Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Люта разпра край Монтана се превърна в кървав ад! Син наряза с резачка майка си при бурен скандал
Люта разпра край Монтана се превърна в кървав ад! Син наряза с резачка майка си при бурен скандал
Дата
Дата
23054
Коментари
0
Люта разпра край Монтана се превърна в кървав ад! Син наряза с резачка майка си при  бурен скандал

Бабаит, тръгнал да се бие като във филм на ужасите с моторна резачка, наряза собствената си майка. Кървавата схватка са развихри през уикенда след съседски спор в монтанското село Дългоделци. Скандалът избухнал в Дългоделци към 22.20 ч. в събота, пише "Труд".

32-годишният Юрик К. и 24 годишният Иван В., които са комшии в ромската махала, се скарали люто. Словесната разправия прерастнала в битка и Юрик грабнал вила и се опитал да намушка противника си. Майката на Иван - 57 годишната Сашка, обаче скочила между двамата да ги разтърве и мъжът я ударил с вилата. Побеснял заради обидите от комшията си и раната на майка си Иван запалил моторната си резачка и тръгнал да коли с нея Юрик. В мелето обаче без да иска синът разрязал ръката на майка си.

Жената веднага е била транспортирана в болницата в Монтана, където три от пръстите на ръката й са ампутирани. "Пострадала е със срязани сухожилия и голяма кръвозагуба.

Животът й обаче не е в опасност", казаха лекари. Жителите на Дългоделци са в потрес от кървавата разправа .

"Юрик пасе кравите на местен стопанин, а Иван е безработен. Досега не са имали сблъсъци помежду си. Изглежда народът съвсем откачи - колят се за всяка дреболия!", коментират в селото. По случая е образувано досъдебно производство.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?