Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ОГЛУШИТЕЛНА ТИШИНА! Нинова готви софри за "изборната победа", лицата на БСП замлъкнаха от срам и покруса
ОГЛУШИТЕЛНА ТИШИНА! Нинова готви софри за "изборната победа", лицата на БСП замлъкнаха от срам и покруса
Автор: ПИК
Дата
Дата
194015
Коментари
44
ОГЛУШИТЕЛНА ТИШИНА! Нинова готви софри за "изборната победа", лицата на БСП замлъкнаха от срам и покруса

Вместо пленум, на който да бъдат обсъдени съсипващите за БСП резултати от приключилите местни избори, утре социалисти от страната ще бъдат привикани от Корнелия Нинова на "парадни мероприятия". Става дума за банкети с хапване и пийване, на които изкуствено ще се помпи самочувствието на няколкото кметове и обидно малкото общински съветници на левицата.

Същевременно експерти от вътрешната опозиция на "Позитано" 20 вече са готови с детайлен анализ за случилото се на 27 октомври и 3 ноември. До часаве официалният документ ще бъде внесен в деловодството на „Позитано“ 20. И въпреки че знакови лица като Михаил Миков, Антон Кутев, Атанас Мерджанов, Димитър Дъбов отказват да коментират в прав текст и мълчат от срам и покруса, в него се говори категорично за много лошото представяна на БСП. Според анализа сега социалистите имат 57 кметове при 60 по времето на Миков – 2015 година. Единствената разлика е, че сега са спечелени четири областни града. Загубен обаче е Асеновград, който като община и население е по-голям от Разград и Благоевград.

Анализът прави разрез и по отношение на броя съветници. През 2015 година, която всички в БСП приемат за най-лоша, има 930 срещу 1006 съветници сега. Задачата, която е била поставена от Националния съвет, обаче е за 30 процента ръст. Т.е. броят на съветниците социалисти е трябвало да бъде 1200. Това категорично не е изпълнено. Не е изпълнена и спуснатата за кметове квота. Така поставените от Националния съвет през юли задачи не са изпълнени в пълна степен.

Най-тежкото според анализа поражение е това, че в седем области няма нито един червен кмет. А в други седем области има избран само по един кмет. Това означава, че в 50% от областите на България БСП липсва. Има рязко стесняване на географията на социалистическото представителство.

Категорично и безспорно се отчита, че Бойко Борисов е победителят в тези избори и това не подлежи на коментар. Въпросът според анализа е, че БСП няма нито крачка напред в сравнение с 2015 година.

Нинова не можела да каже, че е сразена, като използвала за алиби Русе, Благоевград и Перник. Истината обаче била, че БСП има устойчив спад на подкрепата за партията, точно след като тя е станала председател. От 980 000 гласа за президента, през 920 000 на парламентарните избори, до 475 000 за европейските избори и 432 000 сега в местните – е зловещата статистика. Освен това, спрямо изборите от 2015 година ръстът е от едва 42 000 гласа, като 39 000 от тях са в Русе и София и 2300 гласа – в цялата страна.

Политическите изводи на вътрешната за БСП опозиция отчитат още, че ДПС също разширява географията си. Социалистите категорично губят избори в турските общини, а ДПС печелят от българските. ДПС е с 47 кметове и има 916 съветници от тези избори, като те все повече се превръщат в национална партия въпреки етническото си облекло, докато БСП – с отсъствието си от седем големи области, при това без нито един кмет в Старозагорска, Хасковска, Търговищка, Силистренска, Врачанска област, все повече заприличва на регионална партия, е друга тежка констатация от анализа.

Документът обаче отчита изключително високия резултат на Мая Манолова в София. Заслугата за това се приписва на Калоян Паргов и градската организация, както и  на нея самата. Въпреки че Манолова е била в ролята на независим граждански кандидат, е успяла да увеличи и подкрепата за БСП, израз на което е броят на червените съветници в столицата. Всъщност в София БСП има най-доброто представяне за България въобще. То е по-добро дори от Русе, пише в анализа.

При все това автентичните социалисти нямат обяснение за политическия разврат и похожденията на Манолова от волуешката "уйдурма" до леговищата на либерастичната градска десница. Хората от вътрешната опозиция правят уговорката, че Манолова трябва да бъде оставена сама да реши какво ще бъде политическото и бъдеще. Те отчитат обаче, че заради уставно ограничение, дори днес да се върне в БСП, може да претендира за поста на Нинова едва след година – което е след май, когато трябва да се състои червен изборен конгрес.

При все това на 16 ноември опозиционерите най-вероятно ще подкрепят елиминирания лично от Нинова шефа социалистите във Варна Борислав Гуцанов, който е категоричен, че ще иска оставката на примата от „Позитано“ 20. Със сигурност ще се търси отговорност както от Нинова, така и от заместника и Кирил Добрев, твърдят източниците на ПИК от Националния съвет в режим на оглушителна за аудиторията публична тишина.            

Напиши коментар »
(44)
1
ГИНКА от Пазарджик: Как 28 Годишна К-УРВА от Село Крушовица си Купи ТЕХНОИМПЕКС ? Агента на ГРУ от Драгалевци САНКИН го Подари на КУРНЕЛИЯ по Заповед на МОСКВА ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗAДУНАЙСКАТА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВAЙТЕ КОМУНИСТИ, ТРEПЕТЕ МИЛИЦИОНЕРИ, НАЙ-ВЕЧЕ ПОТОМСТВЕНИ,ТЕ НЕ СА ХОРА ! 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт ! КАЗАХ ! https://www.bulgarya.ga/communism.html
2
И така: .Сега нека всички заедно пратим много по-здрави на самоковската селянка другарката фанДУПКОВА с песента на Chris Norman - Gypsy Queen ... хахаха, КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ.....хахаха.
3
ОПИТАХА С КОМСОМОЛЕЦА ЖАН, ОПИТАХА С ПИДИРУНГЕЛА СЕРГЕЙ, ОПИТАХА С БАНКЕРА ЦВ. ВАСИЛЕВ И ПЛОНДЕРА ПЕЕВСККИ, ОПИТАХА СЪС СЕДЕСАРА ОРЕШАРСКИ, ОПИТАХА СЪС СЕЛЯНКАТА ОТ КРУШОВЕЦ, ОПИТАХА СЪС СЕЛЯНИНА ОТ СЛАВЯНОВО, СЕГА С МАЯ, ПРЕДИ С ДОНЧЕВА И НЕ СТАВА И НЕ СТАВА?
4
Да си платят надвзетите субсидии и тогава да гуляят. Партията им фалирала, структурите по места се разпадат и са демотивирани, Партията се цепи от вътрешнопартийни борби. Тя Нинова банкети ще прави!
5
ЯДЕНЕ , ПИЕНЕ И ЕВАНЕ МУ Е МАЙКАТА ,ЖИВОТА Е ЕДИН ! ДРЕМЕ МИ НА ДЪРТАТА КАТЕРИЦА ,ЧЕ МАЯ ОБЩАТА НЕ УСПЯ ! АЗ НАЛИ СЪМ НА КОНЯ ….
6
Днес Празнуват К-ОПЕЛЕТАТА от МВР и К-УРВИТЕ от ДАНС, но не на Точното Място в ГРОБИЩАТА ! Няма Престъпление Без Участието на К-ОПЕЛЕТА от МВР или К-УРВИ от ДАНС ! Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ! Ставайки К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК ! Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
7
УСЛАДИ ИМ СЕ БАХУРА НА БАТ БОЙКО!
8
ще го познаете по квиченето на сайта на шайката
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Да Другари , "да ви е честита илядо деветстотин и ....., а не , яжте , пийте и се веселете другари , бедните да го духат ! И пак "идат" избори , да не забравите че ние, ние , не вие , сме празнували .Дерзайте , работете , ние ще празнуваме .
11
та изтумба в червения тролски г § з комуне долно
12
РАДЕВ ЗАМЕСИ ДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ В СПЕКУЛАЦИИТЕ СИ И “ МОТИВИТЕ “ СИ , КОИТО ПРОДЪЛЖИХА 3 МИНУТИ И 20 СЕКУНДИ ,ПО ПОВОД НАЗНАЧАВАНЕТО НА ГЕШЕВ ...ЗАМЕСВАНЕТО НА МВР , ДАНС , ГДБОП , КАКТО НАПРАВИ ВЧЕРА РАДЕВ Е ПРОТИВОДЪРЖАВНО МИСЛЕНЕ И САБОТАЖ НА ДЪРЖАВАТА В РОЛЯТА МУ НА ПРЕЗЕДЕНТ ! ЗВЕНАТА КОИТО РАБОТЯТ В ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ И ОСУГУРЯВАТ ПРАВОВИЯ РЕД И ЗАКОННОСТ , БЯХА УПОТРЕБЕНИ ОТ РАДЕВ В ИЗКАЗВАНЕТО СИ ВЧЕРА ...ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ТЪЛКУВА КАТО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА , ЗАЩОТО ТАМ Е КАЗАНО ЧЕ ВЛАСТИТЕ СА РАЗДЕЛЕНИ ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ И СА ДЛЪЖНИ ДА ОСИГУРЯТ СИГУРНОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ....ЗАМЕСВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ В ПРОПАГАНДНИ РЕЧИ , ПРОТИВОРЕЧИ НА ЕДИНЕНИЕТО НА НАЦИЯТА , КАКТО Е ПО КОНСТИТУЦИЯ ...И РАДЕВ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД !
13
Храбрият Heдялkо обаче не обeлва и дума, нито нaдува вyвyзeл за офшopките „LАNВRAY“ LTD „GRАYВLOCK“ LTD. Не казва какво общо има с тях. Колко милиона, свързани с КТБ, е прекарал през тях? Откъде и за какво е получил тези милиони? Кой му ги е дал? Какво е тяхното пpeдвижване във времето? За да бъдат укpити ли са „минaвaли“ през „LАNВRAY“ LTD и „GRАYВLOCK“ LTD? В сайта 5gmedia.bg подробно е описан пътя на нeдqлкoвите милиони. За тях е разбрала мегаструктурата КПКОНПИ, но по (не)известни причини прокуратурата си мълчи. Гешев мълчи.
14
Да кажа за мишлетата от "опозицията червена " и за вас ще остане от парсата другари , оближете хубаво остатъците , смешници .
15
МХЪЪМММ ЯЯЯ.....ГАЛЕВИЦА ЗАНИМАВА ДЪРЖАВАТА СЪС СЕБЕ СИ ...ТОВА Е БОЛНИЯ МОЗЪК НА ВСЕКИ КОМУНИСТ !
16
Heдялкo искаш ли да те нарисувам как правиш клизма на тиквата с език ?
17
Какво повече да очакваме от разпространителя на природен газ, който в същноста си е някакъв вид пръдня. Смърди та се не трае
18
В тая страна червените ВСЕ ПОБЕЖДАВАТ! 1952 година обезцениха лева с ТРИ нули!!! 1962 също!!! 1997 също!!! Така че с 9 нули скапаха лева!!! А вие искате да живеете нормално! ДА АМА НЕ!!!
19
Едно не разбирам. Герб биха, тиквата бесен и си изтърва тервите. Бсп със съсипващи резултати, а нинова усмихната дори радостна.
20
...Манолова като се върне в БСП , да си вземе със себе си и Ристю и Танас, защото и на тях си им лъснаха червените зад" ...ници!
21
Оооооо, това не е нищо.Спомни си германците по време на ВСВ как печатаха пари(СЕГА КРАВАРИТЕ ПЕЧАТАТ).Спомни си, че след ВСВ марката имаше куп нули.ЗАТОВА: НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРИЯТЕЛСТВО с Германия,нали така EБAH.....хахаха.
22
Хем насрани хем засмяни.
23
21 многооо си смотан! Те загубиха войната но благодарение на краварите както ги наричаш станаха една от първите страни в света! За сведение долара за 100 години се е обезценил с една нула! ТОВА СА ПАРИ !!!
24
Боко извади го, че да пр@дна!
25
Недьо, мое да лапнеш уя на КУРнелия...и без това си свикнал! Славчо боцка ли те още?
26
За никаква тишина не може ад става дума, грешите, неуважаеми ПИКливи перверзници! Тепърва изборите в София, в Шумен, Горна Оряховица и на други места ще бъдат касирани, заради потресаващи фалшификации, манипулации, физически и психически тормоз и най-вече - с хиляди купени цигански гласове! А, след като онзи от СИК - Банкя е победител, защо е толкова нервен? Защо по толкова просташки начин си показва истинската същност, показва, че е бесен и уплашен, защото вижда края си! Герберасте № 22, насрана е циганската ви кметица, Данка даскалицата, внучка на активни борци и откърмена в много здраво комунистическо семейство, въобще цялата й рода са червени и в червата! също като главатарят ви, който е крал коли в Унгария и е лежал в затвор в Чехия за престъпления! не си чел грамите на американския посланик бе, герберасте № 22!
27
Пълен скапаняк@26.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Нещо да пуснеш за аферата Суджукгейт. Ефенди!
31
Скапан и спаружен, при това много отдавна е мекия в гащите ти, който в скоро време няма да ти служи дори и да ПИКаеш !Цял народ ви мрази бе, герберасте № 29, цял народ, всички българи ви презират и ненавиждат, не го ли разбра? Дори и ПИКнята го разбра, затова е все по-ожесточен и все по-зловещо съска със змийския си език, ама и неговата е ясна, тоест - краят му е ясен!
32
Най-много вие трябва да знаете,че Партията е права и когато греши и побеждава когато губи.Нема да ритате така подло Дража Вълчева,пардон Курни Нинова.Ренегати ,с ренегати,брагове с партиен билет.
33
Тия червени боклуци и хоро ще заиграят от яд!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Другарите за ядене и пиене много ги бива,още като плячкосваха мандри и селски кооперации! Поканиха ли Горан Брегович да им свири, щото неговият оркестър , освен за сватби е и за погребения??????!!!!!
36
Само да попитам Татарчев, Филчев и онова пиадле Б. Велчев със какво състезание бяха назначени за прокурори, или само защото те бяха посочени от БСПеерадското мнозинство воденo от Гнома, Рада, Кауна и Импексовата Барсала, застанало зад Костинбродската брантия тогава може, а сега не!! ЗАЩО е така НЕДОУМЯВАМ и чакам някой да ми ОБЕСНИ... Или по важно, е Клепоухия Каун (ветото) да се прави на мъжленце, пред Импексовите крадливи курабии.? Време е ген. Деси да му набие канчето, и да поеме юздите от тая куха картуна, че тоя осран Каун така вони, че са не трае...
37
ШЕРБЕТА КАУН, ДАЛИ КУПИ НА КОСТИНБРОДСКАТА И ИМПЕКСОВАТА КУКАВИЦА ПО ЕДИН ВИБРАТОР, ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ИМ НАБИВАТ ЧЛЕНОВИТЕ С КРАК, НА КОНГРЕСА. ЗА ГНОМА И РАДА ДА НЕ СЕ ХАРЧИ, ТЕ СИ ИМАТ КОЛЕЖКА И ПРИЯТЕЛКА НА КМЕТА ВИБРАТОР..!!!
38
Нищо няма да се случи друго, освен, че Нинова пак ще ги лъготи майсторски. Акълът му е толкова на редовия българин - да си хвърля парите от балкона и да се хваща на лъжите на ММанолова.
39
C 61%. Ивайло Крачолов е избран на кметския пост в Чирпан , след управление на Българската социалистическа партия през последните два мандата. За това време в Чирпан не бяха изпълнени проекти с европейско финансиране и общината беше доведена до фактически фалит и този факт принуди не само партиите, но и хората да потърсят алтернатива и желание за промяна… Да му мислят къкъв дебел и корав ги чака в Русе, Перник и другите проиграли шанса си градове и села , допуснали червената пасмина да се докопа властта !
40
Време е НАП да се погрижи да си вземе дължимите пари от БСП- на Корнелия Нинова, която изтърбуши касата им. Да вкара ЧСИ и да им запорира всички сметки в това число и субсидиите. Закона важи за всички.
41
НЕ СА СПЕЧЕЛЕНИ ЧЕТИРИ ОБЛАСТНИ ГРАДА,А ТРИ!ТОВА СА РУСЕ, РАЗГРАД И ПЕРНИШКИТЕ ЦИГАНИ!
42
Усещаш ли как дебелия пожарникарски маркуч ти разпаря свинктера и пълзи към плювалника ти? Лижеш ли дъртити миризливи разпрани шунди на Мая общата миризливата Кюстендилска слива и курни крадливата крушарска циганка която като млада игрива седесарка заради приватизацията на импекса била изяла на Костов мавърската паламарка
43
скоро научих че в едно малко село къде дълги години е все кмет от бсп,сега активисти на герб обикаляли от къща на къща да обясняват че ако не е кмета от герб няма да видят и стотинка и все такива финансови заплахи. Накрая герб направили як банкет(не е ясно дали с партийни пари) на който отишли цялото село и такива дето с години не ходели на такива мероприятия и хоп за първи път герб печели и то човек който цялото село знае и мрази, и преди е пробвал ама не е избиран.Разбрахте ли защо герб удря финансово сериозната опозиция, оставя само дребна беззъба опозиция. Но така заслужава бг дебила, още герб за вас, щом 10г ви харесва и няма други нека е.
44
герб нямат спечелени нито едни избори, изнудват хората като не дават пари за бсп общините и ги раздават само на гербераските надупени общини и простолюдието се радва и вика глей колко зле са бесепарите. Бою както винаги лъже че давал на бсп общини. Раздават и на турските общини, и там се договарят както и с ци'ганските старейшини. Раздават паричките ни както на тях им е угодно за да ги избират и стоят вечно на власт.После ни вдигат цените на всичко - ток, вода парно, данъци и още и още.Ама ние сме вече евр'огейци и такива управници почитаме.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?