Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)
Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)
Автор: ПИК
Дата
Дата
164903
Коментари
0
Над 12 млн. посещения в ПИК само за 20 дни през май. 890 000 дневно влизат в сайта (данни на Гугъл)

ПИК е лидер в новините на онлайн пазара у нас и през май, показва единствено меродавната статистика на "Гугъл аналитикс".

В периода 10 - 30 май посещенията в ПИК са заковали внушителната цифра 12 455 899. Уникалните потребители за същия период са 1 949 547.

През май в ПИК ежедневно влизат над 890 000 души.

Най-четени в сайта са коментарите за войната в БСП, псевдо-компроматите против Борисов, продуцирани от Елена Йончева и Корнелия Нинова, опитите на президента Радев да дискредитира законно избраната власт.

Абсолютния рекорд по посещения е в изборния ден, когато броячът ни закова фамозните 1 123 000 влизания. Припомняме, че тогава единствено агенция ПИК публикуваше междинните резултати от изборите на всеки кръгъл час, пренебрегвайки безумната законова забрана за оповестяване на реални данни.

Читателите влизат активно в ПИК, тъй като могат да открият информацията, премълчавана от останалите медии, коментират експерти на онлайн пазара.

Атестация за това дойде и в последните дни, когато единствено нашата медия разкри самоличността да ученика-терорист от Пловдив.

Припомняме, че от цяла година ПИК отказва да се мери в статистиката на "Гемиус" заради съмненията ни в нейната обективност, както и заради монополната позиция на групата на Нова телевизия, която покрай пощата си abv.bg и сайта за видеосподеляне vbox лансира новинарски агрегати и сайтове за прогнозата на времето, които се представят за информационни агенции.

От друга страна посещенията в "Гемиус" твърде лесно се манипулират чрез тъй наречения платен трафик във фейсбук, който ползват повечето агенции, които държат челните позиции в класацията.

Трафикът в ПИК е сто процента автентичен и директен. Сайтът е сред малцината, които не дават нито лев за платени кликове във фейсбук.

Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?