Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Нови правила за достъп до Морската градина във Варна
Нови правила за достъп до Морската градина във Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
6720
Коментари
0
Нови правила за достъп до Морската градина във Варна

Община Варна публикува за обсъждането на три проектодокумента, свързани с въвеждането на нови правила за достъп в Морската градина.

Така чрез актуализацията на Генералния план за организация на движението на територията на общината, се въвежда забрана за достъп, посредством поставяне на пътни знаци В2 "Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки“ и Т17 "контролиран достъп“.

Достъпът ще се осъществява въз основа на специално издадени за целта пропуски от Община Варна със срок на валидност максимум 1 година. Те ще бъдат вписани в актуален публичен регистър, който ще се  публикува на сайта на Община Варна.

Достъпът за аварийни пътни превозни средства без ограничения се дава на автомобилите на МВР, Спешна медицинска помощ, Пожарна и аварийна безопасност. Такъв ще се дава и на аварийни служби (ВиК, Енерго про и др.), когато работят по отстраняване на авария, след изрично уведомяване на Община Варна.

Автомобилите, зареждащи търговските обекти, ще могат да влизат в интервала от 05:00 часа до 08:00 часа. За заведения със социални, образователни и обществени функции – пропуски ще се издават въз основа на писмено мотивирано заявление, подадено от ръководителя на съответното заведение. 

Още по темата
РЕШЕНО: Забраняват колите в Морската градина на Варна
Часовник
19:54
Забраняват движението на автомобили на територията на цялата Морската градина във Варна. Решението беше взето в местната община, след като 5-годишно дете загина преди два дни, прегазено на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?