Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Марешки подписва предизборно споразумение с три партии
Марешки подписва предизборно споразумение с три партии
Автор: ПИК
Дата
Дата
21509
Коментари
6
Марешки подписва предизборно споразумение с три партии

През идната седмица ще се подпише коалиционното споразумение за общо явяване на европейските избори на 26 май между политическа партия "Воля", партия "Обединена социалдемокрация", Българската социалдемократическа партия и БЗНС "Александър Стамболийски".

Четирите формации ще се явят с обща листа за евроизборите, като всяка от тях ще разчита на преференциалния вот. Това обяви икономистът Кольо Парамов, който ще е кандидатът на Обединените социалдемократи за Европейския парламент, предава БНТ.

Новото обединение ще търси контакти и с други формации от демократичното пространство, както и с многобройните организации на запасните офицери в България. Целта е да се възроди социалдемократичната идея и тя да бъде представена с нов подход на изборите.

Според Обединените социалдемократи в страната липсват справедливост и солидарност, за сметка на огромното забогатяване на група олигарси и техните близки.

Още по темата
СМЕТКИ И АМБИЦИИ: Марешки разголи апетитите си към властта! На изборите някой ни ограби, изплака аптекарят
Часовник
17:35
Българският народ се изказа много категорично и има изявен победител с голямо мнозинство. Нормално е политиката около кабинета да се върти около тази формация и лидерът да е премиер. Става въпрос...
Напиши коментар »
(6)
1
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
2
...хумор ...
3
Защо Цветанов е още в политиката, Бойко му взе главата и го изгони от парламента за далаверите му с апартаменти . Цветанов е ощетил бюджета от не е внесъл полагащите се държавни такси от покупката на апартаментите а е декларирал петкратно занижена цена ! Това е престъпление ! Значи политиците като Цвъки лъжат и укриват умишлено данъци вместо да са за пример , и същата тази държава им дава заплати , какво остава за обикновените хора щом виждат че такива като Цвъки не се преследват от закона ! Безаконието поражда хаос и разпад на държавата . Аз отказвам да плащам данъци в България докато Цветанов не внесе дължимото в хазната , българи последвайте моят пример нито лев в държавата на Боко и Цвъки
4
Докато "изклаща" добре мародерите от Позитано , винаги ще е в политиката! А той е най-добрият!
5
Е, ако това е вярно, това вече е дъното! Жалко за другите партии доколкото ги има!
6
Цифром и словом четири файтона хора !!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?