Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Местан се разпени в ефир: Симеонов имаше късмет, че се разминахме!
Местан се разпени в ефир: Симеонов имаше късмет, че се разминахме!
Автор: ПИК
Дата
Дата
44965
Коментари
11
Местан се разпени в ефир: Симеонов имаше късмет, че се разминахме!

Имаше късмет Валери Симеонов, че се разминахме. Едно е да се закачаш с 80-годишна бабичка, друго е да се разберем като мъже. Това заяви на влизане в студиото на Нова телевизия лидерът на ДОСТ Лютви Местан. Минути преди това там бе лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов, който иронично го нарече "господинът с катинарчето" и заяви, че му е все едно дали Местан ще го съди за спрените изборни туристи на границата с Турция.

"Нарушени са минимум две основни конституционни права на българските граждани. Първо - правото им на свободно влизане в родината. И второ - правото им на глас", заяви Местан, който се бе подготвил със солиден куп документи, за да "разгроми" поведението на Патриотите и да изтъкне как са нарушени "политическите права на българските граждани".

"Първо - на границата бяха организирани 1000 души. Физическото посегателство срещу възрастни жени е отделно престъпление. Изборите бяха опорочени като акт на затваряне на границата и второ чрез политическо въздействие върху уж независим орган като ЦИК. Защото същото това лице, което тук седеше преди малко, те са въздействали на ЦИК да вземат противоконституционно решение", заяви Местан.

Той настоя за разследване на действията на Патриотите, в съдружие с БСП и ГЕРБ и заяви, че неслучайно декларацията, че ДОСТ оспорва изборните резултати е направена преди да приключи изборният ден в неделя. "Защото българската държава вместо да гарантира конституционните права на гражданите си стана съучастник в това фашистко престъпление. ЦИК е пряк съучастник във взимането на противоконституционно решение с участието на Цветан Цветанов и Корнелия Нинова. Това напомня действието на нацистите по времето на Втората световна война", заяви Местан.

"Моята утеха е в тези 20% български граждани, които подкрепиха своите съграждани на границата. Моята надежда е всички ние, независимо от своите етнически и религиозни различия, да си протегнем ръка и да се обединим срещу тези, които погазиха човешките права. Ще съдя всеки, който твърди, че съм продукт на Турция. както осъдих Божидар Димитров, че съм бил турски шпионин", заяви разпалено Местан.

Той заяви, че партията му е направила най-евтината кампания и скастри Виктор Николаев, който го попита вярно ли е, че Ердоган е финансирал кампанията му. "Вие мен видяхте ли ме да се прегръщам с избирател, който е загърнат с турското знаме? Да съм говорил с генерал от МИД - някакъв аналог на Решетников и Корнелия Нинова, която се прегръщаше с избирател, загърнат с руското знаме. Намесата на Турция, финансирането на ДОСТ от Турция са митове на национал-социалистическата пропаганда", заяви Местан. 

Ани Цолова десетина пъти се опита да му зададе въпроса защо турският социален министър се е снимал в предизборния клип на ДОСТ, но Местан се направи, че не я чува. 

Напиши коментар »
(11)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
И вместо отговори пак– а, вие защо биете негрите. Защо изобщо му давате трибуна на тоя нещастник? Цял свят знае, че именно Ердоган финансира партията на Местан. Нещо повече, Турция стои зад създаването на ДОСТ. Местан наистина си мисли, че цяла България е населена с тъпаци като неговия електорат.
3
до 2 така е и с благословията знаете на кого
4
Седете мирно и гледайте сеира.Скоро Местан ага ще се срещне с Всевишния и Пророка, хидроинженера го е вече измислил.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Ей, тия ПИКлюфци са големи мъстии бе ... Връткат се кат на калайдисана тава ....Кво толкова му са слагате на тоз надут пуяк бе ? Не го ли виждате че всякак се опитва да работи и мърсува срещу и против българските интереси ?1
7
НЕ ПИК Е ВИНОВЕН КОЙ РЕГИСТРИРА ДОСТ ИЛИ СИ ЗАБРАВИЛ ,А МЕСТАНЧО НЕДЕЙ ПЛАКА БАТ'БОЙКО ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТА ТОЙ Е ПРИЯТЕЛ С ЕРДОГАН
8
This arcltie keeps it real, no doubt.
9
Heck of a job there, it abslulteoy helps me out.
10
Your posting really steigahtenrd me out. Thanks! http://wwmujigpa.com [url=http://yzpoxudmun.com]yzpoxudmun[/url] [link=http://mzwbkglcc.com]mzwbkglcc[/link]
11
With all these silly weseitsb, such a great page keeps my internet hope alive.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?