Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Хакерът Кристиян проговори: Фактите са тъпи - четири реда са
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Хакерът Кристиян проговори: Фактите са тъпи - четири реда са
Автор: ПИК
Дата
Дата
68409
Коментари
10
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Хакерът Кристиян проговори: Фактите са тъпи - четири реда са

Като "тъпи" определи фактите срещу себе си арестуваният за хакерската атака срещу НАП Кристиян Бойков пред Нова телевизия.

Освен това той повдигна малко и завесата около личния си живот - пушел цигари за 5 лв. и ядял дюнери от лавката. Припомняме, че агенция ПИК първа разкри охолния и доста лъскав начин на живот, който води и демонстрира Кристиян.

"Не мога да коментирам, ако може малко лична свобода. Интересни факти, но нека видим какво ще каже съда. Фактите не бих използвал думата тъпи, но... единствените факти са четири реда. Това е потребителско име, което може да напише всеки", обясни хакерът.

"По медиите се пишат глупости - бил съм богат. Пуша цигари за 5 лв., пътувам с градския транспорт и ям дюнери от лавката", каза още той пред работното си място. 

Напиши коментар »
(10)
1
ХАКНАТИЯ Архив на НАП ! https://anonfile.com/K73a8dzan7/minfin-leak.zip ПАРОЛА: bulgaria ! Намериха 20 Годишен ЧЕКИДЖИЯ, Който да Избърше Г-ЪЗА на П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС ! К-УРВИТЕ от ДАНС се Усещат по Аромата на Л-АЙНА, Защото Заработват АНАЛНО ! К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП се Надушват по Миризмата на С-ПЕРМА, Защото Заработват ОРАЛНО ! К-УРВИТЕ-Доносници от ДС,НСС и ДАНС Първо се ИЗНАСИЛВАТ, След Което се УБИВАТ ! К-ОПЕЛЕТАТА-Престъпници от ЦСБОП,НСБОП и ГДБОП Директно се УБИВАТ ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е ЯСНО:ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
2
По Член 108 от НК ще ИЗБИВАМЕ Семейства на К-ОПЕЛЕТА от БКП, К-УРВИ от МВР и П-ЕДЕРАСТИ от ДАНС Председателя на ШАЛОМ Александър Оскар, Комунистическото К-ОПЕЛЕ Сотир Цацаров и Милиционерската К-УРВА Младен Маринов Искат ПЕТ Години Затвор за Антидемократична Идеология По Член 108 ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
А колата,в която се качи при разговора с репортера на Нова си води градски транспорт ли?
4
ТЪПАНАРИТЕ от PIKливия-И-насран сайт продължават без всякакви доказателства, да наричат момчето хакер.ГЕЙберастка ИЗМЕТ.ТА-ДУФ,ТА-ДУФ.ТА-ДУФ,ТА-ДУФ.........ТА-ДУФ,ТА-ДУФ.ТА-ДУФ,ТА-ДУФ. :-) :-) :-)
5
Абе EБAH, ти ли плащаш на момчето разходите, та му водиш счетоводство, бе МИРИ3ЛИВ ГЪ3?! Ще севози на каквото си поиска, и ще си харчи парите за каквото си поиска,и на никой не дължи обяснения.ТЪПАНАР.
6
Добре но всичко това безнаказано ли ще остане? Това момче е много нагло!Имам близък, който живее в Канада от 15 години . За този случай каза , че в България няма закони! Тежко ми стана, но какво да отговоря?
7
Момчето е невинно, затова са го пуснали , какво наказание искате??? Първо да открият истинския хакер - ама дали ще могат???
8
Тоя хитрец рано или късно ще си получи заслуженото. В САЩ за подобно нещо ще получи поне 20 години ...
9
Ти въобще осъзнаваш ли какво си направил?
10
За да не ти влизат в къщата,сржи си здрава врата и добра ключалка!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?