Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Николай Бареков почете празника на Варна
Николай Бареков почете празника на Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
5891
Коментари
31
Николай Бареков почете празника на Варна

Лидерът на ББЦ и ръководството на партията във Варна се черкуваха в катедралния храм

Лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков, част от ръководството на формацията във Варна и председателят на "Евромайки" Калина Крумова взеха участие в празненствата по повод празника на града. Те се черкуваха в катедралния храм на морската ни столица, който носи името на днешния празник - "Свето Успение Богородично". След това лидерът на ББЦ и ръководството на формацията във Варна участва в издигането на флага на Варна, в тържествения парад и литийното шествие пред катедралния храм. Хората спираха Николай Бареков, за да си честитят празника и му пожелаваха успех.

"Поздравявам варненци по случай техния празник. Вярвам, че те ще проявят мъдрост и ще получат в близко бъдеще едно по-добро ръководство на града си, което заслужават. Обръщам се към всички жени и онези, носещи името Мария, като им желая крепко здраве. Жените са онези, на които дължим най-много и обществото ни е в дълг към тях. Не случайно в основата на програмата на ББЦ са социалните реформи, които поставят майките в центъра на политиката ни", каза след литургията Николай Бареков.

"На най-женският християнски празник, пожелавам ва всяка жена здраве, сила и любов, каза след литургията председателят на "Евромайки" Калина Крумова. "Всичко останало тя маже да постигне сама, доказала го е през годините, показва го и днес. Една от най-големите битки, която трябва да спечели, е тази за доверие и надежда, все по-често липсващи в обществото ни. Вярвам, че колкото и да е трудна тази борба, със смирение и постоянство, ще успеем да направим България едно по-добро място и за родителите, и за децата ни", завърши "Евромайката".

Напиши коментар »
(31)
1
наи големия шарлатанин е бареков
2
Лидерът на ББЦ и ръководството на партията във Варна се черкуваха в катедралния храм Лидерът на "България без цензура" и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков, част от ръководството на формацията във Варна и председателят на "Евромайки" Калина Крумова взеха участие в празненствата по повод празника на града. Те се черкуваха в катедралния храм на морската ни столица, който носи името на днешния празник - "Свето Успение Богородично". След това лидерът на ББЦ и ръководството на формацията във Варна участва в издигането на флага на Варна, в тържествения парад и литийното шествие пред катедралния храм. Хората спираха Николай Бареков, за да си честитят празника и му пожелаваха успех. "Поздравявам варненци по случай техния празник. Вярвам, че те ще проявят мъдрост и ще получат в близко бъдеще едно по-добро ръководство на града си, което заслужават. Обръщам се към всички жени и онези, носещи името Мария, като им желая крепко здраве. Жените са онези, на които дължим най-много и обществото ни е в дълг към тях. Не случайно в основата на програмата на ББЦ са социалните реформи, които поставят майките в центъра на политиката ни", каза след литургията Николай Бареков. "На най-женският християнски празник, пожелавам ва всяка жена здраве, сила и любов, каза след литургията председателят на "Евромайки" Калина Крумова. "Всичко останало тя маже да постигне сама, доказала го е през годините, показва го и днес. Една от най-големите битки, която трябва да спечели, е тази за доверие и надежда, все по-често липсващи в обществото ни. Вярвам, че колкото и да е трудна тази борба, със смирение и постоянство, ще успеем да направим България едно по-добро място и за родителите, и за децата ни", завърши "Евромайката".
3
Естествено, че ще го почете! Бареков винаги е бил близо до хората!
4
Това не е изненадващо. Почти винаги е почитал празниците на градовете в България. Браво и успех на изборите!
5
Хубаво послание към варненци. И честит празник на всички, свързани с Варна!
6
Не случайно в основата на програмата на ББЦ са социалните реформи, които поставят майките в центъра на политиката ни За това и вашата партия е предпочитаната! Успех!
7
Ами така се прави
8
Когато имаш самосъзнание ги почиташ тези неща
9
Да вземат пример от Бареков
10
ДА МУ СЕ ИЗСЕРЕМ В ЛЪЖЛИВАТА ДЖУКА НА КАПУТА БАРЕКОВ - АКО ИСКА, НЕКА ДА ГО ЯДЕ!
11
Една от най-големите битки, която трябва да спечели, е тази за доверие и надежда, все по-често липсващи в обществото ни. Вярвам, че колкото и да е трудна тази борба, със смирение и постоянство, ще успеем да направим България едно по-добро място и за родителите, и за децата ни - пожелаваме ви успех и се надяваме ББЦ да е управляващата партия. Така ще сме сигурно, че децата ни - бъдещето на България - ще живеят добре!
12
Много позитивни слова! Успех на България без цензура.
13
Бареков си е доказан патриот
14
Бареков е голям пич и е правилно да се гласува за него
15
Да се надяваме , че хора които нямат никакво национално самосъзнание ще се сетят като видят Бареков , че и те трябва да направят нещо
16
Е кой да го почете празника от политиците? Станишев ли ? Доган ли , борисов ли ? Те си празнуват само рожденните дни
17
Браво и успех на изборите ! дано смаже олигарсите
18
Честит празник на Варна и на всички именници!
19
Толкова месеци ти трябваха, за да измислиш нещо ново... браву!
20
Защо не отиде на празника на Мизия???
21
Е вървят договорките с циганските махали.Кк да не е там Капута....
22
Ми не е за това да ти кажа. Пък и от близки до Борисов знам, че вече не се останали некупени цигански махали в България!
23
Варненските цигани щракат с пръсти-Дон Капут пак ще дава пари!
24
ДА МУ СЕ ИЗСЕРЕМ В ЛЪЖЛИВАТА ЗУРЛА НА БАНКЯНСКИЯ НЕРЕЗ - МУТРАТА БОРИСОВ! ПЪК ТОЙ АКО ИСКА ДА ГО ЯДЕ!!!
25
23, нали нямал пари бе, какво ще дава? Опорните ви точки всеки ден са според ситуацията...
26
Честит празник, Варна! И честит имен ден на всички именици!
27
Все се чудя, как се пишат, толкова положителни работи за другаря Дюдюков, а плюсовете малко, пък минусите много!?! Отговор възхвалите се пишат от едно IP, и неможе да се наслагат плюсове. Пък минусите от различни места и така. А БЕ ПИК, ПРЕКРЪСТЕТЕ СЕ НА ДЮДЮК!!!!!!!!!!!
28
ИМАЙТЕ СРАМ, ДНЕС Е БОГОРОДИЦА! СПРЕТЕ С ЦИНИЗМИТЕ И ЗЛОБАТА! ВИЕ БЪЛГАРИ ХРИСТИЯНИ ЛИ СТЕ ИЛИ ЕНИЧАРСКИ МУТРИ! НЯМА ЛИ ЗА ВАС НЕЩО СВЯТО НА ТОЗИ СВЯТ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
29
При желание поствам гласуване на махалите във Варна,Пловдив,Видин,Монтана....Ама викни и "близкия" до Борисов да ги коментирате....
30
Чудел се бил. И защо се чудиш? Защото не знаеш, че си на работа всеки ден и ти плащат? Забавно твърдение! И на теб щом ти плащат за цъкане на оценки, радвай си се, че има повече пари...
31
Ей, тия дето го хвалите по форумите, капута, вярно сте малко, ама сте много прости. То ми е жал да ви подхвана, както си знам, че после ще има два реда сълзи и два сополи. Вие сте срам и за платените "симпатизанти", бе! Ама това финес, ама закачка, ама чувство за хумор, ама виц, ама да се подхлъзнете на бучка лед и да засвирите на дудук, не - Боко, тиква, мутра и въобще не правите сметка къде ще денете от октомври нататък. Или ще си направите "капутска протестна чанта"? Шегувам се, ще бъде без чанта! До кога сайтовете блиц, и пик масово ще блокирват, хора който имат различно мнение, от мнението на тези тролове, дето спокойно си храчат, по всички, а всички други масово се блокирват, докладват, и всякакви номера от този род?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?