Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Мощен скандал в ТВ7! Георги Жеков обяви Пиргова за комунистически бацил и престъпник! Тя избяга от студиото в шок!
Мощен скандал в ТВ7! Георги Жеков обяви Пиргова за комунистически бацил и престъпник! Тя избяга от студиото в шок!

Антон Тодоров, Сашо Диков и Иво Инджев също отнесоха обиди

Автор: ПИК
Дата
Дата
85087
Коментари
27
Мощен скандал в ТВ7! Георги Жеков обяви Пиргова за комунистически бацил и престъпник! Тя избяга от студиото в шок!

Мощен скандал си спретнаха в ТВ7 след поканата на патологичния антикомунист Георги Жеков в сутрешния блок днес. В студиото бе и политологът Мария Пиргова, което буквално взриви обстановката.

Вие от коя година сте членка на антибългарската комунистическа банда, атакува директно Жеков. Има закон, с който комунистическият режим е обявен за престъпен, т.е. вие сте престъпничка, добави той.

Водещите се обърнаха към политоложката с „г-жо Пиргова”, което вбеси Георги Жеков. Защо я наричате „госпожа”, тя е „другарка”, избухна бившият водещ на предаването „Безкомпромисно” на ТВ „Скат”.

Той нападна и бившите си колеги в телевизията, чиято политическа формация НФСБ била пълна с агенти на ДС.

Георги Жеков обиди и Сашо Диков, който бил „комунистическа подлога”, понеже му обещал да го покани в предаването си, но се отметнал.

Очаквах да видя и болшевишката подлога Антон Тодоров. Разбрах, че е бил поканен, но не дойде, разгневи се Жеков. Той отправи люти слова и към Иво Инджев заради агентурното му минало.

Мария Пиргова се закани, че ще напусне студиото, но след молбите на водещите тя остана на стола си. В един момент обаче Георги Жеков обяви, че тя и други нейни колеги са „комунистически бацили” и „назначени политолози”, при което Пиргова не издържа и се изнесе от живото предаване.

Напиши коментар »
(27)
1
БРАВО ГЕОРГИ- БРАВО ЖЕКОВ!!!!!!!!!!!! ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
А не е ли е истина. Но само да е Пиргова с мед да я намажеш, то всичко край шайката на Момата е такова. Г. Жеков е истински анти комуне човек а не като А. Тодаров, който вади компромати само поръчково за комунета, които не са от партията на Момата...
3
Кой е тоя Жеков? Не гледам Скат по хигиенни съображения, пък и той явно вече е бивш водещ. Такива песове с лопата да ги ринеш. Волнодумството им е на границата на лудостта. Така че винаги могат да се оправдаят с нея и да избягат на 4-ти километър. За Пиргова - съветвам я да престане да ходи по студиата, много дразни. позициите й са ясни, те са едни и същи, а и истоирята със злополучната й дъщеричка Достена Лаверн...
4
Виновна е ТВ7, защото кани несъвместими събеседници. Малко ум и стратегия!
5
Електра да го духате с Измирлиев мръсни псета
6
Явно ТВ7 има проблеми...Щом кани М.Михнева и Г.Жеков значи работата е лоша.Остава и Ифандиев да говори за Ротшилд и цирка ще е пълен....
7
А защо никой не попита този антикомунист какво са работили родителите му преди 1989 година и той къде е живял през този период.Не може хора които са се ползвали максимално от привилегиите на комунистите сега да ме учат на антикомунизъм..Смятам ,че и този има право на лечение и може да се възползва от здравната ни система.
8
Не го знам тоя Жеков, но му стискам ръката и му свалян шапка! Така се прави с мазни комунистически хрантутници и щатни експерти! Лаверн, Инджев, Волгин, Гарелов, Цонев, Ризова - долни червиви подлоги!
9
Би ми било интересно да науча за минилото и семейството на Жеков рледи 1989г.,но Пирговица въобще не е за жалене,защото и тя и дъщеря и са гнЪсни еврогейски подлоги.Въобще няма никакво значение ,че са към БСП.И БСП и ГЕРБ са проевропейски и прогейски,и проКончита Вурстови партии.
10
Жеков се вживяваше като водещ в телевизията на патриота Валери Симеонов Скат . След това стана " дежурният " активен зрител, който се включваше в различни ТВ предавания . Независимо от темата, той като латерна редеше едни и същи слова срещу омразните комунисти. Дори бившият Президент Петър Стоянов го шамароса при опита на Жеков да го интервюира, като започна да го обижда с характерния за него език.
11
Аба, ПИКльовци, какво става, бе? Минава 10, а в сайтчето ви все още няма нито есин компромат и пасквил срещу Иван Костов, РБ и Радан Кънев? Направо не е за вярване! Да сте обърнали палачинката, както сте го правили вече, не е много вероятно! Вземете се в ърце, ей ПИКльовци! Пазете си хлаба, бе, нещастници! Деян Пеевски и агент Сава като нищо ще се ядосат и ще ви спрат кранчето! Наистиа, вчера прекалихте - цели пет компромата, но вчера си е за вчера и за вчера ви е платено! Въпросът е, днес защо спите?
12
Имам чувството ,,, че я канят само за да ДРАЗНИ зрителите !!!!!!!!!!!! .............. Същата стока е Велислава Дърева ............................................... както и ЛАЙНЩРИТЕ – Кънчовци
13
Проблема в цялата работа е че , клоун или не, човека е казал едни истини... А вече, дали това е начина, дали това е адекватното поведение, дали с това поведение не компрометира сам своята гледна точка е друг въпрос.
14
Жеков е намерил поле за изява- да показва колко много гняв и злоба е събрал . Защо не пишете за скандала му в ТВ 7 тази сутрин и с другия гост- професор Вучков ?
15
Мачкай,Жоре....Жоро,Жоро,Жоро....
16
Аз пък не разбирам, защо канят откровени фашисти където и да е било... Съчетано с умопомрачение резултатът е един - те тоя идиот!
17
Жеков е олигофрен, който трябва да бъде смлян от бой. Ако обаче дори само му плеснеш шамарче /както направи Петър Стоянов/, той пищи като ощипана госпожичка и тича да се жалва в съда. Тоест, за да го набиеш, трябва да си готов после да му платиш - неприемливо е, да осигуряваш средства за живеене на този отпадък. Ако не му реагираш и го оставиш да плямпа, значи ти падаш на неговото ниво. Също, както и ако започнеш да спориш с него. Затова решението е пълен игнор. Просто трябва да бъде игнориран от всички и не разбирам тази глупава идея на ТВ 7 да го канят.
18
Ето тук пише за семейството на Георги Жеков. http://www.blitz.bg/article/17597 Но все пак закона, който обявява БКП за престъпна е още в сила. Членове на БКП са били над 50 % от сегашните управляващи. От всички партии. Членове на БКП са били над 50 % от живеещите сега в България. Логиката не Жеков е че всеки който е бил член на БКП е престъпник , защото БКП е обявена за престъпна организация. Престъпници по тази логика са и неговите родители защото са имали взаимоотношения с БКП. Или закона е глупав или да се уточни , че се отнася само за ръководството на БКП. Много хора по онова време трябваше да избират , или да са членове на БКП или край на кариерата. Повечето от редовите членове , освен вината , че не са искали да си прецакат кариерата , друга не са имали.
19
Кой е бащата на безкомпромисния журналист? - Той е от Хасково. Казва се Венко Жеков и беше учител по руски език. Преподаваха в една и съща гимназия с Ани. Едновременно с това учеше „Външна търговия”, и то по решение на Окръжния комитет на БКП. Знаеш тогава за кои хора се застъпваше партията. За тези, на които можеше да разчита. И Венко беше от тях. Когато двамата с Ани се ожениха, мисля, че беше 1966 или 67 година, ние си помислихме, че тя ще провали кариерата му. Какво стана със семейството? - Изселиха се в София, но преди това Ани започна да се появява публично и все по-често с един партиен другар от Хасково, на когото думата се чуваше нагоре. В един момент тя стана тази, която определяше кои от хората, занимаващи се с музика и танци, могат да пътуват в чужбина и кои не. Вече бяхме убедени, че тя е намерила верния път към партията, че съпругът й ще продължи да расте по партийната стълбица и разхайтената му съпруга вече няма да му пречи.
20
Добре че има такива като г-н Жеков , защото тетористите комунета разчитат народа да забрави всичко което са вършили особено по младите ако може нищо да не знаят . В България трябва да се извърши незабавна лустрация и отваряне на досйетата на донос- ниците и починали такива. Значи да е мислил като е писал МОЛЯ ДА БЪДА ПРИЕТ ! Защото ние сме мислели за народа , а не за личи интереси.
21
Антикомунистите, такива като Жеков, днес са пълно отвращение. Те са напоени с антикомунистическа идеология повече от колкото антифашистите с комунистически идеи преди половин век. Самият Жеков е пълен психопат. Това не е журнализъм, а омразно повръщане от обиди, наречени лъжливо свобода на словото.
22
http://bezkompromisno.blog.bg/
23
стига с тези паботи бе ,хека говорим за мангалите
24
Криминалният престъпник и болестно видиотен натрапник, партийна МВР подлога на Държавна сигурност Георги Жеков ежедневно се навира с малоумните си провокации на гнусен помияр. Занимаващ се като себеподобните си изроди на МВР и криминалното общество с незаконно следене, и от измамнически доноси и провокации, до проводник на извратени престъпни внушения с цел обслужване интересите на ИЗВЕРГИТЕ на България. Подобна измет покровителствувана от МВР и партийните изверги на България налазва и близките и децата на своите жертви. Този измамник правещ се на "анти комунист" реално погледнато е един противен и престъпен палячо-навлек тероризиращ другите.Затова и докато обслужваше ДС телевизията СКАТ освен,че мамеше за пари, непрекъснато повтаряше ..."кажете кои сте за да застана зад Вас" Кой си ти бе малоумник грозен и кой те иска да застанеш зад него? Тъпо изчадие (както сам се изразява). През 89 година, когато се извършва преврата на новото зло, този измамнически натрапник е бил на 25 години? Никаква активност зад гърба си! Какъв "антикомунист" е тоя болестно нахален изрод. По изказ и знания едва ли има и основно образование, и изобщо не знае какво е комунизъм...криминален спамаджия, измамник представящ се за журналист,умрял папагал събиращ себеподобни престъпници около кочината, в която се подвизава. Протеже на пезевенка Ифандиеф, и Диагноза, който пласира такива противни престъпници и измамници на Държавна сигурност, като Жеков, Я.Янков и други подобни уроди и навлеци
25
Има свидетелски показания, които документират как този измамнически криминален престъпник, олицетворение на простащината и утайката на прехода Георги Жеков, точен прототип на измамниците които след девети септември 1944 са се правели на "комунисти", като подлога и доносник на МВР партийните уроди,както и на всяка партийна криминална сбирщина, която му плати, като мръсен извратен педофил, кара и използва децата за да тормози или влияе на родителите им. Българският криминален просташки изрод, от шайката на Държавна сигурност пезевенка Ифандиев, който пробутва такива изроди в обществото наричайки ги постоянно „моите приятели”, с което се идентифицира с тях.. Кой му плати на този малоумен умствен отпадък, бацилното измамническо изчадие Георги Жеков, да съди и реализира постановката си срещу П.Стоянов. Като имаме предвид непрекъснатото му провокативно бутафорно набутване и престъпни провокации е очевидно,че Стоянов е действал в пределите на законна самоотбрана. И осъденият е трябвало да бъде бацилното изчадие от очевидно потомствена комунистическа проказа - Жеков!.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
http://100mg-viagracanada.com/ - 100mg-viagracanada.com.ankor sertralinezoloftonline.com.ankor http://20mg-tadalafil-lowest-price.com/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?