Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Марешки обясни как ще смени чипа на здравеопазването
Марешки обясни как ще смени чипа на здравеопазването
Автор: ПИК
Дата
Дата
10173
Коментари
5
Марешки обясни как ще смени чипа на здравеопазването

Бизнесменът Веселин Марешки обясни пред камерите на БНТ как смята да промени към по-добро системата на родното здравеопазване ако влезе в следващия парламент. Той участва в поредния предизборен дебат като двигател на партия "Воля".

"С тези хора,тук, няма как да дискутираме здравеопазването-повечето бяха зам.-министри на здравето до преди дни или бяха депутати от няколко парламента. Те ще ни нарисуват едни слънчеви картинки за добро и красиво здравеопазване", каза Марешки. Той поясни,че трябва прагматиците и технократите да изметат бюрократите от здравеопазването, както е в Америка, за да тръгнат нещата у нас.

Напиши коментар »
(5)
1
.... на Тиквата освен да прави бизнес с измама и протекция от политици май друго не може да прави.
2
Този е хем престъпник, хем грозен....Те за кмет на Варна не го искат, той да управлява България се гласи!
3
Този измамник освен на платен вот на друго да не разчита. Няма нормален човек който да гласува за втора мутра и престъпник
4
Защо ми даваш за пример щатите бе, неграмотник?В щатите,ако нямаш пари,и парамедик те закара със спешна помощ в болница автоматично те извеждат на двора,за да умреш,но да не се случи в самото болнично заведение.Защото може през другата мафия- адвокатската, наследниците да заведат дело.Защо не посочиш френската,шведската или финландска система за пример?.Прозрачен си! Целта ти е една,.Да монополизираш през аптечната си верига,половината от пазара за лекарства.И да се вмъкнеш в картела за гориво.Това ще получиш със сигурност,ако сложиш депутатски патерици на бокича.Ще се убедя в едно.Ако се намерят българи,който срещу жълтите стотинки ,налети в резервоара ( това е до време- запомнете го),те вкарат в парламента,и то със сериозен брой депутати,значи ,че сме безкрайно тъп,и заслепен от дребнава лакомия народ.
5
ПАК ЛИ ПЛАТЕНИ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ОТ ПЕТРОЛНАТА МАФИЯ ПЛЮЯТ НА ВАС КОЙ ВИ Е ИДОЛА СИГУРНО др КУР НЕЛА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?