Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел: Гласувах за силна България в обединена Европа
Мария Габриел: Гласувах за силна България в обединена Европа
Автор: ПИК
Дата
Дата
4907
Коментари
10
Мария Габриел: Гласувах за силна България в обединена Европа

Гласувах за силна България в обединена Европа. Това каза водачът на листата на ГЕРБ/СДС Мария Габриел, която пусна своя глас в благоевградското село Хаджидимово.

Габриел избра да гласува с хартиена бюлетина. "Гласувах за България, задаваща приоритети в европейския дневен ред, гласувах за Европа, която се грижи за най-отдалеченото училище, за най-малкото населено място. Гласувах и за Европа, която носи полза в ежедневието“, допълни Габриел.

Напиши коментар »
(10)
1
Неврокопската помакинята, Мария-Изида Габриел Сатаниел Арон Давид Мосес Юнкер, Дол, ритуално заплодена инвитро, след френския знаела и български. Няма как с това хубаво българско име !!!
2
Истинска европейка!!!:):):)А червените бабички на Путин са гнус!!!:):):)
3
Булгаристан ПАСУВА за евродепутати, както И ТЕ ЗА НАС във всички случаи !!! Защото нямам дори един процент вяра, че "новите" ще направят нещо ново, освен за себе си !!! Всъщност, къде виждате "нови" ?!!!!
4
Евроснахите Майдел (12 000 евро заплата като евродепутат) и Габриел (25 000 евро заплата като еврокомисар, която иска да продължи да си взема) се отказаха от българските си имена, устроиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и г-жа Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде уредена с голяма европейска заплата. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи крилатата фраза на г-н Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата партийна номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да се „труди“ за хората. А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на новите суперлукс апартаменти и прекрасните „къщи за гости“ на висшето партийно и държавно ръководство.
5
Силна България в обединена Европа бе девиз на ДСБ от 2005 г.!
6
„Гласувайте за нас, за да продължим да крадем апартаменти, мезонети, тризонети, къщи за гости и партийни субсидии от вас. Гарантирано - от ГЕРБ."
7
И това ли безлично и просто създание ще направи силна България? Смея се с глас!!! Боже, слез на земята и си прибери вересиите.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Пази Боже от слагачи на силните на деня ! Та тая ли безлична чиновничка от майната си, дъвчеща удобни за господарите ѝ клишета ще правела "силна България" ? Хайде стига !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?