Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
МЪЛНИЯ В ПИК: Ченгета и Корнелия стягат провокация на изборите
МЪЛНИЯ В ПИК: Ченгета и Корнелия стягат провокация на изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
162005
Коментари
61
МЪЛНИЯ В ПИК: Ченгета и Корнелия стягат провокация на изборите

Конспиративно-ченгеджийският кръг около президента, БСП и Корнелия Нинова стяга провокация за евроизборите.

Това донесоха достоверни източници на ПИК в техните среди.

Прословутата организация НАС (Национална асоциация Сигурност) е пуснала писмо до ЦИК с искане нейни членове да станат наблюдатели на изборния процес.

Както ПИК вече разкри, НАС е председателствана от бившия полковник от тайните служби Чавдар Петров, баща на уволнения от КОНПИ за изнасяне на класифицирана информация Кирил Петров.

Разследване на медията ни показа, че Петров - младши е разкривал тайни за разследване срещу заместника на Корнелия Нинова – Кирил Добрев.

Бившите военни и ченгета от ДС около Петров бяха засечени от екип на ПИК на тайна сбирка в Тетевенския Балкан, където заговорничеха за сваляне на законно избраното правителство на Бойко Борисов.

После ги документирахме и на „явка“ в столичен ресторант заедно с бизнесмена от Виена Стоян Стайков (на колажа вдясно) и близкия до израелските тайни служби Асен Пейчев.

Към кръга около Чавдар Петров (на колажа вляво) гравитират и генерал Златан Стойков, бивш шеф на Генералния щаб при Станишев, представители на Асоциацията на разузнавачите от резерва на Горан Симеонов, ВКР-тата на Чавдар Борачев, мистериозното гражданско движение "Брод за България", основано от Лазар Мурджев, син на телохранителя на Людмила Живкова от УБО Димитър Мурджев...

"Най-мракобесните ченгета от Живково време стягат преврат. Знамето им е Румен Радев - това се случва", обобщава информаторът на медията ни.

Сега ченгетата около Чавдар Петров, обединени покрай „Позитано“ и президента, умуват да вкарат наблюдатели в изборните секции, а след края на вота да коментират пред медиите, че са попаднали на десетки фалшификации. И да обявят изборите за манипулирани в полза на ГЕРБ.

„Залагат капанчета навсякъде. Няма да се поколебаят да опорочат изборите и да всяват хаос“, твърди информаторът на ПИК.

Напиши коментар »
(61)
1
Да не са решили да бъдат и в пълно бойно снаряжение ?
2
Бойко М.Б-банкянския цървул
3
ИПОН, СИК и те са подготвени за отговор! Премиерът е техен човек
4
Де се е чуло и видяло Курнела провокаторка.Стига бе. В момента Курни и Ради изучават опита на Ердоган,ще трябва да се касират на места изборите.Гледат кадрите как народа на Венецуела( не знайно) защо облечен с военни дрехи го приветстват и си мечтаят за светлото бъдеще. А този дето е написал банкянски цървул би ли го направил в демократична Турция.Ако да ...след малко ще бъде обявен за гюленист и ...към Диарбекир.
5
НЕ ВЯРВАМ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ,НО ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СЕ МЪЧАТ ДА СЪСИПВАТ ГРАДИНКИ,ПАРКОВЕ,ПЕЙКИ... ДАНО ПОЛИЦИЯТА ДА Е НА ПОЗИЦИИ И ДА Е БЕЗКОМРОМИСНА КЪМ "ПАРТИЗАНСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ." НА ТЕЗИ БОКЛУЦИ.
6
НЕ ВЯРВАМ ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ,НО ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СЕ МЪЧАТ ДА СЪСИПВАТ ГРАДИНКИ,ПАРКОВЕ,ПЕЙКИ... ДАНО ПОЛИЦИЯТА ДА Е НА ПОЗИЦИИ И ДА Е БЕЗКОМРОМИСНА КЪМ "ПАРТИЗАНСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ." НА ТЕЗИ БОКЛУЦИ.
7
Какво да стягат , нали някой трябва да свърши работата а те нямат подготвени хора - кадрите да не се раждат за една нощ в инкубатора? Явно на по ракийка са се размечтали.
8
Спокойно ПИК ! Бюлетините брои М. Константинов. А Главният организатор Цв. Цв. вчера направо заяви, че от резултатът на изборите ще съди за работата на кметовете на ГЕРБ. И...„Като ти кацнат от всяко село по 12 души общински съветници с кметовете барабар, като събереш ЧИНОВНИЦИТЕ и писарите, постави по краищата жандарми..., направи някоя шашарма, наблъскай в кутиите няколко снопа бюлетини и ето ти тебе магарето народен представител...” - "Бай Ганьо прави избори"- Алеко Константинов
9
да се смее ли , да плаче ли човек с вашите измислици. Вие и на разузнавачи се направихте- не сте - недоносчета - папараци сте. И пак не ви се получава? Ченгетата и Нинова са на Марс.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Провокации само в главите на ПКЛЬОВЦИТЕ. ВСИЧКИ от този ЖЪЛТ САЙТ ЗА ЗА ПСИХИАТЪР. Дерзайте идва видов ден.
13
Истинските ченгета са във ВМРО, не им оспорвайте запазената марка!
14
ще има ли кифтета и бира на велчовата завера да идем и ние да хапнем
15
„И от фондацията не са прави, че Държавна сигурност си е отишла. Напротив - сега са децата и внуците на ДС. Даже по-силно работят сега. Но ние сме демократи и приемаме тези неща с усмивка". С тези думи министър-председателят Бойко Борисов опонира на представители на фондация „Конрад Адеанауер”, че с напредването на демократичните промени в България Държавна сигурност си е отишла. Това стана по време на честването на 25-годишния юбилей на фондация „Конрад Аденауер" в България.“ - 21.02.2019 г. (ttps://dnes.dir.bg/politika/borisov-ds-ne-si-e-otishla-no-nyama-da-pozvolim-bsp-otnovo-da-falirat-banki) ++ По данни от МнВР за последните две години, благодарение на мъдрото управление на г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г.), служителите на бившата ДС във Външно са намалели с цели двама човека и вече са 54 агенти на ДС. При този темп на намаление, след 54 години в министерството няма да остане нито един служител на ДС. Коментирайки тази официална информация от МВнР, г-н Бойко Борисов е заявил, че борбата му срещу комунистите и агентите на ДС продължава с решимост не по-малка от тази, с която всяко едно прасе се бори с тиква.
16
„В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – март 2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
17
Нинова и Мама Кучка да мадуркат на Мадуро мадурките
18
Болни мозъци!!!!! ПИК?!?!?
19
Младите може би не знаят, но да им кажа! Комунист се сваля от власт само с кръв-неговата естественно! Така, че трябва да се стягаме да направим това, което трябваше да направим през 1989-1990г! Бой по комунистическите муцуни, рязане на комунистически глави! Иначе няма оправяне! Най добрия комунист, е мъртвия комунист!- както е казал някой по знаещ и патил от нас!
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
отговор на коментар
тъй, тъй - за мутрагеньо се отнася, нали! Спи с партийната си книжка!
22
То има ли трезво мислещ човек , който да не знае , че ако герб "спечели" това е абсурдно без манипулация !!!!!Това и герб го знае!!!!!Аз обаче ще гласувам за ГЕРБ!!!!
23
Когато не могат по легитимен способ да вземат властта, тогава ГАДОВЕТЕ си спомнят как бащите им са унищожили България на 9.9.1944г с външна военна помощ! Нов 9.9.1944г няма да има, начукайте си го в тъпите,червени куфалници! Каквото желаете, двойно да Ви се върне, на семейството Ви също! Проклети да сте!
24
Идиотите противници на ББ нямат задръжки.От златен палат стигнах заради ГЕРБ до старчески дом (преписала къщата на децата си скарали се и ...къде е ГЕРБ. Празен парламент заради ГЕРБ но редовно взимат заплати( нито дума за онези дето не ходят на работа) .ЦЦ и да гласувате и да не гласувате пак ще спечелим,ние ще ги броим.(А кой предложи нова ЦИК) В Герболандия колите намаляват със 150 000 годишно. А 18 ПИК са болни мозъци ,а тия които са избълвали тези простотии ЗДРАВИ ли са . А и още всеки 3 ти Българин е беден а всеки 3 ти от ГЕРБ с нова голяма къща.
25
Има голяма опасност втората мутра пак да фалшифицира изборните резултати.Нужен е железен контрол,защото има съмнения,че организираната престъпна група,назначаваща болшинството в изборните комисии,чрез квотния измислен принцип ще направи пак подмяна на гласовете.Известно е че електората на престъпната група/шайката/ се състои от държавни чиновници/корумпета/ и клиентелата.Съотношението и броя на гласовете е приблизително ясен.
26
Не само присъствие и железен контрол при комисиите,но и контрол за гласуване от името на живеещи в чужбина БГ граждани.Също трябва да има пълна забрана за контактуване на членове на ЦИК с чужди дипломатически мисии и деклариране на доходите и финансовото им състояние.
27
Kakva provokatziya,be!Kradtzite sa yasni!Sudjutzi,apartamenti,nedeklarirani terasi!Evrofondove,asfalti,zdravni kasi i pensii, zaplati,standart i nachin na jivot,okradeni sa bezvuzvratno ot gerbopatrioti!
28
Цецо "удари" пп-герб точно в сърцето,Борисов търси проблема на друго място.Явно това което ми каза близък мой приятел,че Цветанов стегнал структурите във всички области,обещал им привилегии,а от тях се иска пълна подкрепа,ако главният реше да му "вземе" главата.Цецо е забравил,че г-н Борисов кара влака.Слезе ли от локомотива,композицията остава на седми глух коловоз на гара Яна, за винаги.
29
Prav si!HahahSus segashnoto upravlenie ,kompozitziyata ,mnogo ste napredne!sega sa multimilioneri,no ste stanat miliarderi!A naroda?....ste ohlajda supata!
30
Бойко как така, аз нямам нито една къща за гости, построена ми с европари, а крадливата и лъжлива овшорна Импексова кучка Ел Йо има три! Само затова, че не съм близала нечий сладолед ли не можах да се вредя, а кучката Йо е близала сладоледа на СС Момата, и на банкера беглец, или защото е крадлива Цоцаалистка, а може би съвкупност от трите неща! Импексовата Барсалива Курабия, затова, че близа сладоледа на Мавъра, завлече народа Ни със цяло външнотърговско дружество, струващо десетки милиони долари!! И за капак на близането на Мавърския сладолед, се уредила с апартаменти и ателиета на 10но по занижена цена! Е как някой ЧИТАВ, ще гласува за двете Импексови кучки! Нека поне един БСПдирунгел с документи да опровергае тоя факт! Но защо питам тебе Бойко, тия кучки още лаят на свобода и не са в затвора!!
31
ДОРИ И ДА СЕ РАЗЧЕКНАТ ИМПЕКСОВИТЕ КУЧКИ ЩЕ БЪДАТ БИТИ КАТО МРЪСНИ MАCТИИ, НИКАКВИ ЧЕНГЕТА БСПДИРУНГЕЛИ НЕ МОГАТ ДА ГИ СПАСЯТQ ОТ ГНЯВА НА НАРОДА НИ!!!
32
Този автор на ПИК да го стегнат, отнесат и оставят в един кошер с разлютени оси.
33
Само дайте сигнал и с песен на уста "Партизан за бой се стяга" с бастуни и колички ще извършиме петия преврат, за да дойде новия Девети септември и да унищожим враговете и синчето на другаря Т.Живков, другаря Румен Радев-Тъпото, ще изберем за Генерален Секретар на БКП, защото знае Устава на БКП и дори на английски го рецитира! Венсеремус дрогарко Нинова и внимавайте на Позитано с "брашното"!Как ще оставиш всичките пари на БСП, най-правилно е да ги приватизираш и с Еленка да ги изнесете на Вирджините! Гладът на БСП депутатите ще ги накара да опекат една Свиня Импексова за да се нахранят,защото не искат нови избори, няма да са пак депутати, покрай роднините на Нинова и баджанаците на Радев!
34
много фалшиви/жълти/ новини може да четем тук!
35
Аман БЕ , от тия комунисти ! Пуууу , отърсване няма !
36
Аз щегласувамза БСП, акоНинова обещае,че ще продава на тръг пейките и кошчетата поставени на Графа.
37
кюфтета няма да раздават, най-много да се бият електоралните единици за кренвирши като миньорите преди едни други, ехее кога бяха, избори, и йоловците да метнат две-три яйца, плод и зеленчук според сезона, ако е останало нещо след градушката подир папата
38
ПИК_лювци, какво стана с вашия достоверен сигнал за стягания преврат от президента? ...................................................................................................Нещастни душици, бащици на чалгадийницата в интернет изданията.
39
ще ги навреме в контейнерите всички болшевишки разбойници само да опитат да направят провокации в деня на изборите!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Абсолютно неграмотен позитански цървул пишещ на йероглифи типичен невеж дебил от соца!
42
ХОРА , ААА , ПОМНЕТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ --- Б С П / Б К П ПЪРВО 45 години ЯКО ЛАШКАХА НАРОДА , 96 та ГОДИНА СРУТИХА БАНКИ , ЛЕВА , ДОХОДИТЕ , ДЪРЖАВАТА ! СЛЕДВА ЦЕЛУВКАТА С Д П С ---- ПАК ЗАТЪНАХМЕ ЯКО ! ОРЕШАРСКИ ! СЕГА СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ ОТНОВО С Д П С ЗАЕДНО ---- НЕ , НЯМА ДА СТАНЕ ! НАРОДЪТ НЯМА ДА ПРОСТИ !
43
На мен пък леля Стойка от женския пазар ми каза че Радев създал в мазето си атомна бомба вервайте ми хахахахахай
44
ПИК явно МЪЛНИЯ ви е ударила и е изгладила мозъчните ви гънки!!!
45
Jivota e DNK -vinagi neshtata v istori4eski aspekt se povtariat. Vse niakoi triabva da svarshi "mrasanata",no spravedliva "rabota" I Aleksandar Stamboliiski e bil sashtiat prostak kato Tikvata-kraiat go znaem i o4akvame s netarpenie . Napred Patrioti ! I BOG da e s vas!
46
Ха, ха, ха, колко още гланаташки измислици ще прочетем от наведените"умничета -интелектуалчета"от сайтчето-кенефче ПИК до евровота, нали трябва да си оправдаят подхвърления им суджук,а пък и вече се забелязва и една суматоха и паника в публикуваните им фъшни от предстоящата, близка развръзка! Колко смях ще падне тогава и след всяка миризливка няма да се публикуват коментари, а ще пише дежурното "нецензурно"!А, бе ,каквото и да си говорим, не може да се отрече че хората "обичат и уважават"кенефаджийчетата и техните най-близки роднини!
47
До джуджетата от пик , цензурирате , цензурирате , манипулирате и си въобразявате , че сте "великани" , не мишлета сте , запомнете го .
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
БСП даже не искат да управляват , а да тормозят държавата с агресията си , която я виждаме всеки ден по улиците на България , например агресивните шофьори са от тази маргинална част , които не искат да се съобразяват с другите участници в движението , карат в аварийната лента , не спират на пешеходна пътека и имат агресивно фрустрирано поведение , ако му направиш забалежка той иска да се бие.БСП те знаят ,че няма никога да влязат в управлението и за това създават по места радикални настроения , бунтове и маргинални и болшевишки настроения .ТОРМОЗ НАД МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ.
51
маргиналите от БСП - ту, без значение от какъв произход са , не искат да се приобщят към нормалното общество и за това искат да го разрушат с агресия и актове не присъщи за обществото ни .С не държавническото си поведение БСП увличат социално изключени от обществото ни групи , които не разсъждават с мозъка си , а с низшите си и първични навици , придобити именно в маргинализирането им и самоизключването от общите човешки норми и поведение в съзнателното и развито общество.
52
ПРЕДЛАГАМ ЗАРАДИ АНТИ ДЪРЖАВНАТА ИМ ДЕЙНОСТ АСОЦИАЦИЯ СИГУРНОСТ ДА БЪДЕ РАЗФОРМИРОВАНА И ЗАКРИТА! ПРЕДЛАГАМ ЧАВДАР ПЕТРОВ И УС НА НАС ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА СЪД ЗАРАДИ АНТИ ДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ!
53
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
54
положението. Според достоверни източници, ПРЕВРАТЪТ ще започне тез дене ! Хора запасете се с Русенско варено, сухари, и лоени свещи !
55
Как може таз лоша жена Нинова и някакви ченгета да правят провокации ? И защо им е ? Те хорицата от управляващата шайка сами се саботират. След поредицата от гафове , които направиха , те сами се свалят и провокират. Както каза вожда им бат Бойко - на кацата с меда , Цецко сам сложи лъжицата катран. Да се смееш ли , да плачиш ли ? Пълно шоу ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ !
56
смърт на комунизма
57
След 09.09.44 г. неграмотните , мързеливи и алчни комунисти си вземаха каквото им хареса, на кой имота, на кой парите, на кой жената . Сега вече крадат с колосални мащаби . Едно им признавам на БКП , няма по-добри от тях в интриги , заговори и атентати . Не зная защо все има наивни хорица да им вярват. За тези мои думи има документи дори и в архивите на БКП
58
САМО ГЕРБ!!!!
59
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ НОВОГОДИШНОТО ПОЖЕЛАНИЕ /2017/ ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " , БИЛО Е ЛЪЖА ? КОГАТО РАЗБРА ЗА ДРУГА ,, ЕЗДАЧКА "/05.12.2018/! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! РАЗБРА , ,, ЧЕ ХИЧ НЕ СА ДВАМИНКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НОООО - ,, ГОРДО" ОБВИНИ СТАНИШКА ! /виновна й била истанбулска конвенция / ... ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ. ,, ВИЗИЯ НОВА " ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " ! НА ,, СПАТО " ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРУЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ , ,, ЧЕ ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е М _ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ! СОРИ,КУРИ ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН ! КОНЯ ДАДЕ ФИРА ! КАКА НИ КУРИ ЯКО СЕ РАЗБЕСНЯ ! А ТЯ В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! А СЕГА ГО ЗАКЪ,СА ! И НА ПАРЛАМЕНТА ТЕГЛИ ЧЕРТА ! СЕГА СЕ ОКАЗА САМА И ВМЕСТО КОНЯ , ДО НЕЯ ПАК ЗАСТАНА МЪЖА ! ТАКА СЕ ПРЕСКАЧА С КРАКАТА И ДВАТА ! КОГАТО ПАРИТЕ ТИ ПРЕВЗЕМАТ ДУШАТА !
60
В МИНАЛОТО ТЪМНО - КРАДЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТНО ! ПРЕСКАЧАШЕ БЕЗ ЧУВСТВА ТУ В ЛЯВО , ТУ В ДЯСНО ! ДО МЕН СЕ ДОКОПА ,, ВЕЛИКА ЕЗДАЧКА " ! НА БУЗЛУДЖА МЕ ВОДИ /2017/ ! ЕГАТИ И ЗАКАЧКА ! В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЩЕ ПРАВИ , ЩЕ СТРУВА ! ЩЕ МЕ ЛЮБИ СТРАСТНО ! НА КРАЯ СЕ ОКАЗА , ЧЕ ,, ЕЗДАЧКА " ДРУГА ! КАТУРНА ПРЕСТОЛА НА КАКА НИ КУРА ! ....СЕГА СЪМ С ЕДНАТА - БЕЗСПОРНА ,, ЕЗДАЧКА " ! А КАКА ВИ КУРИ - БЛИЖЕ РАНИ И ПЛАЧКА ! СОРИ,КУРИ! СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН !
61
Президентът установява пълен контрол над ЦИК така че не се бойте таваршчи Наше дело правдиво е мы победим !!! Срещата му с ЦИК бе очевадна
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?