Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май
Мария Габриел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май
Автор: ПИК
Дата
Дата
2275
Коментари
0
Мария Габриел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май

Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май 2019 г. (събота). Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител.

В 10.00 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от  листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

От 11.00 часа кандидатите за евродепутати ще открият проекта за Wi Fi безплатен интернет в града на площад „Свобода“.

От 12.30 часа Mария Габриел и Новаков ще присъстват на откриването на осмия международен турнир по вдигане на тежести „Купа Русе“ 2019. Събитието ще се състои в спортната зала на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

В 13.30 часа кандидадитът за евродепутат Андрей Новаков ще отиде за среща с местни жители в село Долна Студена /Община Ценово/. 

В 15.00 часа Мария Габриел и Андрей Новаков ще се включат в честванията по повод празника на Бяла. Събитието започва в салона на Народно читалище „Трудолюбие 1884“ – град Бяла.

От 17.00 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I“. 

В 20.00 часа кандидатите за евродепутати ще бъдат на концерта на „Диана експрес“, с който завършва първият ден от празненствата по повод празника на града.

Още по темата
Мария Габриел: Важно е да скъсим дистанцията между градските и селските райони
Часовник
11:35
Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи хора, които знаят как се отстоява българския  национален интерес. Това заяви българският еврокомисар по цифровата икономика и...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?