Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Пак скандал вдясно! СДС в Пловдив вдига бунт заради водача на листата, Лукарски свиква спешна сбирка
Пак скандал вдясно! СДС в Пловдив вдига бунт заради водача на листата, Лукарски свиква спешна сбирка
Автор: ПИК
Дата
Дата
15374
Коментари
12
Пак скандал вдясно! СДС в Пловдив вдига бунт заради водача на листата, Лукарски свиква спешна сбирка

Бунт вдигна организацията на СДС в Пловдив-област, всява интрига „Преса”. Сините там били недоволни, че за водач е издигнат лидерът на БЗНС Николай Ненчев вместо най-успешния им кмет в региона Александър Абрашев. Той управлява община Калояново от 4 мандата и винаги е печелил изборите с голяма преднина.

„В началото въобще не исках да бъда номиниран и сега съжалявам, че се съгласих. Научих, че лично лидерът на СДС Божидар Лукарски е бил против аз да водя листата. Обадих му се и той ми каза, че в тази работа има ред - първо са председателите, после заместниците им и т.н.“, коментирал пред „Преса“ Абрашев. Организационният секретар на СДС Филип Кирев отрекъл Лукарски да е „спъвал“ съпартиеца си. „Драма няма. Сложно е, когато преговарят пет партии“, допълнил той. За да се потуши напрежението, днес Лукарски свикал НИС, научили от „Преса“.

Структури на РБ в Хасково, Смолян и Велико Търново също са недоволни от водачите си.

Напиши коментар »
(12)
1
ДЕФОРМАТОРИТЕ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА!
2
Тия до края на изборната кампания ги виждам на половина. Даже и това им е много. Направо ще се заличат само!
3
ТАНЦЬОРКАТА СЪВЕТНИЧКА НА ЦАНОВА ЖИВЕЕ С ЛУКАРСКИ? 02.09.2014 Искрите между Йорданова и шефа на СДС възникнали още при "наливането на основите" на Реформаторския блок Ива Йорданова, която миналата седмица бе назначена за съветник на вицепремиера Илиана Цанова, била близка с лидера на СДС Божидар Лукарски. Танцьорката на пилон от шоу на Слави Трифонов, която е член на ръководството на партията на Меглена Кунева, от няколко месеца живее с един от лидерите на Реформаторския блок - преедседателя на СДС Божидар Лукарски, съобщи вчера сайтът "Афера". Въпросът за 2000 лв: близостта на Йорданова до Лукарски ли е истинската причина за назначаването й за съветник? Защото заплатите на съветниците в политическите кабинети са около 1500 - 2000 лв. Искрите между двамата възникнали още при "наливането на основите" на бъдещия Реформаторския блок. Йорданова била член на ръководството на партията на Меглена Кунева "България за гражданите" и така можела често да се среща с Божидар Лукарски, който пък ръководи СДС. Покрай партийните дела, двамата бързо станали и близки, въпреки че Лукарски е семеен и има две деца. Кандидатът за лидер на Реформаторския блок засега не искал да се развежда, защото се опасявал, че това ще повлияе негативно на консервативните му симпатизанти. Връзката между Йорданова и Лукарски не била тайна за никого при Реформаторите, дори представителите на ДБГ и СДС се шегували, че така ще скрепят съюза между двете партии. Близостта на Ива Йорданова до сърцето на Лукарски и партийната кариера при Кунева вероятно са причините, които са осигурили и уреждането й за съветник в служебното правителство.
4
5
Вие сте НИЩО ! НИЩО СТЕ ! Подлога на ГЕРБ и искате пари от хората за да влязат в партията ви ! Вее сте НИЩО!
6
Тия самите не искат да влязат в НС
7
...отново масово и организирано наPIKаване...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
електорат е 2 рейса хора никога няма да влезнете в НС защото сте много алчни и можете само да правите селски караници ,вие не осъзнавате къде се намирате и след изборите ще се саморазпуснете.
10
Вацлав Хавел: Злото ще съществува винаги, човешката мъка – също. Политическата арена постоянно ще привлича безотговорни авантюристи, честолюбиви люде и мошеници. Не е истина, че принципният човек не става за политик. Стига неговата принципност да е допълнена с търпеливост, размисъл, мярка и умение да разбира останалите. Не е вярно, че в политиката успяват само безчувствените циници, фукльовците, нахалниците и грубияните. Действително всички тях политиката ги привлича, но в крайна сметка тежест имат единствено почтеността и възпитанието. Ще продължа да говоря до втръсване и напук на снизходителните усмивки за отговорността и морала, лице в лице със сегашния обществен маразъм.
11
В България скандален е всеки, който не се е продал на ДПС. Това каза пред Нова ТВ лидерът на ДСБ Радан Кънев.
12
Радан Кънев: Всуе. Подготвени сме, очакваме ги, знаем от какво ви е страх. От растящото доверие в #РБ, в силата ни, във волята ни да наложим няколко прости и важни реформи. И да вървим спокойно, но твърдо към смяна на поколенията във властта.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?