Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем
Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем
Автор: ПИК
Дата
Дата
13815
Коментари
8
Мария Габриел не се притеснява от проверки, живее под наем

Водачът на листата на ГЕРБ за престоящите европейски избори Мария Габриел заяви пред Би Ти Ви, че не се притеснява от проверки по повод сагата "Апартамент гейт". Габриел. Еврокомисарят по цифровата икономика разкри, че живее под наем и няма никакви притеснения, ако евентуално бъде подложена на проверка.

"Предстои ни кампания, която аз си пожелавам да е кампания на идеи", коментира още тя.

"ГЕРБ продължава да изпраща едно послание и то е за безкомпромисност. Така трябва да бъде във всички политически партии", заяви Габриел по повод оставките в партията след разкритията за имотите на властта.

"Ще бъде много важно да показваме принципност, безкомпромисност, но и ясно отстояване на националния интерес", добави еврокомисарят ни.

Още по темата
Мария Габриел за листата на ГЕРБ - знаещи и можещи хора
Часовник
08:35
Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи хора, които знаят как се отстоява българския национален интерес. Това заяви българският еврокомисар по цифровата икономика...
Напиши коментар »
(8)
1
Тези всички живеят под наем или тате и мама са им купили имоти..
2
Мини да видиш съселяните си .Говориш за цифровизация,а забрави хорота с малките пенсии от село
3
Родоотстъпник и еничар!
4
Братът на Мария Габриел Борис Неделчев е успял да се сдобие с голям апартамент в София. Той сключва изключително изгодна сделка с фирмата “Бигла 3”, приближена до властта, която му носи голяма печалба в рамките на 3 години. На практика апартаментът му излиза гратис. По времето на тези имотни сделки Габриел ползва евтино общинско жилище за 400 лв. на месец като за 7 години е икономисала близо 80 000 лв., които не е декларирала пред Европейския парламент. “Комплекс “Дианабад Резидънс” на ул. “Пимен Зографски” в кв. “Дианабад” се намира на тихо, спокойно и същевременно комуникативно място с изградена инфраструктура, близо до училище, детска градина, метростанция и заобиколено с множество паркове.” – така собственикът на строителната фирма “Бигла 3” рекламира един от многобройните си проекти в елитния столичен квартал “Изток”. Цените там се движат средно около 1000 евро/м2.
5
мaЛAрия Гpaби_ел :( мoзъкa й още по рoждeние е огpабeн :(
6
Да я ожалиш бедната........!
7
Буди умиление как Позитанските милионери са се заровили в апартаментите на другите! Откакто са излезли от землянките , все в чуждото са се загледали...
8
Откакто се разведохме по взаимно съгласие чрез съдбен медиатор когато показах следите си от камшик пред съда в Екс-ан-Прованс, аз продължавам да не мога да се откъсна от възрастния ми мъж г-н Габриел. Сложил ми е джипиес гривна и следи да не се отклонявам от маршрута си от Европейската комисия до влака-стрела за Марсилия. Не мога да ползувам жилището под наем в Брюксел, което е на името на двама ни и той го е натъпкал с всякакви стари вещи, защото го използува да складира там движимото имущество от замъка на леля си, която е отровил, а парите от замъка прахосал по казина, леки жени и момчета, каквито той много обича и затова ме консумира почти винаги по противоестествен начин. След развода, ме заключваше вечер в хамбара на замъка си, където когато валяха дъждовете прокапа, и открих в калта на пода кости и рокля от времето на битълсите от изкуствена коприна. След едно мое пътуване до България, реши да връзва договете си които храни със сурово месо вечер в хамбара, но когато почти прегризаха каишите си, явно се уплаши ако изчезне еврокомисар преди изборите и да се е забравило и ми показа прегризания каиш, след което ме удари с него през лицето. Вечерта, той и икономът му ме накараха да легна в ковчег и го заковаха с пирони и това се повтаря всяка вечер. Добре, че не се интересува от кумоникациите ми. Ева Майдел ми писа, също не е добре. Ах, Боже, защо приехме католицизма само и само да се ожениме и да се отървеме от мизерията, както си мислехме?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?