Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел в Благоевград: АМ "Струма" ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие
Мария Габриел в Благоевград: АМ "Струма" ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие
Автор: ПИК
Дата
Дата
9968
Коментари
15
Мария Габриел в Благоевград: АМ "Струма" ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие

Отборът на ГЕРБ и СДС знае как да направи Европа още по-силна. ЕС е на кръстопът, но ние сме наясно как Европа и България да продължат напред и да се развиват. Това каза водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в Благоевград.

„Ние казваме „не“ на езика на омразата и „да“ на диалога и сътрудничество. Това ще правим в ЕП. Ние знаем как се отстоява националния интерес – с единство и отговорност. Няма друг отбор, който да е толкова наясно със своите приоритети. Гордея се с всеки един колега в листата“, категорична бе Мария Габриел. По думите й евродепутатите на ГЕРБ са защитавали България и ще продължат да го правят и занапред – от Шенген до пакета „Мобилност. „Защитихме по-висок бюджет в контекста на това, че на много други държави бе намален. Ще има отново висок бюджет за земеделие, ще има средства за малките и средни предприятия, за осигуряването на перспектива за младите хора“, увери водачът на листата.

„Област Благоевград знае какво значи да си закърмен с несломим български дух. Знае какво значи традиции и култура, но и знае важността да има ясен хоризонт за бъдещето. Ето защо е важно да си дадем сметка, че АМ „Струма ще бъде завършена само ако Бойко Борисов и ГЕРБ продължат да водят България по европейския й път на развитие“, подчерта Мария Габриел. Според нея, за да остане България уважавана в ЕС, нещо, за което примиерът Бойко Борисов работи през годините – хората трябва да гласуват с номер 12 в бюлетината.

„ От 17-те човека в листата няма нито един, с когото да не се гордеем. На българския избирател предлагаме страхотни професионалисти, патриоти, които ще защитават националния ни интерес. Имаме изключителен водач на листата – Мария Габриел с каквото и да се е захванала – винаги успява“, каза на свой ред областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

В Благоевградско живеят демократи, това е „десен“ регион. Очаквам да запазим тази тенденция и на 26 май да гласувате с номер 12 в бюлетината.Нима има някаква база за сравнение между листата ни с тази на БСП, между Мария Габриел и Елена Йончева, между нашите програми и приоритети?“, попита председателят на СДС Румен Христов.

Напиши коментар »
(15)
1
Егати коштрамбата.
2
При премиера "Слънце", магистралите МУ са само за слънчево време !!! Гадните и подли „социалисти“ са му пратили снимки само при слънчево време, и от там е дошъл проблема при новопостроеният Булевард Васил Левски !!!Личи си, че тези с купените дипломи вече са започнали работа, и строят „успешно“ „живота нов“ !!! Защото за Премиера- Слънце, законите не важат и обекта беше предаден без Акт 16 и Разрешение за ползване!!! Такива са последствията от кръстосването на Шайкостроителство по некадърност, безхаберие и корупция в кочината Булгаристан !!! Не е лесно да си глашатай на Шайката от ОПГ„ГЕПИ –Хайдук-Груп“, ЕЙ !!!
3
Що , ма ? Да не би парите да ги вадят от джобове си ? Това са пари от европейските данъкоплатци , на чийто гръб и ти лежиш !
4
Двете с Йончева на плакатите са като пластмасови кукли от сексшопа.
5
Да ви го набутаме в МИРИЗЛИВИТЕ ГЕЙберастки ГЪ30ВЕ....КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ....ИЗРОДИ....ИЗМЕТ.
6
По-голяма глупост не бях чел!!! Значи ако Тиквара го няма, нвма да има нищо, особено магистралите???? Тази кокошка да вземе и се метне от някой покрие! Значи, без Него няма да изгрее Слънцето, Луната ще изчезне, ще настане само нощ и всичко изчезва???? Тази да не е чела Работническо дело? Там пишеха така, за нашия виден и пръв държавен ръководител. Смеехме се от сърце. Простичък си беше човека но обичаше България и българите, не ги крадеше като наш Бочко и компания. Тази кокошка се подиграва с българите, които отдавна разбраха, че Бочко се интересува само за властването и парите си, които е разпръснал на различни места. За него българина е нещо между другото, досадно и пречещо, да ги продава и предава както му наредят господарите. Неистина Той е злото и нещастието за България.
7
На тая кокошка да и дадем един як петел на 26 май !!!
8
Браво Мария. Мачкай червените тикви на БСП-едерасите. Само с ГЕРБ напред
9
Оли , ти въобще от София ли си ,че пишеш за "новопостроения"булевард Васил Левски! Всеки ден минавам по него, и булевардът си е перфектен , със хиляди коли движение на ден! Дори и в лъжите за нищо не ставате,или колкото е по-брутална лъжата , толкова по-високо се " котира"?
10
Това сигурно означава , че фирмите изпълнителки са техни.
11
Тази кощрамба Гаргамел Мара,взима по 250000 евро пак пиша проверете ако не вярвате 250000 евро на година като еврокомисар, и си стой на стола в Брюксел, 5години и нищо не направи за превозвачите ни, гласува за Истанбулската конвенция,това ми стига на 26.05 да пусна НОМЕР 18 !
12
Курнелия Нинова гласува за Истанбулската конвенция и открадна Техноимпекс
13
отговор на коментар
У нашио край на теа женски дъскье им окамао скокондрила - демек само кокалье и кожа. Това франсе дето го е узело това за жена е шашаво. Тава тутун не е садило,нищо,че било от Хаджидимово.
14
ПEДEPACЧЕ, червените СВИНЕ на БКП са: Боко ТИКВАТА-член на БКП., Цецо ПИПОНЯ-член на БКП, стругарката Цецка-ПАРТИЕН СЕКРЕТАР на БКП, ПлeвнятаСтрa0на, и цялата ГЕЙберастка ИЗМЕТ. А за Истанбулската коневенция Бико ТИКВАТА каза, че трябва да гласуват и няма мърдане......тогава леля Корни, и няколко ГЕЙберасти му забиха KYPA и не я приеха.....ДА ТИ EБA ПYTKATA MАЙНА. .... БОКЛУК.
15
смешник жалък GERBERASTKO NEDORAZUMENIE SGAN !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?