Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Местят в друго училище наглия пубер, налитал с тояга на учителка
Местят в друго училище наглия пубер, налитал с тояга на учителка
Автор: ПИК
Дата
Дата
7371
Коментари
3
Местят в друго училище наглия пубер, налитал с тояга на учителка

Ученикът от Пловдив, който беше заснет да се гаври със свой учител, ще бъде преместен в друго училище, предава Би Ти Ви.

Решението е било взето преди случаят да придобие обществена популярност, а това не е било първото му провинение, информираха от ръководството на СУ „Паисий Хилендарски”.

„Тази изява ние определяме като начин на изразяване на силна емоция, превъзбуда, дори радост. Случвали са се и други подобни прояви, с други учители – по време на междучасие. С това момче ние сме работили ежедневно, за да тушираме тази изява не неговите емоции”, каза зам.-директорът на СУ „Паисий Хилендарски” Мариана Джонгалова.

По думите на ръководството, поведението на ученика не е агресивно. Според тях момчето има здравословни проблеми.

Директорът на училището Илия Къртев добави, че действията на ученика са уронили престижа на учебното заведение, затова е и взето решение той да бъде преместен.

„Има подобрение в поведението му, но времето, за което беше при нас беше малко. Повече бяха негативните прояви от негова страна, отколкото положителните. Майката е съгласна, подписала е всички необходими документи”, допълни Къртев и заяви, че за момчето ще бъде подходяща индивидуалната форма на обучение.

Още по темата
ТОТАЛЕН ПОТРЕС: Тези ВИДЕА взривиха социалните мрежи - нагло хлапе налита на учителка с тояга за тройка
Часовник
06:10
Две шокиращи видеа, публикувани преди часове във фейсбук групата "Да запазим Българското", са на път да взривят социалните мрежи от коментари и споделяния, видя ПИК. На кадрите се вижда как ученик...
Напиши коментар »
(3)
1
Що пробутвате тоя олигофрен в нормално училище ? Мястото му е при бавноразвиващите се изроди.Директорката е прибрала едни пари от ненормалните му родители да не се резилят.
2
Абе,пратете Го,при Ходжата,ще учи ден до пладне,Ходжата,ще Го е.е пет пъти,и ще се научи да Уважава Даскалите
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?