Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Невероятно! Богородица от Гигинския манастир сътвори ново чудо
Невероятно! Богородица от Гигинския манастир сътвори ново чудо
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
123092
Коментари
10
Невероятно! Богородица от Гигинския манастир сътвори ново чудо

Чудеса се случват в Гигинския манастир „Св. св. Козма и Дамян“. Там се съхранява копие на чудотворната икона „Богородица Всецарица“. В целия свят тя е известна като изцелителка на ракови заболявания. Самото име на иконата говори за нейната голяма сила. Последният случай е на Димитринка от Радомир, която усетила церителната мощ както на чудодейния лик на Божията майка, така и на лековитото аязмо в манастира.

Тя си купила икона на св. Богородица Всецарица. Поглеждала я винаги, когато имала болежки и тъга в сърцето, а откакто я окачила в дома си, чудесата не спирали да се случват. Жената страдала от нелечима дискова херния. Когато се възпалял нервът, изпадала в безсъзнание от болка. От адските мъки се спасила с молитви пред иконата и благодарение на чудотворната вода от аязмото, с която близките ѝ я наръсвали при криза. Легендите за иконата в Гигинския манастир датират от десетки години. Една от най-страховитите разказва как веднъж до иконата се доближил млад човек, за да ѝ се поклони.

В същия миг ликът на св. Богородица просиял с неземна светлина, а невидима сила отблъснала младежа от иконата и го съборила на земята. Щом дошъл на себе си, той със сълзи изповядал пред манастирските старци, че дотогава водел нечестив живот и се занимавал с правене на магии. Чудото, извършено от Всецарицата, го накарало да се покае и да промени живота си.

Напиши коментар »
(10)
1
Да я сложат,в НС,белким излекува,ДЕПУТАТИТЕ!
2
Водата от аязмото изглежда е излекувала и аноза на журналиста от Пик Ив. Атанасов, и мое си го ползва като ноф.
3
А чудото с 300 000 хилядите лева изчезнали от еврофондовете как се случи, че дори и игуменът Никанор не може да обясни адекватно пред медийте!!!!
4
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g
5
„ВЪЗПАЛЯЛ„ -ТАЗИ ДУМА Е ТОЛКОВА ГРЕШНА , ЧЕ НЯМАМ ДУМИ. ДРАСКАНЕТО НА НЕГРАМОТНИЯ АВТОР ВЕРОЯТНО Е ЗАПЛАТЕНО НО КОЙ ПО-НЕГРАМОТЕН ГО Е ПУСНАЛ ДА СЕ ПОБЛИКУВА..........
6
Аз па познавам един незрящ който прогледна от водата
7
отговор на коментар
Не виждам нищо лошо!
8
Всъщност чудесата ги върши нашия премиер. И всички ние можемЕ да ги видимЕ . Предстои ли канонизацията му ?
9
Да не е опростила дълга, направен от възпитаника на Уолстрийт отец Никанор?
10
отговор на коментар
ДА БЕ, САМО ДЕТО СЕ ПИШЕ "ПУБЛИКУВА", А НЕ - "ПОБЛИКУВА" .....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?