Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
От последните минути: Лидерът на ДСБ Радан Кънев хвърли оставка, сменя го Вили Лилков (ОБНОВЕНА)
От последните минути: Лидерът на ДСБ Радан Кънев хвърли оставка, сменя го Вили Лилков (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
47883
Коментари
18
От последните минути: Лидерът на ДСБ Радан Кънев хвърли оставка, сменя го Вили Лилков (ОБНОВЕНА)

Лидерът на ДСБ Радан Кънев хвърли оставка. Той обяви това на пресконференция на партията. На поста най-вероятно ще го смени Вили Лилков.

Резултатите ни са негативни, не постигнахме целта си, а това е равнозначно на неуспех. Подавайки оставка, аз ще се извиня на тези 300 000 души, които гласуваха за нас, така че ще поема моята отговорност, защото знам, че те няма да ми простят, каза Радан Кънев. Той обаче допълни, че не смята да се оттегля от политиката.  

Нова република трябва да бъде запазена, тъй като тя постави въпроси, които никой не посмя и никой от парламентарната трибуна няма да успее да повдигне. Затова Нова република трябва да остане в политиката. Нашата програма беше много различна, може би твърде смела, допълни Кънев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Още по темата
Радан Кънев се размечта за 350 евро минимална пенсия
Часовник
07:58
Десният Радан Кънев се размечта за 350 евро минимална пенсия. Това щяло да стане, ако работещите българи отделяли повече от по-високите си заплати. „Образованието ни е менте, защото парите са...
Напиши коментар »
(18)
1
Ти закъсня,ужасно закъсня!А можеше да ти простя...Още преди изборите трябваше да я подадеш,Радке...
2
Турците бате, видя ли как бутнаха калпавия Марешки.
3
Ани илков? Добре ли чух?
4
ЧЕСТИТО българи, Генерала ни пак изрина червено-турския башибозук за 11 път! Днес е един хубав и слънчев ден на демокрацията, която взе на комунетата и на СлаНинова кражбата и ЛЪЖАТА. Врабчето Радев има 24 часа, да изрине всичките комунета на СлаНинова, която назначи през последните дни, иначе и той ще хвръкне като нея...
5
Радане къде видя 300 000 гласа
6
Радан - пак насран.
7
Рада ще си хвърли оставката от тая измислена коалиция НР, но ще си остате на ДСБе! Радане Радане, да те еве кой където те хване!
8
Днес е тъжен ден, наистина тъжен! Чувства се "длъжен" да направи правителство човек, който два пъти не успя да изкара пълен мандат. Първия път заради масови протести и човешко отчаяние, довело до самозапалвания. Втория път заради ясното съзнание за нагласите на хората и последвалите резултати от президентските избори. Разгром за майката на нацията и предложилите я! Нов бърдак със стари труженички ще правят сега. Малко смешно и несериозно е. Максимум след две години пак ще има избори. А може би и по- скоро. Това ни чака.
9
Същото са направили Сирищника и Т.Дончева.(майтап).
10
Никой не харесва обратните те не са постояни
11
драги съграждани и най-вече № 8 . ще правим избори , ако се анложи и през 6 месеца, но ГЕРБ винаги ще бие. Приемете реалността. Легенди и митове за тикви, мутри, крадци и т.н. не върви. Когато му дойде времето над милион и сто хиляди души си казват думата, а вие нещастна фамилия
12
Достоен политик!Загуби и се оттегли.Дали ще направи същото и ''мъжкото'' момиче на БСП?Съмнявам се!При нея чувството на самооценка е закърняло. Както казват хората:''гьон сурат''
13
Дани Каназирева сега да поеме и вината и Бай Нуи
14
Честито Бай Х...!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Отиди да си починеш и да се полекуваш. Така ще освободиш политическото пространство от себе си.Изведнъж беше решил, че всичко започва от тебе. А истината се оказа друга - нищо не започва от тебе. Може би, само безотговорността и унищожението.
17
ДА СЕ ХВЪРЛИ НЯКАДЕ ОТ ПОВИСОКО А НЕ ОСТАВКА ДА ХВЪРЛЯ .
18
ДА СЕ ХВЪРЛИ НЯКАДЕ ОТ ПОВИСОКО А НЕ ОСТАВКА ДА ХВЪРЛЯ .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?