Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ нападна Вигенин - не пускал външни наблюдатели на евровота
НФСБ нападна Вигенин - не пускал външни наблюдатели на евровота
Автор: ПИК
Дата
Дата
5906
Коментари
14
НФСБ нападна Вигенин - не пускал външни наблюдатели на евровота

Външният министър на България Кристиян Вигенин не разрешава външни наблюдатели да проследяват изборния процес в България през май, алармират от пресцентъра на Националния фронт за спасение на България.

„След като изборният кодекс отново беше направен така, че да обслужва само управляващите политически монополи, след като беше пресечена възможността в СИК, РИК и другите избирателни органи да има представители на всички партии и грубо са изключени опонентите на управляващите, съвсем естествена е и реакцията на министър Вигенин. По всички личи, че отново се готвим за нечестни и непрозрачни избори, каквито вече са традиция в България” – заяви Слави Бинев по повод липсата на отговор от страна на Вигенин на неговата покана за съдействие при иницииране на обсервационна мисия за изборите за Европейски парламент в България. „На дипломатически език липсата на отговор се тълкува като отказ за съдействие” – допълва Бинев.

Слави Бинев, като представител на най-голямата извънпарламентарна сила – НФСБ,  поиска мониторинг на изборите в страната ни на Съвместната парламентарна асамблея между Европейския Съюз и страните от АКТБ в Адис Абеба през октомври. Обсъждането на възможността за наблюдателна мисия предстои следващата седмица в Страсбург. За съжаление идеята да бъдат наблюдавани изборите в България не намери подкрепа от страна на управляващите в лицето на министър Вигенин, който отказа да съдейства и не декларира готовността си да приеме обсервационната мисия.

„Тъй като хората са изгубили вяра в институциите, честната политика и в правото си на избор, ние, политиците, сме задължени да възвърнем вярата на гражданите в демокрацията и нейните процеси. Тази мисия би била първа стъпка към постигането на тази цел” – заяви Бинев.  За съжаление евродепутатът констатира, че прокламираните от настоящето правителство цели не биват последвани и от реални действия. Бинев обяви, че въпреки пасивността на институциите, от името на НФСБ ще продължи да информира ЕС за нередностите, свързани с изборния процес в страната ни за предстоящите избори, съобщава партийният пресцентър.

 

 

Напиши коментар »
(14)
1
Хем гей, хем националист е по принцип много кофти комбинация, а сутеньор направо идва в повече. Мдааа......
2
говориш?Верно ли, че като си била малка си е слагал милиционерската униформа и те е карал да му духаш?
3
Не моят, а твоят. Но понеже е бил нещатен на Шесто, го е правил с теб в цивилно облекло, пушейки си Ардата или Стюардесата.
4
И че ти и било добре и още не си могла да го забравиш. Сигурно си много дърта та да помниш такива марки цигари. И друг път не се захващай с истинските националасти.
5
Може всичко да е, но когато Слави Бинев защищава България е патриотизъм. А такива келеши като Вигенин, поставени на столчето да слушкат вън.
6
Моят е военен, човек на честта. При военните обратни няма, или са много малко (като Аню). А ти, лайно мръсно, си налягай парцалите, че май си обратен, а аз се гнуся от такива. Значи според тебе "истинските националисти" са гейове, така ли? Тогава очевидно ти си "истински националист"? Абе я си еби путката майчина, дано се излекуваш от педерастията, педераст майчин!!! Ха ха ха ха ха ха ха!!!
7
отговор на коментар
Със сигурност е бил офицер като Росен Петров - "човек на честта"!!!! Сега си износва старите дрехи и си чисти пищова през вечер. Оше ли те чука? Със сигурност е бил политически офицер щом така ти е промил мозъка! Или то е от това , че си му духала всеки ден?
8
Вигенин трябва да подаде оставката си веднага. А вместо това възпшира демократичните избори, е браво!
9
Слави Бинев е този, който следи за нещата, които трябва да се случват така както трябва ... Евалата !!!
10
Подкрепям думите на Слави Бинев! Вигенин, засрами се!
11
Вигенин - ходи си, да не те разходим !!!
12
Е как иначе, смее ли Вигенин да направи нещо протев началниците си. Оставки !!! Евла нва Бинев за пореден път.
13
Това чадо с неясен произход Вигенин да вземе да се разкара от там, за да не яде големия дръвен колец ....
14
Абе един път НФСБойко е най-голяма извънпарламентарна сила втори път бил Вареков най-голяма извънпарламентарна сила, аре разберете се най-после кое е вярното! Мхм много интересно каква им е позицията за Крим и за нелегитимното Украинско правителство май нещо замлъкнаха а?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?