Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Огнян Минчев зове НФСБ да не взимат Павел Чернев в коалицията си - обслужвал Кремъл и бил против братска Украйна!
Огнян Минчев зове НФСБ да не взимат Павел Чернев в коалицията си - обслужвал Кремъл и бил против братска Украйна!

Досега политологът уважавал партията на Тв "Скат"

Автор: ПИК
Дата
Дата
9891
Коментари
18
Огнян Минчев зове НФСБ да не взимат Павел Чернев в коалицията си - обслужвал Кремъл и бил против братска Украйна!

„Досега НФСБ предизвикваше уважението ми с принципната си позиция на български националисти. Не мога да подкрепя категоричния им евро-скептицизъм, затвореният - доста провинциален характер на партийната им идейна програма. Но ги уважавам заради отстояването от тях на българските национални интереси - така както те ги разбират.” Това написа политологът Огнян Минчев във „Фейсбук”. Той е на път да промени отношението си към партията на Валери Симеонов. Причина за това е присъединяването на Павел Чернев към Патриотичния фронт – коалицията на ВМРО и НФСБ.

Минчев сподели в мрежата дописка по този повод и коментира следното: „Присъединяването на ретроградни маргинали - изповядващи руски имперски национализъм към НФСБ - рязко ще понижи подкрепата и уважението към носителите на българския национализъм в лицето на Патриотичния фронт. Още повече, когато тези ретроградни маргинали са доброволно замесени в имперските акции на Кремъл срещу братски на българите народи като украинския. Може би все още не е късно за НФСБ да постави принципната граница между български национализъм и имперско русоблизачество.”

Напиши коментар »
(18)
1
“БРАТСКА УКРАЙНА“:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( БОКЛУК РАЗПЛУТ!!!
2
Плювайки хвали или хвалейки плюва? ... Какво точно прави дИбелия Оги --- дъртата хамериканска подлога?
3
Дебелакооооо, братя са ни руснаците, а не майдановците, които палеха, изнасилваха и душаха сънародниците си, включително и бременна жена в Дома на профсъюзите. Забелязала съм те, че винаги си на грешната страна. Вземи се в ръце и започни диета, че като те видя, ми се драйфа. Олигофрен!
4
Марш към Сибир, рубладжийска подлога!
5
Кви братя са ти бандеровците бе педерс разплут. Марш с номер 4 на гей парада.
6
Марш в Аляска да чистиш риба, хамериканска подлого!
7
https://www.youtube.com/watch?v=mW47oDSuRiI
8
И КОЙ ГО КАЗВА? СЪПАРТИЕЦА НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ БКП!!!
9
Разликата между УКРАИНЦИ и РУСНАЦИ е нещо като разликата между БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ , тоест никаква. '' Македонците ни били братя , а Българите - врагове .Нашите ПОДКУПНИ политици очевидно заради пари ни вкарват в схеми на "омраза"и война с Русия.
10
ДЕБЕЛА СВИНЯ! ТЪПЧИ СИ ТОЛУПА С ДОЛАРИ ОТ ФОНДДАЦИЯТА - АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ И ДАВА СЪВЕТИ, ПОДЛОГАТА СОРОСОИДНА!
11
Зурлата в копанката,а всё и вся в говнами.
12
От кога Украйна ни е братска страна,нещо май ми се губи историята.Колкото до амбициите на Русия е ясно,че са ни прежалили и даже не ни търсят вече,то се вижда нито търговия имаме и туристите намалят.
13
От кога фашистката хунта в Киев стана братска?продажен шопар?!ни я не сме братя с крадци на газ,убийци на жени и старци,продажник,за шепа долари си готов на всичко нали?
14
Тлъсталан Минчев да си гледа НПО-тата и да не са бърка в политиката. Ако в Мерика някой непеошник си позволи да дава подобни съвети бързичко ще го пратят в Гунатанамо. АКо иска да се бърка да стане политик, а политологията да я предава на фашисткото куку дядо Калин Янакиев.
15
Марш на майка си в шминдрата, копелдак недоклатен!
16
Толкова противен човек, много рядко може да се пръкне на този свят.Помисли как по лесно да си "управляваш"тези твои 150-ет килограма,вместо да да даваш съвети на хора по умни от теб.Само един индивид, който се е пръкнал от инкубатор на този свят, може така гадно и мерзки може да мрази един славянски народ,стоящ толкова близко до нас българите.Само абсолютен комплексар, може да притежава такова черногледство.
17
Оо, Минчев, Минчев, пак си оогладнял.
18
Русия! Колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда — в нашите злини! То спомня ни, че ний кога сме забравени от целий свет, любов, що никога не гасне, за нази бди с най-сладък свет. Русия! Таз земя велика по шир, по брой, по сила! Тя с небето има си прилика и само с руската душа! Там, там молбите ни се чуват и в днешния печален час сърца все братски се вълнуват осемдесет милйона с нас!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?