Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ откри предизборната си кампания във Враца
НФСБ откри предизборната си кампания във Враца
Автор: ПИК
Дата
Дата
3796
Коментари
3
НФСБ откри предизборната си кампания във Враца

Националният фронт за спасение на България (НФСБ) постави началото на предизборната си кампания в област Враца. Това се случи с обединение на структурите на партиите от Патриотичния фронт, формиран около НФСБ.

„Кандитадите за депутати от НФСБ в Европейския парламент ще влязят в ЕП, за да дадат от себе си всичко в защита на България, а не да вземат. Партиите от статуквото издигат фалшиви лозунги, обещават невъзможни неща, само и само да се доберат до власт. Разкиването на нови работни места и по-високи заплати не е в компетенциите на един евродепутат.“, обясни съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов и допълни, че Патриотичният фронт си поставя за цел да спечели три депутатски места в следващия ЕП, за да могат българите да получат реална защита.

Симеонов разказа за посещението си в ЕП по покана на групата „Европа на свободата и демокрацията“, чийто зам.-председател е Слави Бинев. „Благодарение на представителя на НФСБ в ЕП Слави Бинев България се ползва с уважение и респект от останалите евроскептични партии. С негова помощ редица каузи на НФСБ се увенчаха с успех – например освобождаването на незаконно задържаните моряци от кораба „Ина“ в Гърция, освобождаването на директора на дъщерното дружество на „Дънди прешъс“ в България, което нанася огромни екологични щети на страната ни и др.“ Симеонов обясни, че целта е в следващия ЕП НФСБ да има повече дейни евродепутати, които да защитават българите и България.

Патриотите заявиха, че ще преследват няколко основни цели: На първо място да използват европейските институции за натиск върху българското правителство да изпълнява функциите си в защита интересите на българите. НФСБ ще работи и в посока подобряване на условията за малкия и средния бизнес, усилията ще бъдат насочени и в област земеделие, здравеопазване чрез прилагане на европейските директиви. Като важна цел НФСБ постави и предоговарянето на условията и удължаване на живота на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй.

„Основна задача на евродепутатите от НФСБ ще бъде и натиск на европейксо ниво за затягане на контрола на българските митници, които в момемнта се използват основно за пълнене на партийните каси. Безконтролния внос на цигари, алкохол и дрога трябва да бъде спрян“, допълни Борис Ячев, председател на НИЕ.

На събитието присъстваха още Данчо Хаджиев, съпредседател на НФСБ, Слави Бинев, Николай Божков, представител на  на СЕК.

Напиши коментар »
(3)
1
НАЙ-ИСТИНСКАТА,НАЙ- ЧИСТА ,НАЙ-БЪЛГАРСКА И НЕОПЕТНЕНА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ!НА ДОБЪР ЧАС!ТАЗИ,ПАРТИЯ,РАБОТИ С ГРИЖА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!
2
отговор на коментар
тая НОНА не е добре.
3
и те са същите лайна само че по рядки
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?