Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Младен Шишков в Първомай: Ако ни гласувате доверие на изборите, ние няма да ви предадем, а ще надградим започнатото
Младен Шишков в Първомай: Ако ни гласувате доверие на изборите, ние няма да ви предадем, а ще надградим започнатото
Автор: ПИК
Дата
Дата
6144
Коментари
1
Младен Шишков в Първомай: Ако ни гласувате доверие на изборите, ние няма да ви предадем, а ще надградим започнатото

Ние сме със солиден европейски опит, контакти и авторитет в Брюксел. Познаваме писаните и неписаните правила на европейския терен, знаем как да постигаме българските цели в Европарламента.Не познаваме „не знам" и „не мога". Това обяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ева Майдел. Думите й пред жителите на Първомай бяха подкрепени от Младен Шишков, който също е в листата за предстоящите на 26 май избори за Европейски парламент.

„Доказа ли сме, че това, което правим, го правим успешно. През изминалия мандат аз лично се ангажирах с теми, които допринасят за качествена промяна в ежедневието на българите. Намалих десетократно таксите за паричните преводи в евро, което ще спестява пари на всеки, който превежда или получава пари от чужбина. Работих за привличането на близо 800 млн. евро за българския бизнес по Плана Юнкер и за откриването на нови работни места. Обучих хиляди български младежи, така че да се реализират по-добре на пазара на труда и бях сред създателите на сдружение Образование България 2030, в което работим заедно с правителството за качествено образование и преодоляване на недостига на кадри", направи равносметка за свършеното през настоящия и мандат като евродепутат Ева Майдел.

Колегата й Младен Шишков изрази надежда за бъдещето, която му вдъхвали  ежедневните срещи с хората. „Искам да ви уверя, че ако ни гласувате доверие, няма да ви предадем, а ще продължим и ще надградим започнатото", апелира към жителите на Първомай Шишков.Той увери, че увеличеният бюджет за България ще стигне до всяко малко населено място - за водопроводи, пречиствателни станции, паркове и детски площадки.

Още по темата
Кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Младен Шишков в Калояново: Да изберем правилните хора на 26 май, за да продължим започнатото
Часовник
11:43
„Предстоят ни избори, резултатите от които ще покажат в каква посока ще се развива ЕС. Повечето от нас тук са родени преди ЕС и за нас той не е даденост или нещо, което е наготово. В Европа...
Напиши коментар »
(1)
1
Мързел и некомпетентност
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?