Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ обявява листата си за евровота в края на март
НФСБ обявява листата си за евровота в края на март
Дата
Дата
4120
Коментари
2
НФСБ обявява листата си за евровота в края на март

Листата на НФСБ за евроизборите ще бъде обявена през втората половина на март, а в нея ще влязат достойни представители от всички партии на фронта.

Това стана ясно на пресконференция на партията в новооткрит офис в София, където днес бе подписано и политическо споразумение за обединение с партия НИЕ, председателствана от Борис Ячев. 

„Днешното обединение е естествен резултат от продължилите близо година преговори, консултации и съвместни акции на двете партии. Това е и стратегическа стъпка за предстоящите избори. За нас, поставилите националните интереси над партийните, обединението е стъпка към успеха”, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

Той благодари на представителите на НИЕ за решението за обединение на двете партии, за тяхното доверие и всеотдайност. „Това е примерът за хората, които обичат България – да се обединят в името на своя народ”.

Председателят на НИЕ Борис Ячев прочете и текста на политическото споразумение. „Ние разглеждаме реалното обединение като по-висока степен на доверие между страните. Това е пътят за създаването на силна и обединена политическа формация, която да вдъхва сигурност и стабилност, и се превръща в реална алтернатива на партиите от статуквото”, се казва в текста на споразумението.

По думите на Ячев така НФСБ, най-голямата извънпарламентарна партия, разширява влиянието си и в местните парламенти, където НИЕ имат представители.

На въпрос как Патриотичният фронт ще влияе на политическите процеси у нас, след като е против БСП, ГЕРБ или ДПС, Симеонов заяви: „А защо трябва да сме с някоя от тези компрометирани партии? Извървели сме различен, самостоятелен и труден път, но не сме изменили на принципите си. Никой от нас не е сложил петно върху името си и с това сме различни от всички останали.  И занапред ще водим своята принципна битка за България.”

 

Напиши коментар »
(2)
1
'що така бе Немощни Фанатици Защитаващи Боко?... 'що никой не Ви "уважава" с поне едно коментарче?... :::)))
2
Браво, подкрепям, националистите трябва да се обединяват, само така-заедно ще катурнем злобното управление на БСП-ДПС...Видях млади хора по СКАТ в партията НИЕ- добре е че се мливат в Фронта, нужна ни е млада кръв..и буйна
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?