Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел с голяма новина за Варна
Мария Габриел с голяма новина за Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
11457
Коментари
9
Мария Габриел с голяма новина за Варна

Безплатен интернет в централната градска част на стойност 15 000 евро спечели Варна. Днес кметът на града Иван Портних получи официално ваучера от еврокомисаря Мария Габриел.

"Община Варна беше една от първите, които кандидатстваха по този проект. Радвам се, че спечелихме. Междувременно проведохме процедура по избор на изпълнител за новата безплатна wi-fi мрежа. В момента върви изграждането на 10 точки в централната част на града от Катедралата по пешеходния ринг до входа на Морската градина и самата Морска градина до Алеята на Възрожденците. Считам, че това е една много сериозна придобивка за варненци и за гостите на града.

Туристите много по-лесно ще могат да използват мобилните приложения, които да им дават информация за забележителностите и обектите на културно-историческото ни наследство и за всички възможности, които предлага морската столица. Амбицията ни е за в бъдеще мрежата да се разраства и се радвам, че този проект на Европейската комисия е първата стъпка в тази посока. Разбира се Община Варна ще направи всичко възможно по различни проекти и програми в максимална степен във Варна да има безплатен интернет на повече места", каза кметът на Варна Иван Портних.

Още по темата
Мария Габриел за листата на ГЕРБ - знаещи и можещи хора
Часовник
08:35
Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи хора, които знаят как се отстоява българския национален интерес. Това заяви българският еврокомисар по цифровата икономика...
Напиши коментар »
(9)
1
Тая селянка незначима като пръдне , някои се насират !
2
ИЗБОРИиииии, ИЗБОРИииииии. Да благодарим на нея, ПОТНИКА, ТИКВАТА, и ЛИЧНО НА ПАРТИЯТА ГРОБ....Така беше по времето на соца, така е и сега.
3
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови и апартаментни успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
4
Благодарете, че при БСП доларът пак ще стане 3000 лева ...
5
и водата в морето ще ви смени!
6
КОЙ СЪОБЩИ НОВИНАТА.ГАБРИЕЛ ИЛИ НЕДЕЛЧЕВА? ХОРАТА СА ОБЪРКАНИ.ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА.КОЯ Е ТАЗИ.С ПОМАШКИ КОРЕН
7
Голямата новина за Варна е, че се сдобиха с наклонено крушовидно кръгово кръстовище. Кръстовището е номинирано за паметник на глупостта и простотията на управляващата партия.
8
Откакто се разведохме по взаимно съгласие чрез съдбен медиатор когато показах следите си от камшик пред съда в Екс-ан-Прованс, аз продължавам да не мога да се откъсна от възрастния ми мъж г-н Габриел. Сложил ми е джипиес гривна и следи да не се отклонявам от маршрута си от Европейската комисия до влака-стрела за Марсилия. Не мога да ползувам жилището под наем в Брюксел, което е на името на двама ни и той го е натъпкал с всякакви стари вещи, защото го използува да складира там движимото имущество от замъка на леля си, която е отровил, а парите от замъка прахосал по казина, леки жени и момчета, каквито той много обича и затова ме консумира почти винаги по противоестествен начин. След развода, ме заключваше вечер в хамбара на замъка си, където когато валяха дъждовете прокапа, и открих в калта на пода кости и рокля от времето на битълсите от изкуствена коприна. След едно мое пътуване до България, реши да връзва договете си които храни със сурово месо вечер в хамбара, но когато почти прегризаха каишите си, явно се уплаши ако изчезне еврокомисар преди изборите и да се е забравило и ми показа прегризания каиш, след което ме удари с него през лицето. Вечерта, той и икономът му ме накараха да легна в ковчег и го заковаха с пирони и това се повтаря всяка вечер. Добре, че не се интересува от кумоникациите ми. Ева Майдел ми писа, също не е добре. Ах, Боже, защо приехме католицизма само и само да се ожениме и да се отървеме от мизерията, както си мислехме?
9
Краставите помияри отново налазиха форума! Къде можеш да сравняваш женствените и усмихнати Мария Габриел , и Ева Майдел, и Лили Павлова, със вампирите от Позитано ,с лица изтъкани от злоба,, които отдавна са забравили ,кога са били жени! "Най-мекото"излъчване от Евролистата на Позитано, има мъжката секретарка на Радев!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?