твърди се, че Стайков е на път да се прости и с акциите си в компанията за производство на вино и спиртни напитки "СИС Индустрийс" . Арабските му съдружници вече били изразили готовност да изкупят всички дялове на фирмата. Техните интереси са представлявани от бизнес дамата Айда ал Медлеж чрез дружеството "Екуити Файнанс", което засега държи 50% от "СИС Индустрийс".

Стайков обаче не е съвсем безразличен, защото още преди няколко месеца прехвърли дяловете си в алкохолния завод в Карнобат на майка си. 90-годишната Станка Станкова е придобила и акциите на двете офшорки "Фронтиър Холдингс" и "Синевикс", като сделките са минали през фамилния адвокат Красимир Трифонов.

Напиши коментар »
(12)
1
Браво на Гешев браво на Борисов браво на ГЕРБ пак ще гласувам за техната програма и кметовете
2
Наааа когоооо ни остаааавяяяш , Миньоооооо -- касата ни е празнааааа , кааак ще се явявамеее на избориии през есентаааа !! Божжеееее , голямааа мъкааа , Божеее , и товааа доживяхмееаее -- всииичкитеее ни спонсооори , Божеее в аресттаа !!
3
Ей Рик, всичко знаете само не знаете на кого бяха нелегалните цигарени фабрики
4
Начи,има тава държава,имааааааааааааааааааааааааааааааааааа.
5
Кантрапротеста на Heдялко в моя защита на 25 юли т.г. няма да го спаси. Много скоро ще се наложи той да отговаря какво се крие във и зад неговите две офшорки - „Лaнбpeй“ и „Гpeйблoк“. И в коя от двете негов съдружник е Цветан Василев ?
6
До пост. № 5. Здравейте г-н Гешев, радвам се , че взели в предвид това което публично заявих на 18.05.2019 г. пред една българска телевизия. Цитирам се по памет, тогава казах: "Неговото не са кредити. Имаше сметка в КТБ като физическо лице, в която парите са постъпления от офшорна компания с основание „продажба на дялове”. В няколко интервюта той обяснява, че това са пари за продажба на дела му във в. „Уикенд”. Само че офшорната фирма, която му е превела парите, никога не е имала дялове в компанията, която издава „Уикенд”, това всеки може да види в Търговския регистър. Иначе Недялкoв сега много приказва и пише за Елена Йончева, че взела пари от офшорна фирма. Но той е съсобственик с мен в две офшорни фирми, в едната от които неговите пари не са чисти. Лично аз го уведомих, че Борисов и Пеевски фалират КТБ и ще я ограбят. Той на минутата дойде и изтегли 5 млн. лв. мръсни пари които имаше на свое име в КТБ. Ако се отиде до край с офшорните сметки и фирми ще видите измежду тях и Heдялко."
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Сал едно невменяемо рогато говедо все още вярва , че червената крадлива кал може да спечели кметско място в голям град !
10
ГЕРБаджиите ги тресе червена треска, а забравят, че най- голямата партия, тази на безпартийните 70% ги мрази повече, при това безплатно, от сърце!!!-:))))
11
що ли не си спомням при мандата на социалистите да е имало подобни акции?
12
Нинова се развива и към корените си се връща! Не случайно имаше среща БСП+ДПС+ДСБ+ДБ+ДЕОС за координиране на бъдещата коалиция, Карадайъ е винаги с Нинова, те са стари бизнес партньори още когато бе в Комисията за следприватизационен контрол, получи 15% от ликвидацията на Ниновия Техноимпекс! Заедно са редактирали "Визия Дай ми България и ми гледай сеира" Виденовата Зима ще ни се види лятна приказка ако Нинова и Радев с останалите маргинали вземат служебно властта! Радев се надява да използва примера на Порошенко и да обяви Военно положение, добре че не може да направи нищо без Парламента, за това писука Страхливия Жабок за Президентска Република или поне да може еднолично да суспендира Правителство и Парламент! Импийчмънт и затвор за престъпниците, там където са спонсорите на Нинова и Радев има запазени килии за тях също!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?