Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
НФСБ: България има нужда от повече защитници в Европарламента
НФСБ: България има нужда от повече защитници в Европарламента
Автор: ПИК
Дата
Дата
3171
Коментари
2
НФСБ: България има нужда от повече защитници в Европарламента

Целта на НФСБ за предстоящите избори за Европейски парламент ще бъде в Европа да се изпратят повече защитници на България. Това обявиха от партията и сформирания около нея Патриотичен фронт на пресконференция в Русе. В града се проведе традиционното изнесено заседание на патриотите, на което се извърши и обединението на местните структури на партиите НФСБ, ГОРД, НИЕ, СЕК и „Целокупна България”.

„Единственият начин да накараме българските управляващи да работят за интересите на България е чрез натиск от страна на Европейските институции. Затова изборите за ЕП са изключително важни. Трябва да се мобилизираме и да вкараме максимален брой евродепутати в следващия парламент, които да сигнализират Европа за проблемите в България” – заяви Валери Симеонов.  Той обясни, че до момента единствено представителят на НФСБ Слави Бинев защитава на европейско ниво българите, като даде редица примери за патриотични каузи, които евродепутатът е довел до успешен край.

„В ЕП не трябва да се изпращат хора, които падат на колене пред евробюрократите, загърбвайки интересите на България. Не трябва да ни представляват и политици, които хвърлят кюфтета по самолетите и тапи по ресторантите, бият полицаи и стрелят по магистралите. Трябва да изберем истински патриоти, които да защитават българския интерес през процедури и правила. В Европа има място за еврореалисти, а не за европростаци. НФСБ е част от евроскептиците, които се очаква да бъдат трета или втора сила в следващия парламент. Това е една огромна отговорност, защото критиката трябва да се подплати с реални действия” – допълни Слави Бинев, като отбеляза, че винаги има два очевидни и един интелигентен избор.

Патриотите обявиха сформирането на предизборен щаб за област Русе, като за председател беше избран единодушно Тодор Койнов.

На събитието присъстваха Съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, представителят на НФСБ в ЕП Слави Бинев, Георги Манев /Председател на СЕК/ и Тодор Койнов /Областен координатор за област Русе/.

Напиши коментар »
(2)
1
МНОГО ,ТОЧНО !! ТРЯБВАТ ,НОВИ ХОРА ,КОИТО, РАБОТЯТ С ГРИЖА И БОЛКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!ТАКИВА ХОРА,КАТО ,КАНДИДАТИТЕ ОТ НФСБ,,ХОРА,КАТО ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ,ВЕЛИЗАР, ЕНЧЕВ,СИЛВИЯ ТРЕНДАФИЛОВА,СЛАВИ БИНЕВ!!
2
А защо не напишете Бинев как се напи и какъв зверски скандал стана в хотел Рига?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?