Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОТЗВУК: Проф. Станилов: Решетников е мой приятел от аспирантурата
ОТЗВУК: Проф. Станилов: Решетников е мой приятел от аспирантурата
Автор: ПИК
Дата
Дата
16965
Коментари
6
ОТЗВУК: Проф. Станилов: Решетников е мой приятел от аспирантурата

Вчера главният прокурор каза в парламента, че има достатъчно доказателство за руска намеса, но това било следствена тайна. Доколкото аз разбрах от сложното му изложение, основното е, че Николай Малинов е получавал от Константин Малофеев някакви пари за някакво руско внимание.

Борисов води една балансирана политика като тази на Борис III. България винаги е имала две лица - на  Изток и на Запад. Премиерът винаги се е пазил да говори за Русия. Това заяви по БНТ проф. Станислав Станилов от "Атака" по повод шпионския скандал у нас.

"Руската държава и власт не може да се обвиняват в нещо. Малофеев искал да купи ТВ7 - това не се знае отсега. Той един от най-богатите хора в Русия. Това си е търговия с влияние. Олигарх е. Геополитическата ориентация на страната се променя само по волята на народа, това го пише в Конституцията. Народът избира едни народни представители и те изпълняват волята му, така се сменя геополитическа ориентация", каза още депутатът от "Атака".

"Решетников е мой приятел от аспирантурата. Познавам го от 1973 година, знам цялото му семейство. Спал съм у тях. Леонид  Решетников е най-голямият българофил в Русия, той твърди, че страната ни е неговото второ отечество. Когато бе генерал в КГБ, той беше шеф на аналитичния отдел, а не на разузнавателния. Той е пенсиониран генерал. Идва у нас да се лекува. Ходи по санатариуми", категоричен е Станилов за откривателя на Румен Радев в политиката.

По думите му Решетников е в един фонд и поради това се среща с политици.

"Очаквам и мен да ме повикат и да ме разпитват. Не е нужно да си свалям имунитета като народен представител, но ще им кажа това, което казвам и тук", заяви още той.

Станилов заяви, че Валери Симеонов е оранизирал разпадането на коалиционното им партньорство в Парламента. "Той е търговец, управлява партията си както се управлява фирма", заяви още той.

Напиши коментар »
(6)
1
Решетников е българофил толкова колкото и вълкът е агнефил.
2
Мурзилки продажни даже и в джоба ви да бръкнат ще кажете че това е приятелски жест или майтап. Само не знам какво ви прави толкова тъпи.
3
Г-н Станилов казва, че когато Решетников посещава България ходи само по санаториуми да се лекува, а участва ли в сбирки на бивши военни, на русофилите, които също "ходят да се лекуват " в спа центрове, организират ловни дружинки - партизански, с цел промяна на обществения строй и ориентация на обичната му България, Дава ли методични указания на Нинова за избори и колко пари е дал за изборната кампания на Радев - неговия избраник? Все въпроси без отговори.
4
Атака и Сидеров получават пари от Русия,каквото и да кажат тези продажници е все тая.За едните пари продават народа си.
5
Другаря гони 80-те и още седи на тлъста народна хранилка !
6
И тоя си сложи тенекийка на задника!!!!!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?