Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТКАЗ: Бившата кметица на Перник Вяра Церовска не иска да бъде съветник
ОТКАЗ: Бившата кметица на Перник Вяра Церовска не иска да бъде съветник
Автор: ПИК
Дата
Дата
32351
Коментари
6
ОТКАЗ: Бившата кметица на Перник Вяра Церовска не иска да бъде съветник

Бившият кмет на Перник Вяра Церовска няма да бъде общински съветник. Церовска, която бе водач на листата на ГЕРБ е депозирала заявление в ОИК, че не желае да встъпи в пълномощията на общински съветник. На нейно място в ОбС влиза десетият в листата на ГЕРБ Симеон Желев от СДС.

Световният и европейски шампион по борба от 2013 година Иво Ангелов също е депозирал заявление с отказ за участие  в новия ОбС. Той беше водач на листата на Български съюз "Радикали”.

Вместо него клетва в ОбС ще положи третият в листата Петър Басмаджиев, който наскоро бе назначен за директор на Областно пътно управление, предава БНР.

Овакантеното от новоизбрания кмет и водач на листата на БСП Станислав Владимиров място в ОбС ще бъде заето от местния лидер на "Атака” Румен Ваташки. Той бе 10-и поред в листата на социалистите.

В групата на БСП за България се очакват и други рокади, тъй като Владимиров все още не е обявил екипа си. Той ще встъпи официално в длъжност на 12 ноември. Тогава клетва ще положат и  новоизбраните съветници.

Напиши коментар »
(6)
1
герб съвсем съзнателно дадоха перник на БСП за да обере парсата сега с безводието и гжата е права да се откаже трудностите които предстоят са по неино време и на ирена соколова обл управител тези двете на съд за геноцид
2
Е как да иска , вече пренаситена и поизморена от грабене и врътки ?
3
Яж у й комуне долно
4
Тази госпожа не направи нищо хубаво за Перник, да се маха в гори Тилилейски. И в болницата да не стъпва!
5
Бившата кметица, заедно с областния управител и шефа на ВиК са директно за затвора. Причиниха водна катастрофа в Перник.
6
Аз съм на мнението , че е по добре воден режим сега отколкото през горещото лято . Комунетата зовът бившата кметица да бъде изправена на съд за това че цяло лято не е валяло . Другари ама много , много сте гламави - вместо кметицата дайте на съд БОГ , че цяло лято не е пуснал дъжд над Перник
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?