Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Николай Бареков: Бойко Борисов ще свърши като Брендо
Николай Бареков: Бойко Борисов ще свърши като Брендо
Автор: ПИК
Дата
Дата
9950
Коментари
42
Николай Бареков: Бойко Борисов ще свърши като Брендо

„Бойко Борисов ще свърши като Брендо“. Това обяви в Благоевград председателят на „България без цензура“ Николай Бареков.

„Разследването по аферата Кокаинови крале вече е достигнала до Борисов. Информацията ми за това не е от България. Борисов ще бъде разследван не от българските, а от западните служби“, обясни лидерът на ББЦ.

„Борисов настоява за предсрочни парламентарни избори веднага, но това е невъзможно, дори Конституцията не го разрешава, коментира Бареков. Причината за неговото истерично държание през последните дни е, че той иска на всяка цена да се върне отново във властта и да замете своите следи, но няма да му се размине“,  категоричен е Бареков.

Лидерът на ББЦ поиска и промяна в Закона за политическите партии. Лошо направените текстове доведоха до абсурда с фалшивите подписи в документите за регистрация в ЦИК , обясни той. Бареков цитира парадокса за появата на подписа на лидера на ЗНС Румен Йончев в книжата на „Синьо единство“, а цялото ръководство на ББЦ във Варна е в подписката на Реформаторския блок. Според Бареков трябва да се намали броят на политическите партии или да се намалят подписите, изисквани за регистрация в ЦИК.

Пред медиите в Благоевград лидерът на „България без цензура“ каза още, че след 25 май протестите срещу областния управител Муса Палев ще бъдат възобновени. Бареков добави, че дерибействата на Муса Палев се дължат на това, че „на високо“ той играе с БСП, а „на ниско“, т.е. на местно – с ГЕРБ. Според Николай Бареков областният управител на Благоевград трябва да бъде спрян на всяка цена и да престанат неговите издевателства срещу хората.

Напиши коментар »
(42)
1
Mi nqma da ni e tajno za nego Barek!
2
Борисов дали е разбрал, че както си постелиш така и там си лягаш?
3
„Разследването по аферата Кокаинови крале вече е достигнала до Борисов. Информацията ми за това не е от България. Борисов ще бъде разследван не от българските, а от западните служби“, обясни лидерът на ББЦ." Яйце се пече на Боковия дирник!
4
Борисов трябва да се мъчи до живот в затвора.
5
Хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!
6
Борисов или ще влезе в затвора или просто накрая ще има съдбата на останалите кокаинови крале.
7
Борисов трябва да го подгонят за мръсните му сделки, инъче ще продължава необезпокоявано да си работи за сметка на хората!
8
Боко скоро ще разбере,че не е неприкосновен!
9
Попитан за връзката на Гълъбин Боевски в цялата схема, Здравков каза, че е интересно през коя смяна на митницата той е щял да мине тук, но го хванали в Бразилия. Здравков добави, че е имало схема за отстраняването Симеон Дянков подобно на тази както бе махнат Трайчо Трайков. Антимафиотът също така се обърна към Цветан Цветанов и го призова да не говори много за медиите, след което предостави на водещата две папки с информация как Цветанов е комуникирал с водещи хора в медиите. „Цветанов е получавал точна информация какво и как се случва в медиите. Нека просто престане да говори простотии.
10
Цицията малко те е възнаграждавал, но сега имаш по-ларж спонсори...
11
Мутренската приказка е към своя край!Нека се спрат наглите престъпления на мутрите!
12
Егати и абсурдите с тия подписи. Прав е Бареков, не може такива своеволия.
13
Този Муса Палев, да не си мисли, че е бетониран там?
14
Тези фалшификации, които гръмнаха днес, повдигат въпроса дали ЦИК са виновни, или самите партии? Тези подписи и лични данни ги нямат за нищо. Някой трябва да направи нещо по въпроса.
15
Наближава времето на страх и скърцане със зъби за Борисов и компания!
16
"Лошо направените текстове доведоха до абсурда с фалшивите подписи в документите за регистрация в ЦИК , обясни той. Бареков цитира парадокса за появата на подписа на лидера на ЗНС Румен Йончев в книжата на „Синьо единство“, а цялото ръководство на ББЦ във Варна е в подписката на Реформаторския блок. Според Бареков трябва да се намали броят на политическите партии или да се намалят подписите, изисквани за регистрация в ЦИК."
17
Няма как да вкарате в България кокаин, ако няма политически чадър. Винаги, когато се говори за дрога, се стига до едни хора - премиерът Слънце и Пашата. Това обяви пред TV 7 Григор Здравков от легия „Антимафия”.„През 2008-а има прикрита част от разработка, която визира бартер амфетамини срещу луксозни автомобили. Цялата схема действа от 2002 година. Просто трябва да се знае, че няма голям трафик на наркотици, който да не е свързан с тези хора. През 2006-а и 2007-а Вальо Танов е шеф на ГДБОД. Оттогава има разработка за автокъщата, която стана известна в последно време
18
А така! Къде разправяха, че със западните служби работят много добре, сега да ги разследват малко и да кажат колко са ни чисти политиците от ГЕРБ.
19
Ще го "разпорят"Боко от разследвания и проверки!Ще го "разпорят"Боко от разследвания и проверки!Ще го "разпорят"Боко от разследвания и проверки!Ще го "разпорят"Боко от разследвания и проверки!Ще го "разпорят"Боко от разследвания и проверки!
20
Е, той Боко освен Винету, не е чел Конституцията. И по телевизията не я дават, тъй че няма как да зане кога може и кога не предсрочни избори.
21
И не само за Борисов, за всички 1. Политическа лустрация за създателите и членовете на криминални групировки. 2. Без членове на ДС, доказани като кредитни милионери от преди банковата криза 1996-1997г. 3. Без партии, които са били в управлението на държавата, освен ако не са освободили от своите ръководни постове бивши премиери, министри и зам.-министри 4. Подкрепа чрез бюджета и специални законодателни разпоредби за МВР, Българската армия и ДАНС. Увеличаване на личния състав, режийните и социалните придобивки, както и даване на статут на неприкосновеност. Пряк избор на полицейски шефове и началници на РПУ-та. 5. Деполитизация в НАП, ръководствата на болници, училища и други висши административни органи и длъжности, както и Областни управи и Общини. 6. Пряк избор на районни и градски съдии и прокурори. Даване на подкрепа на Главния прокурор, при ясно зададени параметри и поети от негова страна ангажименти, за бързо стартиране и приключване на проверките по сигнали срещу висши политици от Прехода. Без политизация във Висшата съдебна власт. 7. Отпадане на банковата тайна за политиците. При влизане във властта всеки политик е длъжен да даде своето съгласие за специализирани проверки от ДАНС и НАП на неговите доходи, начина му на живот, роднини по права линия и съребрена до четвърта степен. Както и проверка на всички възможни имотни и приятелски свързаности. Отпадане на банковата тайна за действащите в момента политици във властта. 8. Отказ от партийни субсидии. 9. Политиците да се откажат доброволно от участие в офшорни дружества и да ги осветят преди това пред обществото, ако са регистрирали такива. 10. Лустрация за политици с две или повече прокурорски обвинения до тяхното отпадане.
22
ДПС 2 Дудука на Пеевски и КТБ Цв. Василев краде лични данни ЕГН за Евроизборите и в момента го разследват и от ЦРУ!! Да му е честито!!!
23
Наркотрафикантите - в затвора, а не на избори!
24
А какво ще каже Бареков, че именно в неговата партия има най-много подписи фантоми? Като говори и рипа толкова. Че той трябва именно против себе си най-много да говори...
25
отговор на коментар
Пусни му я на фейса, той там е редовен!
26
А, ЕНП какво ще кажат?
27
Всички знаем , че тези парцали са изфабрикувани в щаба на еврейката Моника Станишева. И всички знаем как евреите умеят да изопачават документи и история. Никой вече не вярва на лъжите на тандема Станишеви -Пеевски-Бареков .
28
Хайде стига мафиотът Борисов да е политик. Време му е да облече раираното костюмче.
29
Бареков, ти си курва с червиви уста и миризлив гъз!
30
Цацаров е слугиня на престъпника Борисов
31
Бареков, защо не вземеш да се гръмнеш да ни отървеш от твоите простотии! Ако не се гръмнеш ще умреш от завист към Борисов и от това, че той не ти обръща никакво внимание. Ти си като изнасилена и изотавена мома, въпреки букетите и хвалебствията към Борисов, той те отсвири! Отхвърлената любов е много отмъстителна! Изключителен нещастник си, дудук жалък!!!!!!
32
Моето мнение няма да го публикуват тук.Тук е само за хора които се изказват против Борисов и ГЕРБ Паталогичния лъжец сее простотии навсякъде Омазан от всякъде най -малко той има право да коментира .Толкова е противен ,че може да дъде харесан само от себеподобните.Ударил е дъното от всякъде,и се готви за политик.Опази Боже държавата
33
Ня,а кой да плаче за Бойко
34
Да гние в затвора мутрата
35
А Цвъки няма ли и той да иде на топло?
36
Белия генерал е за пандиза
37
Сега разбрахте ли защо ББ твърдеше че е експерт по МАГИСТРАЛИТЕ? Кое е правилно? Трябва да си от ГЕРБ за да си наркотрафикант…..или трябва да си наркотрафикант, за да си от ГЕРБ? Шефа на спортната комисия в СОС, Боевски……наркотрафикант (осъден). Шефа на бюджетната комисия в СОС, Орлин Алексиев….наркотрафикант (заподозрян). Май шеф на ОПГ за наркоразпространение е Леля Данче?
38
Е хайде де, нямаме вече търпение да видим тази сценка.
39
С тия списъци ще ни се смее целия свят. Сега остана и тъпата тиква да я пишат симпатизант на ДПС-то
40
Той и като Брендо е започнал Боко - от СИК.
41
Закона Манолова е замаян като авторката си. Неадекватен и облусжващ само и единствено олигархичните интереси
42
Нищо чудно Борисов да се озове в затвора.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?