Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мая събра само 20 човека на митинг в "Лозенец"
Мая събра само 20 човека на митинг в "Лозенец"
Автор: ПИК
Дата
Дата
62275
Коментари
30
Мая събра само 20 човека на митинг в "Лозенец"

Въпреки че в последните няколко дни официалният старт на кампанията на Мая Манолова беше широко рекламиран в медиите, тя буквално катастрофира в кв. “Лозенец“.

Гръмките заявки за силна кампания и широка гражданска подкрепа се оказаха въздух под налягане, тъй като на първото събитие, с което официално се обявява кампанията на Манолова за кмет, нещата не се развиха според очакванията.

Всички, включително и самата Манолова, очакваха широка и спонтанна подкрепа, тъй като гражданската енергия и работата на кмета с гражданите са основни слогани в кампанията й.

Мая Манолова обаче бе подкрепена от не повече от 20 граждани! Почти толкова, колкото подкрепиха и другия кандидат за кмет Борислав Игнатов, който също използва градинката пред хотел „Маринела“ за старт на предизборната си кампания.

Мая Манолова скандира популистки фрази без да използва нито един факт като подкрепа на твърденията си. Все едно пускате телевизорите си на канал, който ви връща обратно в социализма. Всъщност не съвсем, тъй като при социализма поне имаше конкретни примери и обещания.

Добре е да си припомним, че кандидатурата на Мая Манолова бе издигната от псевдо протестъра Никола Вапцаров, който стана известен още на миналите местни избори, когато успя да лансира Десислава Иванчева за кмет. Схемата му не се е променила особено от тогава – създаване и раздухване на несъществуващ „граждански“ проблем, който кампанията да яхне в мним опит да защити интересите на жителите.

Явно стратегията на Вапцаров тук не проработи, тъй като очевидно гражданите на кв. "Лозенец" нямат особено желание да стават част от политически сценарии и манипулации.

Всички тези псевдо изразители на гражданското мнение лицемерно повтарят и раздухват фалшиви новини, за да ги използват за свои лични и користни политически цели. Най-голямата от тях е да се възползват от слабостите на обществото, за да се настанят в удобното кресло на власта.

Време е да поискаме реални стратегии за справяне с истинските проблеми на града: мръсния въздух, лошата инфраструктура, липсата на модерен европейски градски транспорт, липсата на места за паркиране и т.н.

Гражданите искат да чуят конкретно обещания по тези въпроси, а не популистки фрази. Искат да видят предложения за справяне с проблемите, варианти, реални проекти и срокове. И единственият адекватен въпрос в случая може да бъде „ще подаде ли кандидатът за кмет оставка, ако не реши истинските проблеми на града“?

Гражданите на София очакват от кандидат за кмет с толкова гръмки заявки истинска кампания, а не имитация на такава. И е добре всички, които са насочили предизборните си събития към кв. "Лозенец", да имат едно наум за въпросната градинка – очевидно в нея се изпаряват всички празни обещания и политически илюзии, което предпазва не само живеещите в квартала, но и всички граждани от предизборни заблуди.

Напиши коментар »
(30)
1
Народа я знае като сестра Галева ..Колко да събере????
2
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! АЗ КАЗАХ ЛИ ? Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Потомството му, За да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
След толкова лъжи дето ръси по студията на телевизиите наистина вече всички се отвратиха.То бива ама нейното минава всякакви граници.Лъже безобразно,обещава неизпълними глупости и си мисли,че някой и вярва.Защо не се кандидатира в родния си град / Защото там не искат и да чуят за нея и реши ,че ще излъже София.Е няма как да стане
4
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от Югозападния "Университет", Където Завършват Всички МИЛИЦИОНЕРИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
5
Ами ТО има И Социологически агенции който казват,че ще има Балотаж но АЗ съм на друго мнение,направим така,че да НЯМА Балотаж и де се явят за борбата със Дипломите за да разберем КОЙ е за СПЕСТЯВАНЕТО на парите при първия тур който ще бъдат хвърлени на вятъра....А със такава публика по-добре да извади Картечницата като Чапаев..и да заеме кръгова отбрана до като Решетников дойде във България след 10 години.......????
6
Софиянци, какво може да очакваме Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам... ..................................................................................................................................... Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са и навирали нещо с крак, и да са я снимали, че да я изнудват сега...
7
нашата ФИРМА може да изпрати 1000 или 2000 протестанти.
8
И 20 са МНОГОоо.., следващия път да обяви, че ще си ПОКАЖЕ ДИПЛОМАТА СИ за завършила ЛИЦЕНЗИРАНО висше учебно заведение та поне да отидат 25 от любопитство!!!
9
Ко не, а бря Пик, и на вас ви почервиняха пърдялниците! Откъдя на къдя на странницата на рождениците, само болшевишки отрепки бря. Тва Генчев дето ми взе пенсийката и спестяванията, не трябваше ли да е разстрелян до сега бря. Ми тая мишка Таско арменчето, от която и тас за баня не става, що сте го изтипосали там бря..!
10
на лъжите краката са къси- и милион лъжи не стигат да заблудят софиянци, Не може така, другарко Галева, софиянци не ядат доматите с колците.
11
МАЛЕ ,ЩО НЕ БЕХ КАТ ПРЕДИ 30 ГОДИН, ДА Я ФАТИМ МАЙЧЕТО С МОМЧУЛЯТА, ДЕТО И ПРАВЯТ УЖКИМ ПРОПАГАНДАТА, ПА ДА Я ЗАЛЮЩИМЕ НА ОБЕКТО ЗАД НЕЯ! ПОСЛЕ СЕ ЗА НОВИ ИЗБОРИ ,ЧЕ ХОРТУВА И ПА НА ТОА ОБЕКТ, РАЗДУМКА ДА ПРАВИ!
12
Кюстендилска Шльоха !
13
ТАЗИ ДРУГАРКА, АКО СТАНЕ КМЕТ, ЩЕ ИДВА НА РАБОТА СЛЕД 12.00 ЧАСА... ПЪРВО ФРИЗЬОР, СЛЕД ТОВА МАЛКО СПРИНТИРАНЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ, ПОСЛЕ КАФЕНЦЕ ВЪВ ВИЕНСКИЯ САЛОН ДО КМЕТСТВОТО И ИМА НЯМА ОБЕДНО ВРЕМЕ В КАБИНЕТА! САМО, ЧЕ СОФИЯНЦИ НЕ СА ПРОСТИ! ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР ЩЕ ИЗБЕРАТ ФАНДЪКОВА!!!
14
ЩОМ МАЯ Е ДУХАЛА НА ГАЛЕВИ, НА ГЕРГОВ И НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА БСП И ПОДГОТОВКАТА Й В МОСКВА Е БИЛА НА НИВО ЗНАЧИ ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР КМЕТ!
15
Брятята Галеви си пръскат парите на вятъра !!!
16
Лошото е,ч е софиянци ядат само колците.И са толкова тъпи,че даже не го разбират.
17
Майче ще си останеш глупава патка.Уж си тарикатка а се остави да те изиграя по най левашки начин.Изгуби добре платено местенце ,без да имаш образование и квалификация за това.Повярва на червен Кольо и подобните му . Изключи че комунистическите агенции само преди няколко месеца се издъниха жестоко на Европейските избори.Същото ще се повтори и сега Хората не искат бивши ,настоящи или бъдещи комунисти.След месец си безработна.
18
МАЙЧЕТО АКО СЪБЕРЕ НА МИТИНГ ВСИЧКИ С КОИТО Е СПАЛА И ЩЕ БУТНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!
19
Двайсе щото ги е подбирала с конкурс, е глей кви убавци са сите.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
психо Галева и психо КМЕТО ..провал , разкол , пошлост , порнография и всичко най лошо от ПРЕХОДА ..Галева е еманация на мутризацията през 90 - те години и при правителствата на БСП ..!
22
23
Ще видим на изборите КОЙ колко ще събере. За балотажа ще протягате отчаяно ръце към тези, които наричате "психо-десни" и соросоиди, но няма да помогне. София най-накрая ще се отърве от модела Софиянски (и продължението му), който вече стана на четвърт век. Друг въпрос е, че и Манолова е крайно неподходяща, но поне ще направи ревизия на безобразията.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Софиянци,един ден може би миналата седмица видях тая същата мая на Лъвов мост точно пред хотел Цура имагазин Била да обикаля малкото площадче в продължение на един час. Като знам със сигурност,че това място е денонощно свърталище на евтините проститутки в София се питам дали на тарси работа там. Даже имаше един които и правеше снимки. До Лъвов мост ли стигна тая.
26
УВАЖАЕМИ СОФИЯНЦИ ? НИЕ СМЕ 2019 ГОД. И НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГАЛЕВИ - - ОГРАБИЛИ НАРОДА НИ ДА ДОИДАТ НА ВЛАСТ -- КАКВАТО Е МАЯ МАНОЛОВА , КОЯТО С ПАРИТЕ ПО АФЕРИТЕ С ГАЛЕВИ ЗАКУПИ НА ДЪЩЕРЯ СЕ БЕЗБРОЙ ИМОТИ И ОЩЕ ЩЕ КУПУВА.
27
очакваме да видим дипломата ако въобще има такава. или е завършила академията на братя галеви на задна прашка?
28
не са важни митингите а дали ние безпартийните които избрахме ген радев ще излезем и за мая шилото има време до изборите не забравяите че фандъкова не е кмет а изп директор на бб
29
Неди, парите от ВМРО час-маг ли са или ги отчиташ на Шиши?
30
Червения тъп педерунгел куролапеца пак си отвори устата от която потекоха изпражнения
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?