Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Мария Габриел: Важно е да скъсим дистанцията между градските и селските райони
Мария Габриел: Важно е да скъсим дистанцията между градските и селските райони
Автор: ПИК
Дата
Дата
6965
Коментари
22
Мария Габриел: Важно е да скъсим дистанцията между градските и селските райони

Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи хора, които знаят как се отстоява българския  национален интерес. Това заяви българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел в сутрешния блок на БНТ. Габриел е и водач на евролистата на ГЕРБ. 

„Иска ми се да заслужим доверието на хората. Искаме натрупаният опит да продължи да работи за хората. Не искаме само да обещаваме, а да покажем реални решения. Доверието е в преценката на българите”, каза още тя. 

„Преживяхме един период, който не беше лесен, но наложихме стандарт да поемаме отговорност, само който не работи, не греши, затова - поглед напред. Ние нямаме основания за повече тревожност, знаем как се носи отговорност. В ГЕРБ сме заложили модел - когато някой сгреши си подава оставката. Надявам се и колегите ни да постъпват така", каза Габриел на въпрос за скандала с апартаментите. 

„Кога, ако не сега може да покажем резултатите си от изминалите години. Работата ми като еврокомисар включва борбата с фалшивите новини, както и осигуряването на безплатен интернет в десетки общини. Панагюрище бе и първото място с безплатен интернет на обществените места. Борихме се и за по-евтин роуминг и той е факт - 0,19 цента на минута. Разликата с 14 евро е огромна. Днес и цифровизацията е част от ежедневието на хората", коментира водачът на евролистата на ГЕРБ. 

„Много се вълнувам от развитието на селските райони. Важно е да скъсим дистанцията между градските и селските райони”, коментира еврокомисарят.

 "Работата по пакета "Мобилност" е доказателство, че когато работим заедно можем да направим промяна. И в следващия европарламент ще продължим борбата", завърши Мария Габриел. 

Габриел не се ангажира с точна прогноза за броя на депутатите в състава на следващия Европарламент, но подчерта, че целта е да бъде надминат сегашния резултат, който е шест евродепутати.

Още по темата
Мария Габриел за листата на ГЕРБ - знаещи и можещи хора
Часовник
08:35
Листата на ГЕРБ е съставена от изключително знаещи и можещи хора, които знаят как се отстоява българския национален интерес. Това заяви българският еврокомисар по цифровата икономика...
Напиши коментар »
(22)
1
Тази калинка изобщо ходила ли е в северозападните села да види до каква разруха ги доведе мутромилиционерската власт през последните 10 години. Това не тие Европа бе моме
2
ако наистина се бориш с фалшивите новини първо закрий саитзето на чурковците. Те са първенци по феик срещу заплащане. Минава им времето
3
Тази да не ми е роднина? Не я познавам! Ако не е омъжена и не сме рода, сигурно ще се получи нещо между нас. Харесвам всякакви жени, само не и геронтофилки.
4
Моля за преференции! Тази и на малкия пръст не може да ми стъпи! Разликата между нас е поне 80-100 килограма. В ЕС ни трябват хора, които си тежат на мястото.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Ама, гугутко, калинке наръбена, тя дистанцията не може да се скъси, защото изобщо липсва, поради простата причини, че липсват селата, благодарение на твоя ТИКВЕН урбанист и други преоблечени комунисти като него, дето лъжат за небивал просперитет и развитие и кормят вманиачено и с настървение народ и територия!!! Ние изчезваме, благодарение на личното ви развитие и просперитет и всеки ден доказвате, че не живеете в нашия свят, да не говорим, че не живеете изобщо в тази клета страна!
7
От прочетеното ми става ясно, че говори за общи заслуги които са договорени в евро парламента а не благодарение на нейната работа. Нека я питат какъв е стандарта на живот на българите живеещи в Панагюрище ида ги сравни с някое Брюкселско селце и тогава да ми говори общи приказки. От типът на : НИЕ ПОСТИГАНХМЕ, НИЕ ДОГОВОРИХМЕ, НИЕ ПРОКАРАХМЕ И т.н.
8
Олицетворение на властта
9
Селинджър #1 попитал Селинджър #2: "Къде е Помак #3?!". "Ами рупа тикви", отговорил Пенсионер #4
10
е тази? Не я познаваме.Само номер 18
11
Това го слушам вече 30г, всеки път преди избори.
12
Ти нали я скъси ? Би си камшика и стана "европейка" чрез мазане и лизане ! Сега преживяш назубрени клишета , Фърчиш ден през ден насам - натам за тоя де духа и живееш царски на плещите на почтените европейски данъкоплатци ! Че и брат ти софиЕнец !
13
Разликата е толкова скъсена, че вече няма село, Ма ДРУГАРКО.Селяните или са по градовете, или в чужбина.Какъв да го търсят на село?!Да гладуват ли, или да бачкат, за да бъдат окрадени от мaнгacaрите?Малоумна ГЕЙберастка калинка.
14
ама другарке нали идват избори обещанията ти нямат край то не останаха вече села а са на път да изчезнат и малките градове както сте го подкарали -засрами се и не обещавай нахалос неща ами ти си ходи на село та да запозче скъсяването
15
Тая дъска за себе си е скинала изцяло дистанцията - изсули се като мокра връв от предверието на гоцеделчевския Чеч ,та чак до брюкселските червенобузести вурстчета.
16
Хайде да отидеш в едно село в Странджа и да поживееш поне 1 година пък тогава скъсявай дистанцията
17
Да се пробва да скъси дистанцията между нейното село и Гоце Делчев!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Тази, защото много се "вълнува"от селските райони, затова много села обезлюдяват и изчезват от картата на България. Какво направи тя за българските села. Знае ли как живеят хората на село. Инфраструктура-нула, кметовете дерибействат или си затварят учите, ушит, устите и оставят местни дерибеи да безчинстват. В нашето село кола не може да мине по улиците - незаконни автоморги, селскостопански ръждясали изоставени машини, мръсотия и отпадъци от щайги,негодна за пазара стока от производители на зеленчуци залива улиците, чак до гробищата. Опечалените трябва да газят с ботуши или галоши. Обаче кметицата Ленка мълчи, защото тези дерибеи и циганите я държат вече 20г. на кметския стол. Ей това е дереджето на повечето български села. Управлява гьонсуратлъкът!
20
Велика мисъл на велик кадър на велик вожд !!! Смешници !!!
21
си нямаш хал- хабер от живота в България МАРИ УУУ
22
Откакто се разведохме по взаимно съгласие чрез съдбен медиатор когато показах следите си от камшик пред съда в Екс-ан-Прованс, аз продължавам да не мога да се откъсна от възрастния ми мъж г-н Габриел. Сложил ми е джипиес гривна и следи да не се отклонявам от маршрута си от Европейската комисия до влака-стрела за Марсилия. Не мога да ползувам жилището под наем в Брюксел, което е на името на двама ни и той го е натъпкал с всякакви стари вещи, защото го използува да складира там движимото имущество от замъка на леля си, която е отровил, а парите от замъка прахосал по казина, леки жени и момчета, каквито той много обича и затова ме консумира почти винаги по противоестествен начин. След развода, ме заключваше вечер в хамбара на замъка си, където когато валяха дъждовете прокапа, и открих в калта на пода кости и рокля от времето на битълсите от изкуствена коприна. След едно мое пътуване до България, реши да връзва договете си които храни със сурово месо вечер в хамбара, но когато почти прегризаха каишите си, явно се уплаши ако изчезне еврокомисар преди изборите и да се е забравило и ми показа прегризания каиш, след което ме удари с него през лицето. Вечерта, той и икономът му ме накараха да легна в ковчег и го заковаха с пирони и това се повтаря всяка вечер. Добре, че не се интересува от кумоникациите ми. Ева Майдел ми писа, също не е добре. Ах, Боже, защо приехме католицизма само и само да се ожениме и да се отървеме от мизерията, както си мислехме?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?