Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Македонци управлявали България ли? Няма ли най-после да им зашлевим някой звучен шамар!
Македонци управлявали България ли? Няма ли най-после да им зашлевим някой звучен шамар!
Дата
Дата
56236
Коментари
18
Македонци управлявали България ли? Няма ли най-после да им зашлевим някой звучен шамар!

Поредна скандална провокация срещу България сътвори Северна Македония. Направи го чрез най-стария си вестник - "Нова Македония".

Осем министри, 20 дипломати, 70 депутати, 10 митрополити, и купища хора на изкуството, офицери, лекари и какви ли не още "спецове" ни дала Македония. Не стига "този разкош" от видни личности, но македонци управлявали България... 

Можехме великодушно да махнем с ръка на тази умопомрачителна статистика, ако не беше написана във вестник, който официално пропагандира проправителствената политика в страната. 

Докато ние се чудим как да спазваме дипломатичния тон и се обясняваме със Скопие Гоце Делчев българин ли или македонец, например, нашите западни съседи си пишат нова история.

Държавата Македония съществува от 1991 г.  Да не говорим за Северна Македония, която е още в пеленаческа възраст.

Превърнаха Скопие в Дисниленд. Изкараха се по-древни от най-древните. То и първите хора на земята май са били македонци, като ги слушаш нашите "западни братя". 

Подобни абсурди се раждат само от липса на самочувствие. Когато нямаш собствена история, си я създаваш. 

Каквато и да се кръсти новата държава - Северна, Южна, Северозапдна, Югоизточна, все едно, политиката й ще си остане една и съща. Поговорката "Пременил се Илия, като се погледнал - пак в тия" е много характерна за случая. 

Македонците да си македонстват - тяхна грижа. Никой не може да ги спре да си помпат самочувствието както си искат. Важното е ние какво ще направим. Дали този път ще спрем да се чудим как да угодим на принципа "Мир да е" и ще сложим нещата на мястото им. Само си представям, ако  скопските писачи кажат, че македонци са управлявали Гърция. Не ми се мисли какво ще стане. Тясно щеше да й се види северното място на Северна Македония. 

Е, ние можехме да приютим бившия македонски премиер Никола Груевски като радушни съседи. Ама той взе, че избяга в Унгария, скрит... в багажник на кола.

Напиши коментар »
(18)
1
глупендарско е да се мЪЧИТЕ ДА Отклоните вниманието от НАСИРАНЕТО на нап
2
сега ако някой изтегли заем от мое име,ще съдя ДЪРЖАВИчКАТА,zaradi izti4aneto ot NAP
3
Луно, Луно земьо македонска
4
ШКЕМБЕ ВОЙВОДА е зает с издаването на ТЕСКЕРЕТА, а ТИКВАТА в момента "оправя" западните балкани и международните отношения.Винкела кърпи оградата с Турция, а БолнияПидер си търси коалиционните партньори, които му биха шута. :-) Така, че всички са заети. :-(
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Македония е БЪЛГАРСКА ! СМЪРТ за Сръбските Славянски СВИНЕ Заченати в Хазарска МОСКВА ! Проекта за Македонска Нация Беше Изготвен в Кремъл а Реализацията Възложена на Белград, Тоест Фалшивия "Македонски Народ" Беше Проектиран от Фалшивия "Руски Народ" и Създаден от Фалшивия "Сръбски Народ". България - Хърватия - Унгария Братя от Векове за Векове с Обща Граница ! Пълна Независимост на Западните Покрайнини и Войводина, на Чувашия, Башкирия,Татарстан, Чечения, Селджукска България(Турция). Сръбските Селяни-ЦЪРВУЛИ, Гръцките П-едали и Влашките Цигани не Трябва да Имат Обща Граница с България, за да не ни Заразяват със Селянията и Простотията си. България Трябва да има Обща Граница с Нашите Братя Маджарите, Които са Българи Потомци на Кан Арпад Син на Кан Алмъш Джафар Цар на Волжска България и Братята Хървати Потомци на Кан Хорват (Кобрат) Цар на Велика България. Бездарните Руски Славянски Свине Няма да Спасят Сърбо-Цървулите и Гръко-П-едалите. Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски Цялата Земя от Москва до Казан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска ! Ние Наследниците на Императорския Род ДУЛО ще Ликвидираме Този 141 Годишен Руско-Турски КЕНЕФ и Възстановим Българската Държава. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
7
специално за мануто на буцефалите от Северна Македония, освен македонци в управлението на България участват добруджанци, тракийци и други български "нации" по региони, фасони и диалекти, има и бесарабци, което автоматично дава предимство на по-античките Украйна и Молдова пред Северна Македония да се бият по грди за атракцион по целиот свет
8
Как исках Божидар Димитров да е жив.....та да защити БЪЛГАРИЯ.
9
Заслужават звучен щамар, никаква политическа и за нищо да не ги подкрепяме, тези мърсоли ще видят ЕС през крив макарон
10
Като ва напънат албанците още веднъж ще си метните по един сапун и от мръсни македонци ще станите чисти Българи,каквито сте си.
11
При Новия световен ред измислената от Коминтерна Македонска държава автоматично ще бъде присъединена към България и към ЕС, а скопските сърбомани ще пият по една студена вода... бг
12
Да им припомня как през Vll в. в техните земи се заселват куберовите българи -Кубер син на Кубрат и българите на Кубер са там до IX в. Когато са присъединени към първото българско царство от хан Пресиян.Да им припомня и че мак.династия която управлява Византия няма вещо общо с древна Македония а е наречена така заради разцвета на империята по това време.
13
Пробват, ако мине номера!За тях все още географска Македония е населена само с етнически македонци,вследствие побоя и репресиите преди 70 години и нечистоплътната политика в момента. Както каза новия им президент,е какво сега събудихме се един ден през 1944г. и всички станахме македонци.Има много артефакти преди 1944г. които не доказват да са живели там етнически македонски.Азбуката и езика са от времето на Охридската и Преславската школа,просъществували до обединението в Югославия.Тези територии са населявани от тракийски племена които по стечение на обстоятелствата са завладяни от Ал.Македонски,след това са част от Римската империя с провинциите Мизия и Македония ,и от 8 век част от България,преди това там са заселени Куберовите българи.В Охрид е първата българската патриаршия,после архиескопия,български училища, и както писа Анре Пози във "Войната се завръща "2/3 от населението е българско,а Франция излъгана от Сърбия за етническото население с фалшиви документи,затова хилядите пожертвани френски войници е било напразно."Македонците "ще кажат ,ами ние сме си били тука,а вие сте дошли отнякъде си "татари"и тем подобни.А знаят ли дали в Северна Македония са живели етнически македонци или само славяни или траки?Време е техните власти да кажат официално какво е разчетено в ДНК изследванията които правиха преди години.Но,както и да е всички изброени по горе известни личности са българи от географска Македония ,заселили се в България за да се предпазят от репресиите срещу българското население.Ако се бяха били в гърдите че са "македонци" нямаше да имат проблем да останат в Македония.
14
господа, то е ясно че тези които са ни управлявали са си наши, сиреч ако са македонци то и македнония е наша. Няма лошо, само че ние и те по различен начин наричаме една и съща държава
15
Никаквиците от Северна Македония,знаят че кочината е под чужд контрол и главната мутра е чуждо мюре и има робска роля при приемането на никаквиците в ЕС и НАТО. Джендърите-соросисти ги “люлят” да ги вкарат в кошарата.После и те стават овце за заколение,но с “идентичност”.
16
ЕС и НАТО е най-хубавото нещо което се е случило на България, а вие си мечтайте да дойде едно Кремълско Джудже ,и да освободи комуноидноте мутанти от "Европейско робство"!
17
Що е маке се е лйно!
18
Охрид и дал на България пет генерала. А. Протогеров К. Златарев К. Бояджиев К. Джеров Д. ПисинчеВ. Никой от Охрид не знае дума за тях. Така че да не се пъчат много.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?