Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОГЪН И ЖУПЕЛ: Джамбазки попиля пакта на ООН за мигрантите: Искат млади афганистанци да тичат с ножове по европейските улици и да убиват
ОГЪН И ЖУПЕЛ: Джамбазки попиля пакта на ООН за мигрантите: Искат млади афганистанци да тичат с ножове по европейските улици и да убиват
Автор: ПИК
Дата
Дата
20109
Коментари
15
ОГЪН И ЖУПЕЛ: Джамбазки попиля пакта на ООН за мигрантите: Искат млади афганистанци да тичат с ножове по европейските улици и да убиват

"Това е гнусна и долна клевета и тези които твърдят всичко това знаят, че удрят организацията в най-чувствителната тема, а именно българите в Македония и Западните покрайнини, нещо за което ние сме посветили живота си. Преди 44-та година тези хора са били част от България", заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред БНТ по повод арестите в ДАБЧ. 

Той припомни, че агенцията всъщност не издава гражданство и подчерта, че там се издава само първоначален документ, а процедурата е много дълга и минавата през много различни институции, като накрая достига до президентството. 

"Ако някой твърди, че има корупция, то тогава министъра на правосъдието също трябва да е корумпиран, след това президентството, тези 7 институции, ДАНС, полиция. Нека видим какво ще каже прокуратурата. Ако някой е взел и една стотинка от българин, за да му забави документите трябва да си понесе последствията. Ние сме спокойни и добре знаем тази дама от ДПС защо го прави, знае се защо й е отнет допуска от ДАНС, за кого е лобирала", заяви Джамбазки по повод Катя Матеева, която е единствения яростен обвинител срещу ВМРО.

За Глобалният пакт за миграция на ООН Джамбазки заяви, че това е може би най-голямата заплаха за бъдещето на европейския континент и България.  

"В него се казва че миграцията благотворен процес който ще доведе до благосъстояние. Само хора в много тежък ишиас могат да напишат такова нещо. Очевидно води до това млади афганистанци да тичат по европейските улици с ножове и да извършват насилие и убийства. Продължават тежките сблъсъци между Босна и Хърватска, което е само на 800 км. от нас", заяви евродепутатът, като допълни, че именно затова е написал писмо отправено до лидера на НФСБ Валери Симеонов и на Атака Волен Сидеров, за да може да се изготви единна позиция по този проблем. 

"Позицията трябва да бъде ясна, имахме срещи с министър Захариева, оказва се, че външно министерство не е водещо, а отговаря Министерството на регионалното развитие и благоустройството е водещо и разговорите продължават", заяви Джамбазки и допълни, че се работи за изговяне на единна позиция сред Обединените патриоти, което да в последствие да стане позиция и на правителството. 

"Този път не трябва да се допуска загубата на време, която беше допусната при липсата на обсъждане за Истанбулската конвенция", припомни още Джамбазки. 

Той припомни, че същите които са защитавали скандалната конвенция ще правят дискусия за правата на еднополовите бракове и осиновяването на деца. "Говореха ни, че не става въпрос за еднополови бракове, а правят такава дискусия в сградата на европарламента у нас", алармира още той. 

По повод това какво задължава Глобалния пакт за миграция на ООН, Джамбазки заяви, че с него ще се задължи страната да осигурява маршрути за миграция, стандарт на живот, помощи и да отделят значителни суми, които ние още не можем да отделяме за пенсионерите и хората в нужда, а ще трябва да правим за мигрантите. Ние не сме Дания и Швеция, където могат да паднат с парашут, ние сме на пътя на миграцията. Единственото решения за ЕС и България е нулева миграция, ров и крокодили, което да е гарант за националната ни сигурност. Би трябвало да получават и документи, да им се проверяват. Това няма как да стане, защото те и сега идват казват, че са от Сирия, зад тях стоят десетки НПО-та на чичко Сорос и кукувици които веднага са готови да ги пуснат и после се чудят защо убиват по улиците на Европа", допълни Джамбазки.

Напиши коментар »
(15)
1
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
2
ВЯРВАМ МУ ....ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО КАТО ЛИЧНОСТ , А НЕ КАТО ЧЛЕН НА НЯКОЯ ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ .МАЙ ТОЙ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ЕВРОДЕПУТАТИ , КОИТО НИ ИНФОРМИРАТ КАКВИ БЪРКОЧИ ЗАМИСЛЯТ В Ш. БАН...Я ЕВРОПАРЛАМЕНТ
3
Да тичат, така мъжете ще си стоят вкъщи при жената и децата.
4
Ако е толкова лошо, защо Щербета жабок от Импексовото блато, го е приел и подписал, Ха ха ха ха ха ха. Да!!!!!
5
Тоз пък. Първо да спре българите дето тичат с ножове и брадви и колят. И тогава да говори глупости за млади авганидтинци.
6
Еврочиновниците и оон допускат грандиозно предателство срещу европейските народи?! Това безумие, с прием на ислямски орди,не трябва да се допуска! Баба меркел и идиотите, допуснали ислямската пасмина на европейска територия, са за съд!
7
Абе ненормалник не бери грижа за европа те имат работеща икономика и им трябват роби за работа от бг взеха 3000000 но вече няма от каде на европа им трябат милиони роби
8
Нали същия този пакт бе подписан от другаря радеф. Зпаведта бе изпълнена, но всичко бе потулено по стар комунистически почин,на какъвто той е свикнал.А сега би следвало да се появи публично и да отговаря за простотията и ината си. Ама какви ги говоря и аз... той баща му гази инвалиди по кръстовищата и тоя се прави на ощипан и без малко да успее да го прикрие, та сега съм се замислил дали ще го жегне съвестта от това национално предателство.
9
Джамбазки,напусни Европарламента в знак на несъгласие като си толко принципен.Ама 30 хил.заплата,оставя ли се ?
10
Пик, асланите имат разстройство, не ви ли е страх, че ако им почиствате отходното отвърстие с език няма да хванете някоя зооноза? Многоученият юрист и авторитетен евродепутат Жъмбарски ще забрави всякакви авганистанци с ножове или спринцовки, каквото му дойде на езика, когато на 10-11 ноември керванът подмине Маракещ. Ще трябва да съсредоточи гласните си струни срещу Катя Матева, която е агент на ДПС, защото спазва закона, без да знае, че за тескеревойводите писаният закон няма сила (неграмотни са) и в Македония, каузата на която са посветили виртуалния си живот, законът – това е ВМРО, а в реалния живот: законът за тях са финикийските знаци. С тех се поръчва шопска, шкембе, капама, мелнишко, узо, хтаподи, рецина, плащат се сметки и се зарежда хладилник, ходи се на почивка, пускат се стотинки в касичката за черни дни, трупа се сланина (кръвно, холестерол, диабет тип две, би добавила сестра Димитрова) също за гладни години напреде................ МХМ Хи хи хи хи хи.... Според мен, Жабарски да се оглежда за двустаен до езерото в Дружба едно, стана скъпо и няма до може да снобее в съседство с Лили Иванова на Оборище, но за родния квартал парите трябва все да стигнат, защото обратно при мама и тати за такъв мастит политик като него не е опция.. А и щкембепокровителят му почва полека да гълта вода като стигнещ на върха всички пътища водят надолу... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
11
ОТ ТВОЯТА ПАРТИЯ ЩЕ ИМ ПРОДАДАТ ПО ЕДИН ПАСПОРТ ЗА 5000 ЕВРО И ТЕ НЯМА ДА СА ВЕЧЕ АВГАНИСТАНЦИ А ЧИСТИ БЪЛГАРИ. ТАКА ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ТВОЯ ОГЪН И ЖУПЕЛ
12
Не, не, сега паспортите от 5000 евро скочиха двойно, имаме временни проблеми с доставките, но ви гарантираме, че тези цени ще останат и след като се оправи снабдяването. Освен това, паспортите за граждани на Авганистан, Пакистан и Бангладеж винаги са били по 10 хил. евро. Не можеш да даваш по 30 хиляди евро на турски трафиканти, а да ти се свиди да дадеш едни 20 хил. евро за български паспорт. За съжаление, налага се да прекратим програмата ни за даване на българско гражданство на етническите българи от Папуа – Нова Гвинея, но това е по вина на турското разузнаване, в лицето на Катя Матева.
13
Тлъстото русенско взе 5000 евро за българския ми паспорт, но имаше бонус - Джамбаза ми направи свирка с гълтане.
14
Напуснете правителството в знак на протест, само тогава ще ви повярвам!
15
И този очко засмука на падишаха макарона, услади му се в Брюксел, 30 000 евро на месец и хей живот здравей здравей. Камшици за този плужек, много камшици!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?