Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ номинират журналист за кмет на Сливен, в Котел правят фронт с ГЕРБ срещу ДПС
НФСБ номинират журналист за кмет на Сливен, в Котел правят фронт с ГЕРБ срещу ДПС
Автор: ПИК
Дата
Дата
13152
Коментари
3
НФСБ номинират журналист за кмет на Сливен, в Котел правят фронт с ГЕРБ срещу ДПС

Областният координатор на НФСБ - Сливен Доброслав Иванов е кандидатът за кмет на Община Сливен. Това съобщи днес в Пресклуба на БТА в Сливен депутатът от НФСБ Петър Петров.

Иванов, който по професия е журналист, е и водач на листата кандидати за общински съветници, която се състои от 41 души. По думите на Доброслав Иванов листата е балансирана по отношение на различни професии, като преобладават представители на дребния бизнес, има учители, стоматолози, лекари и др.

Програмата за управление на партията е ориентирана към улесняване на общинските механизми по отношение на условията за бизнеса, каза още Иванов. Той добави, че от НФСБ са за драстично намаляване на заплатите на общинските съветници. Очакванията са да спечелим минимум три до пет мандата за общински съветници в Община Сливен, прогнозира Доброслав Иванов.

НФСБ ще издигне кандидати за кметове в близо 20 населени места в областта. За кмет на Община Нова Загора от партията издигат банкера Росен Митев. В Община Котел ще подкрепят кандидатурата на ГЕРБ, като по думите на областния координатор, целта е да се създаде общ фронт срещу ДПС.

Кандидатът за кмет на Община Твърдица на НФСБ е Десислава Драганова, специалист в сферата на социалните дейности. Във всички общини от партията ще участват със самостоятелна листа за общински съветници.

Още по темата
Официално! Д-р Бойко Миразчийски е кандидатът на НФСБ за кмет на Бургас
Часовник
12:30
Д-р Бойко Миразчийски официално е кандидатът за кмет на НФСБ в Бургас за предстоящите местни избори. Партията представи днес кандидатите си за 15 областни центъра, сред които и Бургас. Бойко...
Напиши коментар »
(3)
1
Нали се коалирахте с 14 партии за да направите тоя псевдо фронт и да влезете в парламента и да се борите срещу ГЕРБ??? Ся се коалирате с тях??? Няма кой да гласува за вас! Направо се сливайте с ГЕРБ и не цепете повече патриотичния вот! Яне ви чака....
2
Какво ли ще излезе от последний напън ...... нещо рядко, жълто, миризливо....
3
Герб трябва да слязат от власт и после заедно с ДПС да се изпарят от политическата сцена на България!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?