Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел: Готвим Лятно училище на Европейската седмица на програмирането
Мария Габриел: Готвим Лятно училище на Европейската седмица на програмирането
Автор: ПИК
Дата
Дата
4474
Коментари
4
Мария Габриел: Готвим Лятно училище на Европейската седмица на програмирането

"Започваме подготовката за седмото издание на Европейската седмица на програмирането от 5 до 20 октомври 2019 г. Преди това учители, преподаватели и организатори на събития ще имат шанс да използват нови възможности за обучение и учебни ресурси, за да достигнат до повече ученици в ЕС и в Западните Балкани." Това съобщи в профила си във Фейсбук българският еврокомисар Мария Габриел.

Тя посочва, че вече стартира първият масов открит онлайн курс (МООК) за „разчупване на леда“. Той е достъпен от 3 до 26 юни за учители по всички предмети, които желаят да научат повече за интегрирането на изчислителното мислене и програмирането в клас.

"В началото на юли започва и Лятното училище на Европейската седмица на програмирането, което събира заедно водещи учители от избрани основни училища. Дейностите са много и насърчавам всички желаещи да се включат", пише още Габриел.

Още по темата
Мария Габриел след евровота и оставката на Цветанов: Хората прощават веднъж, но не много пъти
Часовник
08:28
Всички сме наясно с работата, която е вършил г-н Цветанов, затова и благодарността на председателят беше голяма. Коментарът спира до тук. Всеки един даде всичко от себе си и си взехми ясни поуки,...
Напиши коментар »
(4)
1
Кво ни пука на нас ?!? Ние нали сме си ОК - демокрация, банани, Буда …Пак гласувайте за ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“и Буда, борци срещу социализЪма, комунизЪма, а преди това против капитализЪма !!! Е нали Буда сам казА преди няколко дни: „И едно магаре да предложа, ще го изберат”. И сега ни показва как се прави това на практика !!!
2
При тия "държавници", помиярщината стана норма !!! Установявам, че у нас в кочината Булгаристан, само сезоните се сменят, нищо друго !!! И този пост „демокрацията“ го даде на незаменимите и безценни кадри от ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“ !!! Повръща ми се от овластени некадърници като Неврокопската мадона от Шайката на „умните и красивите“ от ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“ ,с функцията на калинките от ОПГ –то, да нахрани кучетата и да не пипа нищо !!!
3
Тая мома защо не работи?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?