Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Не пуснаха Порошенко в заседателната зала на Европейския парламент
Не пуснаха Порошенко в заседателната зала на Европейския парламент
Автор: ПИК
Дата
Дата
12093
Коментари
1
Не пуснаха Порошенко в заседателната зала на Европейския парламент

Бившият президент на Украйна Петро Порошенко не е бил допуснат до заседателната зала на Европейския парламент и вместо това е бил изпратен в галерията, съобщава украинското интернет издание „Страна“, което е получило съответните снимки.

Бившият държавен глава е бил в ЕП на 17 юли, но не е бил в списъка на поканените на заседанието. Освен това, припомня „Страна“, в този ден той е бил призован да се яви в Държавното бюро за разследване на Украйна по дело за пране на престъпни доходи.

През декември миналата година бившият украински депутат Олег Волошин разказа за "бягството" на тогавашния държавен глава Порошенко от дебатите в Европейския парламент. Те трябваше да се проведат след доклада на германския депутат Михаел Галер, посветен на изпълнението от страна на Киев на споразумението за асоцииране с Европейския съюз, убийството на активистката Екатерина Гандюк, корупцията в Украйна и проблема с електронните декларации на длъжностни лица.

Още по темата
Порошенко изтеглил 34 милиона долара от сметките си
Часовник
07:48
Бившият президент на Украйна е изтеглил 34 милиона долара от банковите си сметки, пише Риа новости. Според бившия заместник-началник на президентската администрация Андрей Портнов, изтеглянето е...
Напиши коментар »
(1)
1
И с наш'та Tukва скоро така ще постъпят!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?