Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Марияна Методиева, кандидат на АБВ за кмет на Ковачевци: Ще управляваме законно, разумно и прозрачно
Марияна Методиева, кандидат на АБВ за кмет на Ковачевци: Ще управляваме законно, разумно и прозрачно
Автор: ПИК
Дата
Дата
5251
Коментари
0
Марияна Методиева, кандидат на АБВ за кмет на Ковачевци: Ще управляваме законно, разумно и прозрачно

Ще управляваме законно, разумно и прозрачно. Това заяви пред жителите на Ковачевци по време на събитие, посветено на официалното закриване на предизборната си кампания кандидатът на ПП АБВ за кмет на общината Марияна Методиева. „По време на своите срещи с жителите на населените места в региона имах възможност от първа ръка да се запозная с най- наболелите и натрупани от години нерешени проблеми. Радвам се, че един от тях дори е преодолян. Отпуснати са средства за ремонт на пътя от с.Сирищник до с.Светля. Предстои ни обаче още много работа. Ковачевци трябва да развива своята туристическата визия, ще работя и за разширяване на обхвата на социалната програма в общината“, посочи тя.

На събитието присъстваха заместник-председателят на ПП АБВ и председател на предизборния щаб на партията Румен Петков, депутатът от АБВ Лъчезар Никифоров, кандидатът на Алтернатива за българско възраждане за кмет на Перник Петър Първанов, както и всички членове от областно ръководство на политическата сила.

В своето изказване Петков изрази увереност в категоричната победа на вота, въпреки очевидните по думите му опитити за манипулации на изборния процес от страна на някои опоненти. "Вие сте достойни жители на Община Ковачевци. Докажете, че вашето достойнство е по-силно от страха. Ясно заявявам, че ние ще се борим за тази община, въпреки вкараните гласове. В нашата листа кандидатите са доказани професионалисти. Нека покажем нашата воля и стремеж за промяна. Марияна Методиева е добрият кмет за Община Ковачевци. Поздравявам я за куража да се изправи срещу мъжете. Тя е с №9 в бюлетината, това е номерът, с който обикновено във футбола играе централният нападател, тя има всички качества, които трябва да притежава бъдещият кмет на Ковачевци, а е и една много силна жена", посочи той.

За доброто настроение на събитието допринесоха изпълненията на Петър Бонев, известен в цяла България като "Гайдаря с чановeте".

Още по темата
АБВ ще закрие предизборната си кампания в Ковачевци в четвъртък
Часовник
10:36
На 22.10.2015г. /четвъртък/ от 11ч. ПП АБВ ще закрие предизборната си кампания в община Ковачевци. Кандидатът за кмет на общината Марияна Методиева ще обобщи поставените проблеми от жителите на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?