Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел ще посети област Хасково на 3 май
Мария Габриел ще посети област Хасково на 3 май
Автор: ПИК
Дата
Дата
1988
Коментари
0
Мария Габриел ще посети област Хасково на 3 май

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще посети днес област Хасково. В 11.00 часа Мария Габриел ще разговаря с кмета на община Любимец инж.  Анастас Анастасов. В разговорите ще участват областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, народните представители д-р Георги Станков,  Евгения Ангелова и Митко Полихронов. Гостите ще разгледат строящия се нов Младежки дом в Любимец и реновираната Специализирана болница за рехабилитация в града.

В 13.30 часа Габриел ще бъде гост на кмета на община Свиленград инж. Георги Манолов. Тук тя ще разговаря с екипа, който работи вече повече от 10 години по европейски проекти и програми, и благодарение на който в Свиленград са направени големи инвестици с евросредства.

В 15.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС ще посети Харманли. Там по покана на кмета Мария Киркова ще бъдат разгледани някои от обектите-символи на Харманли, които предстои да бъдат възстановени - Гърбавият мост и местността Извора на Белоногата.

В 16.30 часа Мария Габриел и народните представители ще посетят ОУ "Шандор Петьофи" и ДГ "Слънце" в Хасково. Двата обекта са част от проект по програма Региони в растеж, благодарение на който в Хасково бяха реновирани училищни сгради и детски градини.

По-късно Мария Габриел ще посети най-големия хасковски квартал "Орфей", където са санирани по Националната програма за енергийна ефективност десетки блокове. В 18.00 часа тя ще посети изложбата „Творчество без граници“ и ще участва в награждаването на участниците в 10-ти юбилеен конкурс, организиран с нейна подкрепа.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?