Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
НА РЕЖИМ: Би Ти Ви кара новия синоптик Боби Лазаров да отслабне
НА РЕЖИМ: Би Ти Ви кара новия синоптик Боби Лазаров да отслабне
Автор: ПИК
Дата
Дата
25996
Коментари
15
НА РЕЖИМ: Би Ти Ви кара новия синоптик Боби Лазаров да отслабне

Култовият репортер и специалист по окултни събития на Би Ти Ви Борислав Лазаров успя достойно да замени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето.

Опитният журналист бързо влезе под кожата на зрителите с обиграните си маниери и школуван глас, но шефовете му остават недоволни от друг елемент на екранната му персона – огромното лично тегло, пише столичен седмичник.

Боби е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на спешна диета, за да свали някоя ока от 120-килограмовата си снага.

„Лазаров е страхотен професионалист, много забавен и начетен, харесват го и мъже, и жени и никой вече не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, зрители се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето“, твърдят колеги на Боби от нюзруума.

Напиши коментар »
(15)
1
......................БАЦО Е 200 КИЛА СФИНЬ И ЛЕТАЕ КОТУ Ф 16 .....И БАИБА ИФКА С ГУУЛЕМИЕ УШЕИ ИСКА А Е КОТУ НЕГУ !......А ЛЕТАЕ НА ВУЗЛУЖА !......
2
........А КАРОЛЕФ А ФАНИ МАРКУФ И А ГУ НАИБЕ !..........ЗА ЧЕСТА НА ПАГОНА .......НА НАГОНА БЕ !......
3
Ако това е така, защо ПИК не помолят и ВОЖДА им да свали нещо от своите 130 - 140 кг ? Ще изглежда по - малко объл , почти като 3-мата глупаци на Доньо Донев.
4
Да заживее с красивата и умната баба Ива и няма начин да не се втали с тоа вампир крокодилски.
5
Управлява ни прасе от 150 оки, т,к пише прасе от 130 оки, обаче сто оки са им проблем.Защо така?
6
Моля Ви, не разваляйте хубавия мъж !
7
Ако отслабне, ще спрем да го харесваме!
8
отговор на коментар
Кой ти каза, че ще гo рaзвaлят -пpoсто го молят да пoотслабне малко..Кой ти каза, че ще гo рaзвaлят -пpoсто го молят да пoотслабне малко...
9
отговор на коментар
:D Оооо да, ако вземе Ивa, за няма и месец, ще стане 70кг ,_,
10
Защо трябва да отслабва? Какво имате против по-пълничките хора ? Въпрос на характер - по-пълничък, значи по-добричък.
11
Курнелия да не би да е на вейка, малоумни червени тролове? Що си не гледате партийните телевизии: БСТВ и Евроком? Чий го дирите тук, дебилни червени говеда?
12
Много ми харесва Боби! Много е позитивен и усмихнат,Поднася много внимателно информацията иуспокоява, ако има нещо неприятно! Но питам се защо трябва да му се налага да отслабва? Той и така е хубав и чаровен!
13
само който е пълен и иска да отслабне не знае колко е трудно, почти невъзможно. Чувството на глад е ужасно. Но ако тъй отслабне ще даде надежда и на други, че и те могат.
14
Ако лапа чепа на Венелин, вместо бургери,ще изсъхне като овчи крак за месец.
15
ДА МАХНЕ ТИЯ ГУМЕНКИ,ЧЕ МНОГО МИРИШАТ НА ПРЪЧ БЕ,СЛЕД НЕГО ПРОВЕТРЯВАМ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?