Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци
МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци
Автор: ПИК
Дата
Дата
124624
Коментари
52
МЪЛНИЯ В ПИК! Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството! Двамата не си говорели от месеци

Съвсем лъснаха!

Корнелия дава четвъртото място в листата на Иво Христов. Но не оня Иво, с процентите, а Иво, дето пише речите на президента и се изживява като сив кардинал.

Видя се за кого работи "надпартийният" Румен Радев, видя се чии интереси е обслужвал през цялото време шефът на кабинета му. 

Радев е президентът на БСП, не на България. И по-скоро на крилото в БСП, което обслужва корпоративните цели на председателката - бившите тъмночервени ченгета от тетевенския Балкан, които оная вечер по партизански умуваха как да бутнат правителството...

Сензационата рокада обаче имала заден план. Източници на ПИК от "Позитано" разкриха, че самият Иво Христов до последно се е съпротивлявал да ходи евродепутат и да зарязва ключовата си роля в българската политика. Амбициите му били да става министър в евентуален служебен кабинет.

"Изработи го Десислава Радева. Това беше елегантен начин да го елиминира от президенството и от ролята му на ключов съветник. Двамата от месеци не си говореха", разкри пред ПИК виден депутат от левицата.

Според източника на ПИК Радева е отстранила Христов, както навремето е разкарала от "Дондуков" 2 и Елена Йончева.

"Деси и Иво бяха в тежки отношения и постоянно се дебнеха. Ревнуваха се кой да влияе повече на президента. Тя изискваше от него да й предоставя за редакция и одобрение всяка реч на президента. Той смяташе, че това е унизително за него, защото тя била неграмотна и некомпетентна. Радев се беше видял в чудо от теци панаири и се чудеше как да помирява двата лагера...", разказва народният избраник от БСП.

Както ПИК вече е писал, Десислава Радева разполага със собствен кабинет и апарат на "Дондуков" 2. Радев няма собствена секретарка - всички негови срещи и целият му график се диктуват от съпругата му. 

Напиши коментар »
(52)
1
Е , ТИЯ , ЧЕРВЕНОГЪЗИ ,, КОМУНЕТА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЧОВЕК ДОРИ ДА СИ ХАБИ ПЛЮНКАТА ЗА ТЯХ ---- СЪЩИТЕ , КОИТО 45 год. НИ ТЪПКАХА , 90те год. ОГРАБИХА И СРУТИХА БЪЛГАРИЯ , А СЕГА ,, ЧИСТИ , КАТО СЪЛЗА ,, МИЛИОНЕРИ , ПАК ИСКАТ ДА НИ ЗАГРОБЯТ ---- Е , НЯМА КАК ДА СТАНЕ -- НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА ! КАЗАХ !
2
Поредна лъжа в ПИК. С Иво сме приятели. Отношенията ни можете да видите във Фейса. Heдялко отнова започва да рови в гъстата ми вълна, но там той ще намери големият надървен xyи на съпругът ми. Предлагам да eбeтe Heдялко в гладкия гъз и да продължавате напред.
3
на клозетното сайтче ПИК! Неуморими са!!!
4
Успех на БСП на предстоящите Евро избори......долу долу долу мутренския фашизъм на крадливите,корумпираните,третополовите КАЛИНКИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИ от ОПГ герб ЕООД хайдук груп
5
Големи боклуци сте пик , какво търсите под вол теле ? Каквото и да пишете ОПГ ГЕРБ си отива . Крадливите суджуци , асансьори и тераси отиват в пандиза . А вие отпадате от медииното пространство ;-)
6
a plevneliev na kogo be6e prezident , i za6to ne go izdignaha za vtori mandat. za6to si pravite pas a samo pliute po general radev.istinski general.
7
РАЗМЕНЯТЕ ГЕРБ И БСП И ГОТОВО-ГРЕШКАТА ОПРАВЕНА
8
От партийните организации на ГЕРБ.Колеги,Цецо вече е безработен. За да може да продължи с луксозният си начин на живот,да обзаведе новият си апартамент,да поддържа асансьора си и да ходи на молитвени закуски в САЩ се събират пластмасови капачки за неговата кауза. пп. Капачките да се предават в клубовете на ГЕРБ. С ГЕРБ сме по-силни,гарантирано от ГЕРБ.
9
Какво очаквате да направи БСП за България ,ако дойде на власт?
10
Един дебил по малко. Клепоухия разгонени Каун, защо свиква съвета, като е в лаината с двата крака. Или пък е решил да върне парите, от двете заплати с които плащаше на селската си курабия, за да я плющи през работно време!! ТОЯ говньо не разбра ли, че никой не го бръсне за слива! ИПИЙЧМАНТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ГОВЕДО!!! Таблицата вдясно, ГЕРБ води на Импексвите БСПдирасти с 26%, ха ха ха Кучката и Барсалата заедно с Кауня, ще го лапат на Борисов до мадята!!!
11
i magare da biah predlojil 6tiaha da go izberat.no koment,a .
12
Госпожо Василева, Пленумът на БСП ме упълномощи да отговоря на въпросът ви. Вие и останалите като вас можете да очаквате, че след като БСП дойде на власт ще ви eбeм майката. Друго по съществено няма смисъл да очаквате от идването ни власт. Както се казва - бой и дълбока eбaн. Надяваме се по тиз начин да ви вкараме в правия път. Прощавайте, влизам в заседание.
13
Румен в тоалетната ли беше? Какви са тия смехории? За нищо не ставате.
14
Нинова се е обградила с такива некадърни и безидейни човечета, за да не я изместят от шефското място!Триумф на войнстващата посредственост, за парата изядат си месата!Румен Чехълът няма конкуренция!По-смешен клоун не сме имали в Президентството!Чиновник,командван от 3 дебели жени,каканижещ написаното от Иво Христов!Този Смешник е срам за пагона!Радиоточка с претенции за собствена мисъл и съзнание!Интересно кой ще му пише речите и на каква тематика?
15
Коя болна ПИКажийска глава измъти тази новина? Няма ли нормални журналисти в сайта ви?
16
Иво Христов езвродепутат. Това е неочаквано за властта. Става опасно за нея, защото сега Европа наистина ще ЧУЕ за Герб и патериците и.
17
Не знаех! Затова ли отива на евроизбори, че нещо не разбрах! Нали пишете, че президентът е в завера с БСП. Сега пък излиза, че не е. Кое е вярното, че се обърках в статиите ви. И защо Иво Христов и Десислава Радева са приятели във Фейсбук? Доуточнявайте ги тези статии, че нещо оплетохте конците.
18
Мили социалисти,бедни пендионери....дебили привърженици на столерницата. Какво очаквате от нас в ЕП. Там ще ни е добре с тези заплати. Вие асе оправяйте. Ние ае оправихме с ЕЛЕНА ВЕЛИЗАРЧО РУМЕНЧО ГЕЧКАТА. ВИЕ СЕ ....В дупета...та
19
Мили социалисти,бедни пендионери....дебили привърженици на столерницата. Какво очаквате от нас в ЕП. Там ще ни е добре с тези заплати. Вие асе оправяйте. Ние ае оправихме с ЕЛЕНА ВЕЛИЗАРЧО РУМЕНЧО ГЕЧКАТА. ВИЕ СЕ ....В дупета...та
20
От време на време отварям и този сайт и всеки път се изненадвам на тъпоумието на редакторите му. За кого ли пишат наивните си ттъ--по--тии. Сериозен човек не би им обърнал внимание, но те си вярват, както магарето си вярва, че някой ден ще стане жребец.
21
Накрая намериха колая на сто годишната болшевишка партия-пратиха и за шеф кака Кури и тя им разгони единството!!! БРАВО!!!!
22
45 години е..бахте наред и след това през гащите още от 89 та досега!А стига!,Срам нямате бе!Само цинизми и обиди нискочели примати!Колко и да го чалгосвате народа,той не е малоумен, освен циганския ви електорат на който му плащате за размирици,друг няма.Младите не ви дишат.Те са на ред!
23
Защо треторазрядната мутра с звучния прякор Тиква е до Йончева за евроизборите да не иска да става евродепутат???
24
Чакайте малко сега! Един път пишете, че човек на президента е в евролистата, сега пък Десислава Радева била скарана с този човек! Очаквам статия, че президентът и съпругата му а скарани. Ето дадох ви повод за статия!
25
ЗАЩО КРИТИКУВАТЕ ПРЕЗИДЕНТА, 4Е БИЛ 4ОВЕК НА БСП А ЗАБРАВИХТЕ ЗА ПЕДО ПЛЕВНЕЛИЕВ СТАНАЛ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО 4ОВЕК НА БОЙКО. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАКВО КАЗА БОЙКО - И МААРЕ ДА БЯХ ПРЕДЛОJИЛ ЩЯХА ДА ИЗБЕРАТ А ПЛЕВ4ЕТО СЕ ХИЛЕШЕ КАТО ПЕДИ, ПЪРВИЯ JАБА,ВТОРИЯ КОБИЛА, ТРЕТИЯ С БОНБОНИ В УСТАТА, 4ЕТВЪРТИЯ ПЕДИ А ТОЗИ ДОСТОЕН МЪJ
26
отговор на коментар
Ти си голям простак.
27
Изработила го някоя въпросния Иво Христов. Еди-коя си го направила. Справка: текстът най-горе.
28
Мъка, ежедневна мъка за "интелектуалчета-умничета "от сайтчето-кенефче ПИК, всеки ден им се налага да поглъщат и преглъщат разни"вкусни"за тях неща, но няма защо да се тревожите за тези им мъки, те са свикнали на това, нали всеки ден ,верни на вкусовите си предпочитания, се захранват с "апетитни хапки"от своята помийна яма! Да им е вкусно!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
ОПГ на мутромилиционери -ГЕРБ пуска евтини строителни материали,смазочни масла за асансьори и преди всичко феноменален препарат за пране на пари... гарантирани от ГЕРБ.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
ЗАЩО ?? НА номер 12 цензурно ли е ?? БОКЛУК!!
37
Фактори в листата са Русия, разузнаване, стари кадри, малко Сорос.... други фактори няма...и други връзки нямааа!
38
отговор на коментар
До 2 с Деси сме приятелки най после го разкара,от известно време не можеше да го понася,той най-добре знае защо.
39
Ама наистина е странно някак? Елена беше в екипа на Радев. Наритаха я, обвиниха я и за да я спасят я сложиха в листата за евродепутат, че и на първо място. Те там в Европа сякаш пасат трева... Сега този Иво, дето му пишеше речите на Радев и него там го пращат. Повече от ясно е, че президент на РБългария е ДЕСЕТО!!!
40
За едно е прав Иво Христов, че Деса е неграмотна и некомпетентна.
41
ГРЕШКАТА НА ПРЕХОДА Е ТОВА, ЧЕ 1991Г. БСП НЕ БЕШЕ ЗАБРАНЕНА И НЕ СЕ ИЗВАДИХА ДОСИЕТАТА НА ВСИЧКИ ДОНОСНИЦИ ОТРОВИЛИ ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ. ЗАБРАНА ЗА 20ГОД. ДА ЗАЕМАТ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА. КРАЙ С КОМУНИЗМА. ПАРТИЯ ДЕТО Е СВИКНАЛА САМО ДА ПРАВИ МЕТЕЖИ, БУНТОВЕ, АТЕНТАТИ, НЕМОЖЕ ДА СЪТВОРИНИЩО ГРАДИВНО. НЕ СЕ ЧУДЯНА, ЧЕ ТОЗИ ХРИСТОВ Е В ЛИСТАТА НА БСП - ТО И НА НЕГО И НА ТОЗИ НАРИЧАЩ СЕБЕ СИ /ЗАЩОТО ХОРАТА НЕ ГО ВЪЗПРИЕМАТ КАТО ТАКЪВ/ ПРЕЗИДЕНТ, ПО НИЩО НЕ ИМ ЛИЧИ, ЧЕ СА ТАКИВА,ЗА КАКВИТО СЕ ВЪЗПРИЕМАТ.
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
Сливенският затвор очаква с нетърпение червените пачаври- краднелия и милиончева! Килиите са с изглед към Техникума по електротехника и гробището!
44
отговор на коментар
Ама ти няма как да ги разбереш с пилешкия ти мозък..Така че, следвай Цв и програмата на зомби раните от Г е рб и си трай, не висли за Б С Пто.
45
Хора, бдете! Никога повече комунизъм, никога повече социализъм! Те са чумата на света!
46
Много разнопосочни сигнали излъчвате, ало медията..Откъде я измислихте тая тъпа фейк новина, направо ме разсмяте..те двавата си пият непрекъсвато кафето заедно, работят в екип- вие "изгонила го"..пишете съвсем махленски, не знам кой ви вярва??
47
те са осакатени и не могат да виреят в цивилния живот
48
Чехльо.
49
ШЪ ВИ РАЗКАЖА ИГРАТА, герБАДЖИИ!
50
Да, наистина Десислава Радева е изгонила Иво христов ,защото той постоянно ,където я видел из коридорите на президентството , все я шляпал по задника. И казвал : "Машалла,булка, довечера ела под дъба..."
51
Може Христов да е най-големият грандоман на света, но всеки, който г познава, знае колко е ерудиран, че знае и френски! /Нещо подобно на сравнението на Том.Дончев с Ива Николова - може да е погрозняла с годините, но интелектуално го превъзхожда виц.-а многократно!/ Извинявам се, какво да си говори с тая проста жена, която чрез кацайки на к...ове, просперира, т.е. кво просперира - е.ат я и я разхождат без пари.Що не се е "влюбила" в някой редови офицер, ами в шефа.Карва-ланка, би казал някой на латински.
52
Всички излишни от президенството / Йончева,Христов...../,намират своя пристан в БСП ! Телепортирането им остават загадка.......
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?