Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ са отворени за преговори с всеки, но най-естествен съюзник била ВМРО
НФСБ са отворени за преговори с всеки, но най-естествен съюзник била ВМРО
Автор: ПИК
Дата
Дата
4107
Коментари
8
НФСБ са отворени за преговори с всеки, но най-естествен съюзник била ВМРО

Предложението към ВМРО за присъединяване към НФСБ възникна на заседанието в Карлово на 18 юли, рожденият ден на Апостола, много знаков ден. То беше базирано върху идентичните програми на НФСБ и ВМРО. Присъстващите се обединиха около тезата, че това е най-близката до НФСБ партия, партия с най-сериозни патриотични и родолюбиви традиции, доказани през тежката многовековна история на България, така че най-естествен съюзник ние виждаме във ВМРО. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов в сутрешния блок на БНР „Преди всички”.

„На това заседание беше издигнато предложението от няколко места, от координатори, от лидери на други партии, да се направи предложение за по-широко патриотично обединение с оглед на по-добро представяне на следващите парламентарни избори, не на НФСБ, а на всички патриотично ориентирани сили”, уточни Валери Симеонов. „Избрахме формулата да сме отворени за преговори. Отворени сме за обединение в името на България и България над всичко. Поставихме лични и партийни интереси на заден план, още със самото създаване на НФСБ. Това е партия, която игнорира всякакви лични и кариеристични интереси, желание за постигане на облаги във властта. Обърнахме се към всички, формулата е отворена, всеки може да заповяда. Предложенията ще бъдат обсъдени и разгледани чисто демократично и ще се вземе решение”, каза още Симеонов.

Напиши коментар »
(8)
1
Нацинален Фронт за Спасение на Боко!
2
„Поведението на НФСБ и опитът да изпълнява поръчки по „разцепването“ на успешната коалиция, която ББЦ формира около себе си, е чиста проба провокация. Като лидер на „България без цензура“ не съм преговарял с Валери Симеонов и не съм отправял официално предложение за правене на коалиция. Единствено изпратих поздравително писмо с покана да започнем такива разговори, но те така и не стартираха. Отказът за сътрудничество към една партия за сметка на офертите към друга, е опит на малката партия, която три пъти не успя да спечели избори, да си вдигне цената. За разлика от другите политически формации, патриотичният съюз в център-дясно „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ взе от раз двуцифрен резултат на евроизборите и вкара двама евродепутати.”, коментира Николай Бареков измекярската врътка на НФСБ да се пъчи, че някой ги иска за нещо, и да прави постъпки да кани ВМРО при себе си. Бареков е прав. Поведението на НФСБ е провокация. Някой предварително „вдига акциите” на Валери Симеонов, Слави Бинев и компания с комплименти. Защото и Слави Бинев, и Валери Симеонов цяла година мълчаха позорно за управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов, а Слави Бинев от кречетало, което врещеше срещу „мутрата” Борисов, се превърна в мазно ухилен едва ли не негов подръжник, най-вече с това, че забрави да критикува ГЕРБ. Само който е работил с Валери Симеонов знае колко точно той е коректен. Впрочем, за Валери Симеонов и Слави Бинев може да бъде направен анализ дори и само по това, че са любими и чести гости на Любица Кулезич.
3
НФСБ правят услуга на ГЕРБ, то е ясно.
4
Когато се изтъпанчи до Яне,след предишните избори срамежливо усмихнат,Симеонов беше вече сменил антигерберския курс.
5
БЯХ ЗА НФСБ НО КАТО РАЗБРАХ ЧЕ ТЕ СА ПАТЕРИЦАТА НА БОКО ТИКВАТА,АГЕНТ-БУДА ИМ ТЕГЛИХ ЕДНА МАЙНА!
6
БРАВО,МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СЕ ЗНАЕМ,БАРЕКОВ ДА ВНИМАВА С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ОСОБЕНО СЪС СЛАВИ БИНЕВ!
7
ВМРО не трябва да се събира с НФСБ. Видя се какви са кратуни. Ако в НФСБ смятат , че е за предпочитане Борисов и ДПС пред Бареков , то прав им път. Пореднит предатели облечени като патриоти
8
има задача ог Борисов да дръпне ВМРО от коалицияТА С БАРЕКОВ. АМА НЯМА ДА МУ СТАНЕ НОМЕРА С НЕГОВИТЕ 1,5 ПРОЦЕНТА! МОЖА ДА СЕ ПОМОЛИ САМО НА МУТРАТА, КУРВАЛЕЗИЧ ЩЕ ГО УРЕДИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?